X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lublin / Lubelskie
Odpowiedz

Lublin / Lubelskie

Oceń ten wątek:
  • kawola Ekspertka

Wysłany: 12 września 2016, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie masz się czym martwić kompletnie, mi dopiero w 6 miesiącu udało się zbić tsh które z tygodnia na tydzień rosło do 4 i brałam co raz większe dawki, tylko Ty możesz odczuwać że Ci źle przy takich wartościach :)

No jeszcze dwa dni niby, już bym chciała rodzić, ale jak zaczynam o tym poważnie myśleć to zawsze w głowie pojawia się powód dlaczego to musi jeszcze dzień poczekać :P

961lupjyvic92ect.png
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja nie spie od 30 min ;/ masakra. Dzisiaj jedziemy córą do Magdicznych Ogrodow wiec czeka mnie przeprawa :). Ale niech ma.. w tym roku zaliczyla morze, góry, rozne wypady nad zalew,park linowy... :). Ciesze sie jak ona sie cieszy I jest szczesliwa. Co do tsh nie wypowiem sie bo nigdy nie mialam problemow z tarczyca.

MATKA 2:0 <3
    Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • Dotek Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)

Agatka w Magicznych ogrodach jest podobno tyle atrakcji że cały dzień można chodzić? Nigdy nie byłam (no bo z kim) ale jak będę miała dziecko i troche podrośnie to zabiore.

Kawola ja też chciałabym urodzić niekoniecznie czekając do ostatecznego terminu. Wystarczy moment kiedy ciąża będzie już donoszona. Ale pewnie im bliżej porodu tym większy strach o jego przebieg.

f08af289ff.png
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotek podobno. Zdam relacje po powrocie o ile nie padne ze zmeczenia ( upal) :)

Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • Monia85 Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka bawcie się dobrze, korzystajcie z ostatnich dni lata. W przyszłym roku nie będzie tak łatwo się wyrwać.
    Mnie dopadła szara rzeczywistość, muszę zacząć się uczyć, bo na początku października mam egzamin :(

start lipiec 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka to udanej zabawy z Małą. Fajnie będzie jak Moja będzie w takim wędrownym wieku.
    Monia współczuję konieczności nauki, mój mózg w ciąży ciężko przyjmował wiedzę:)

Ja niestety od dziś samotna:( mąż wyjechał w delegację do soboty;( ech trzeba jakoś przetrwać.

• Dotek Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia współczuję nauki. Mój mózg chyba by nie dał rady bo mam totalną kaszanke. Warto coś chrupać w czasie nauki. Podobno wtedy szare komórki lepiej pracują. Albo chociaż żuć gumę.

Magdziulla to jak mąż wróci to dziecko mu urośnie w oczach po kilku dniach przerwy.

f08af289ff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane znów was nie nadrobię , u mnie dzień jak co dzień jutro na badania , i za 2 dni wizyta już doczekać , się nie mogę pewnie znów kruszynkę zobaczę ostatnio widziałam maleństwo , 28 sierpnia to kawał czasu , męża znów wczoraj brzuch bolał , już lepiej się czuje. Samopoczucie dobre apetyt dopisuje dziś Marysia ma ognisko w przedszkolu o godz 15.30 , synek lekcje kończy o 15.00 i tak o zleci kolejny dzień.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotek żebyś wiedziała, ona rośnie niesamowicie szybko.

• Orbitka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczeta:) byłam dzis u lekarza i inseminacji nie ma bo wychodowałam az 4 pęcherzyki:) az stracg sie brac do roboty:) także dopiero w nastepnym cyklu:) jestem bardzo zaskoczona zagiel med. cena za wizyte mniejsza niz w ab ovo i wiekszy komfort psychiczny moim zdaniem:) tylko chyba nie maja laboratorium;p i nie dostałam nic na pekniecie bo boi sie ze za duzo peknie i bedzie ciaza mnoga;p mowi niech natura robi swoje:)

Monia85, Dotek lubią tę wiadomość

w4sqyx8db6pby0vm.png

• Monia85 Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To działaj! Wiem, że bliźniaki to niezłe wyzwanie, o trójce czy czwórce nawet nie myślę, ale miałabyś niezłą rekompensatę od losu :) Powodzenia <3

start lipiec 2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orbitka to generalnie dobry znak. Ja trzymam kciuki w takim razie.

• Dotek Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Otbitka dobrze że zielone światło:) jest szansa że bez zastrzyku nie pękną wszystkie a tyle ile trzeba. A bliźniaki to fajna sprawa za jednym zamachem rodzeństwo, ale i trud wychowania ogromny. W każdym bądź razie bardzo trzymam za Was kciuki i niech się dzieje wola nieba:) a co do żagiel medu to tam jest więcej przestrzeni i może dlatego lepsze samopoczucie. Bo w abovo to wszyscy siedzą w kupie:)

f08af289ff.png
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilismy. Padam na pysk. Dziecko.szczesliwe. Dla meza taka sama atrakcja.jak dla dziecka tez.mega zadowolony. Zero ludzi ( tzn kilka.osob) kazda atrakcja do woli bez kolejki. Super. Polecam..

Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • Orbitka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z mężem troche sie boimy bo to jednaj 4:) niech sie dzieje wola nieba:) haha
    ciesze sie ze reaguje na stymulacje;0 bo w poprzednim cyklu miałam jeden pęcherzyk i byle jakie ednometrium :) a teraz wszytko ładne:)

w4sqyx8db6pby0vm.png

• Orbitka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotek wrote:
    Otbitka dobrze że zielone światło:) jest szansa że bez zastrzyku nie pękną wszystkie a tyle ile trzeba. A bliźniaki to fajna sprawa za jednym zamachem rodzeństwo, ale i trud wychowania ogromny. W każdym bądź razie bardzo trzymam za Was kciuki i niech się dzieje wola nieba:) a co do żagiel medu to tam jest więcej przestrzeni i może dlatego lepsze samopoczucie. Bo w abovo to wszyscy siedzą w kupie:)
    ale co do zagiel medu tansza jest wizyta bo zapłaciłam 120 zł i dostałam opis usg zdjecie. a w ab ovo 140 zł bez opisu bez zdjecia. takze jestem pozytywnie zaskoczona:)

Monia85, Dotek lubią tę wiadomość

w4sqyx8db6pby0vm.png

• Monia85 Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orbitka płaciłaś przed wizytą?

start lipiec 2013
  • Orbitka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia85 wrote:
    Orbitka płaciłaś przed wizytą?
    tak przed wizya. ta pani w recepcji mowiła ze jesli bedzi jakies usg to trzeba dopłacic ale nic nie musiałam;0

Monia85 lubi tę wiadomość

w4sqyx8db6pby0vm.png

• migot_ka Autorytet

Wysłany: 13 września 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia piekny brzuszek ;-)
    Orbitka trzymam kciuki ;-) aby IUI juz nie byla potrzebna ;-)

Orbitka, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość

cd6eba17355731e3e3034216a793cfae.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej hej. Co tu taka.cisza ? :)

Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
‹‹ 112 113 114 115 116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ