Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdziulla super że już jesteście w domku
teraz będzie tylko lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 13:28
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
MAGDUŚ, super, ze już jesteście w domu Cudnie
W wolnym czasie opowiedz jak tam Karinka się ma, jak Ty się czujesz, jak ogólnie po cc. No i ciocie czekają na fotkę.
Trzymajcie się cieplutko -
Czesc dziewczyny, ja wczoraj po wizycie, wszystko ok, szyjka długa zamknieta, za 4 tyg usg III trymestru.
Gratuluje wszystkim mamusiom
Ja Was czytam na bieząco ale jestem teraz u rodziców i mam ograniczony dostep do kompa, wiec przepraszam jak zamilkne na chwile ale czytam na tel na bezaco.Szczęśliwa Mamusia, hewa81, Dotek lubią tę wiadomość
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
nick nieaktualny
-
Tomalwa wrote:Monia85 nie chce Cie straszyć ale jest taki przesad że kobieta w ciąży nie powinna podawać do chrztu. Mam przykład w rodzinie, kuzynka miała być chrzestna swojego bratanka ale w trakcie mszy jej córka doznała jakiegoś ataku padaczki i trafiła do szpitala, więc koniec końców chrzestną i tak nie zostala"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Mi sie udalo kurtke znalezc w szafie mamy, w poprzedniej ciazy miescilam sie do konca to moze i teraz, z ciuchow ciazowych to mam aby jedne dlugie i jedne krutkie jeansy, a bluzki czy luzniejsze swetry te co mam sie nadadza, fajne te ciazowe ciuchy tylko szkoda ze takie ceny wysokie jak na pare mc noszenia;-/ no chyba ze ktos planuje wiecej niz dwie ciaze to moze i sie oplaca"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
o tak, ceny są oszałamiające. Byle jak bawełniana koszulka kosztuje ok 100 zł. To co mam i jest nawet szerokie niestety jest za krótkie i widać ciążową wstawkę w spodniach. Poza tym szkoda mi tych rzeczy, bo mogą się rozciągnąć i już się nie będą nadawały, chociaż nie wiadomo czy trafię w rozmiar po ciąży...
Brzuszek rośnie wolniej niż myślałam, od ostatniego zdjęcia wcale się nie zmienił, może nie będzie tak źle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 18:02
start lipiec 2013 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 08:22
Monia85, hewa81, Agatka_46, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
Monia85 wrote:Migotka pięknie wyglądasz