Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania jeśli chodzi o wydruk usg to mój dr sam z siebie daje mi zdjęcie albo dwa, ale to taki wydruk na szybko, bez moich danych na zdjęciu. W niedzielę w szpitalu drukowali, ale ja nic nie dostałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 09:04
start lipiec 2013 -
Magdziulla wrote:Nienawidzę mojej wagi, chyba mi spadnie z balkonu niedługo.
Magdziulla lubi tę wiadomość
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
nick nieaktualny
-
Ja mam ubezpieczenie w PZU zdrowie z pracy, ale niestety mój lekarz ma tylko prywatny gabinet więc nie korzystam z niego myslalałam żeby chodzić podwójnie np do niego (nie chcę go zmieniać bo jest wg mnie świetnym specjalistą)i do kogoś z luxmedu żeby tylko dostawać skierowania na badania, ale w sumie badania miesiecznie wynoszą mnie ok 40-50 zł więc stwierdziłam że chyba za dużo zachodu. A usg mam robione na wizycie u lekarza więc też oddzielnie nie ma sensu.
Beta Hcg 14 dpo - 130,9, 15 dpo - 277 17 dpo - 784 -
Tomalowa nie wiem. W porani gin pol przyjmuje tylko bakalczuk i hasiec strumf... w poradni ginekologicznej inni lekarze. Do ginpol dostajesz sie z.miejsc a do ginekoogicznej podobno mega kolejki. Mi B po nia zadzwonil na oddzial zeby przyszla zrobila usg... musialam troche poczekac bo akurat byla na bloku.MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Monia85 wrote:Hej,
Wedmoczka czy wdało Ci się załatwić wypis tak jak chciałaś? Zgłaszałaś do ubezpieczyciela? uznali?
Dzień dobry ale tempo idziesz pać a rano tyle nadrabiania
Monia nie za bardzo dało się pokombinować, bo w końcu nic mi nie zrobili...więc wpisali na pierwszym miejscu mięśniaki, na drugim niepłodność pierwotna a na trzecim macice jednorożną...zgłosiłam i czekam na odpowiedź do 5.08 ma być decyzjaPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Cześć wszystkim
ANNAE super że na usg wszystko dobrze, a wielkością się nie przejmuj, jak CRL łapie się w centylach to jest dobrze . Chyba si tak przyjęło, że mówi się Kraśnickich, nie ma w tym głębszego sensu, każdy sobie Aleje kojarzy w liczbie mnogiej .
SZCZĘŚLIWA MAMUSIA no najlepiej zrobić bete i potem sprawdzić przyrost, nie chce psuć radości ale tak kreska powinna bardziej ciemnieć, w każdym razie trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i niech rośnie maluszek .
MAGDZIULLA a ile masz na plusie ? Ja to jestem na maxymalnym przyroście w danym czase, juz 11kg do przodu, ale liczę że większość zniknie po porodzie
Chciałam na większość odpisać, czytałam czytałam i odpisywałam, miałam wam zada jakieś pytanie i w końcu zapomniałam, o i tyle z tego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie na to liczę że już coś dzidzia pokaże. Tydzień temu miałam prenatalne było 12t3d i nic nie było widać może dlatego że Bąbel był drobniutki bo tylko 51mm. A tak za 3 tyg już by był 16tc to o ile się nie przekreci to płeć powinniśmy poznac