Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wszystkim.
Mi dr Kondracka powiedziała żeby przyjść w 28 tc to dziecko ma już pyzy i jest okrąglutkie i bardzo ładnie wychodzi nagranie i zdjecia. A jak ja byłam w 20 tc to powiedziała że jeszcze za chudziutkie dziecko.
Ja już od 4 nie śpię jak zwykle. Lece do lidla bo dzisiaj moda dla maluszków:D -
nick nieaktualnyI ja się z wami witam .
I znów zaczął się Poniedziałek , o 6 rano wstalam Marysia o 6.20 zaraz jeść , ubrać ją i do przedszkola, Gabrysia chora ja też , a i wiecie co poczułam kruszynkę :*:* , takie motylki jakby ktoś , mnie od środka łaskotał , wiem ze to maleństwo gdyż wiem gdzie jest umiejscowione na USG widziałam , piękne to uczucie :* :* , a tak to samopoczucie dobre , apetyt dopisuje zaraz biorę się za porządki , wywar się gotuje na zupę , i rzeczy muszę jeszcze wyprasować i tak o minie dzień . -
nick nieaktualny
-
No właśnie nie może, bo cały tydzień od 14 będzie na szkoleniu. Przełożyłam na czwartek na 19.45 ale niestety na Radziwiłłowską. Mój grzecznie chodzi, nawet na wizyty, ale do gabinetu nie chce i ja chyba też nie.
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
start lipiec 2013 -
Mój jeździ aby ze mną.na Usg bo w.godz kiedy mam wizytę on jest w pracy. Zresztą na wizytę nie jest mi potrzebny A jest kierowcą więc nawet na godz się nie wyrwie . Ale dzisiaj chlorek fajny. Byłam z córka trochę na dworze ona śmiała na rowerze, szkoda że nie mam swojego pojezdzila bym razem z NiąMATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
moj byl ze mna 1raz na polowkowym i teraz tez ze mna jedzie... Jakby mogl to na kazde Usg by chodzil... Monia to sie nie zobaczymy...
-
Hej
WEDMOCZKA dziwna sprawa z ta @, a może to niedomoga progesteronu ? Jak z tym u Ciebie ?
Magdziulla co do szumisiów i im podobnych, to wynalazłam kiedyś aplikacje (przynajmniej na iosa iPhona) soundsleeper ma szumy, bicie serca, dźwięki natury i co najważniejsze opcje sensora, załącza się jak tylko dziecko kwęknie , całkiem jak szumiś, sprawdzaliśmy z M i działa także ja zamierzam włączać tryb samolotowy w tel albo pobrać to na jakiś inny tel i kłaść obok małej
Migotka co do nagrania na pendrive to dają takiego bobaska, trzeba powiedzieć w recepcji że chce się z nagraniem (usg 2d za 30 a 3d chyba 60)
Ja jednak nie wypisana, jednak mam to białko w moczu ale nie w jakiś dużych ilościach , dalej "do obserwacji", miałam usg przepływy są Ok, mała waży już 3200g. Skurcze jakieś mocniejsze ruszyły, co 30 min mam, na ktg pisały się na 80-90 , ale puls małej dalej skacze 170-180 . I juz przy tych skurczach mi zaciska płuca i dusi, więc co to będzie przy faktycznym porodzie nie wiem...No i czekamy co to się wydarzy .. Niech się rozkręca ten poród. Nie chce wychodzić teraz bo porodówki w Lublinie przepchane, dzisiaj to nawet ta na Staszica zamknięta na przyjęcia, odsyłają do puław i bełżyc... To już lepiej dziś rodzić tutaj z patologii ciąży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kawola trzymam kciuki za szybki i bezpieczny poród. Niech malych szybko pojawi się na świecie a Ty żebyś sie nie umeczyła za bardzo.
Monia atrakcyjna cena tego szumisia z cry sensorem. Ja planuję w grudniu zakupić bo narazie limit wydatków wyczerpany a jeszcze w tym miesiącu muszę do prof. P się udać bo chciał mnie zobaczyć po 20 tc. I zaraz 150 zł poleci.
Magdziulla mam pytanko odnośnie Twojej listy wyprawkowej. Czy z obecnej perspektywy wykreśliłabyś jakieś produkty?