Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
monia2015 wrote:Ogólnie dobrze znoszę ciążę..tylko ostatnio dokucza mi nerka...mam zastój moczu..mam nadzieję, że niedługo przejdzie...starliśmy się z mężem ok 2 lat, po póltora roku zdecydowaliśmy się na wizytę u specjalisty i po paru miesiącahc był juz kropek:)
Monia to może zdradzisz nam co za specjalista Ci pomógł bo w większości jesteśmy staraczkami z długą historią i każda informacja cenna. Dobrze że ciąża przebiega prawidłowo. Oby poród też był lekki:)
Monia85 nawet nie wiem co to jest ten konflikt płytowy. Muszę zgłębić wiedzęrobiłaś to?
-
tak znamy płeć juz od kilku tygodni- chłopiec:)...chodziłam do dr Wdowiaka do Ovum..zalecił konkretne badania i nie odwlekał w czasie na zasadzie...mamy jeszcze czas albo zrelaksujcie się..dzięki temu zaoszczędziliśmy czas, nerwy i mamy kropka:) dla mnie najważniejsze było że coś się dzieje, że konkretnie działamy...teraz chodzę do dr Zaleskiej w Żagielmed ona pracuje na Jaczewskiego i czasem również do dr Wdowiaka... a Ty Monia do kogo?
Dotek lubi tę wiadomość
-
ja byłam wczoraj na wizycie i jest pęcherzyk jest zarodek wielkosć 6t6 d więc sporo młodszy niż ciąza z @ ale od poprzedniej wizycie jest dużo wiecej bo 10 dni temu był tylko pęcherzyk -ale nadal nie ma serducha
może kiepskie usg bo byłam na nfz a może ..... lekarka kazała traktować się jak cięzarną ale o najgorszym też powiedziała
wiec nadal czekamy
Trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 13:01
-
nick nieaktualnyjatoszka Kochana może wszystko będzie dobrze :* , ja tylko widziałam pęcherzyk i też mam tysiąc czarnych myśli czy będzie zarodek czy serduszko będzie , ogólnie wręcz bardzo ciążowo się czuję mam mdłości, wrażliwe piersi , i zawroty głowy zobacz Ty jesteś już Kochana w 9 tc u mnie też strzelił ten pechowy , ciągle do wujka do mamy mówię w myślach , aby dali mi siły aby opiekowali się nami , jutro o 11.20 wizyta wszystko się okaże .
jatoszka lubi tę wiadomość
-
Monia jak nie weźmiesz luteiny na wieczór i zrobisz z rana to spoko, ja tak robiłam. A posiew moczu to całkiem nie przeszkadza, aby z rana tampon zaaplikować do oddania próbki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 17:44
Monia85 lubi tę wiadomość
-
Jatoszka dobrze że jest zarodek. Widocznie masz małego leniuszka który nie spieszy się zbytnio. Mam nadzieję że na następnej wizycie zobaczysz serduszko.
Monia śliczne ubranka:)
Ciekawe co tam u Magdziulli i Hewy.
No i BettyBoop.
Kamilka pewnie ma piękną pogodę nad morzem i cieszy się ostatnimi dniami lata:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 18:02
Monia85, Kamilka lubią tę wiadomość
-
Hej hej kochane. Magdziulla, hew' betty popa co.u was ....? Czekamy.na.info!ja wlasnie wrocilam zLU zapisalam sie do szkoly rodzenia Twoja Polozna... pierwsze wrazenie mega pozytywne I juz z wejscia darmowe probki w tym butla I smok avent.MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Hej.
Jatoszka jeszcze leniuszek się pokaże mocno za to kciukam!!!!
Magdziulla jak sytuacja?
Może będzie niespodzianka?
Hewcia jak tam świeże pomiary cukru?
Monia śliczne zakupy!
My wypoczywamy na całego hihihi pogoda cudna woda ciepła. Zeskwierczyliśmy się jak frytki
Miłego wieczoru dziewczynki!!04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Hej,
MONIA, ciuszki śliczne, rozumiem ze nastawiasz się na pannę
KAWOLA, jak po ostatnim usg?
MAGDZIA, jakie plany w szpitalu? Coś więcej Ci konkretnego powiedzieli?
WEDMOCZKA, Dzialajcie skutecznie, trzymam kciuki za owocną owulke
JATOSZKA, SZCZESLIWA, zaciskam kciuki za Wasze maleńkie serduszka
Pozdrawiam pozostałe Piękne Mamusie te obecne i przyszłe
No a u mnie cukrzyca potwierdzona niestetyco generalnie obstawiałam, choć po cichu miałam nadzieję, że może jednak się pomylili w lab.
Skacze mi cukier na noc, w ciągu dnia jest ok. Dziś miałam instruktaż związany z cukrzycą w ciazy, dostałam zalecenia, glukometr do domu. Ale pewnie co najmniej do wtorku mnie potrzymaja
Tęskni mi sie za moim lozeczkiem, no i rzecz jasna za mężulkiem.
Mam tylko nadzieję ze metodą prób i błędów dobiore kolację tak żeby nie rósł cukier i żeby uniknąć insuliny.
Buziole Dziewczyny -
Hewcia dasz rade. Cukrzyca przerobana ale dobrze ze wykryta... I oby po ciazy nie zostala... bo zawsze jest takie ryzyko. Pewbie juz niedlugo Cie wypuszcza.I wymecYsz mezusia. Moj jutro wraca byl 10 dni w Chorwacji I w sobote jedzie na 11 dni na Grecje ... takze sama rzadze. Maz jest kierowcą.MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
AGATKA, pewnie ze cukrzyca jest do przejścia, najważniejsze żeby nie być głodnym, rozplanowac posiłki co ok 2 - 2,5 godz (zaczynając od 8 rano, konczac na 22 - wyjdzie nawet 8 posiłków), oczywiście w odpowiednich proporcjach weglowodanowych i będzie ok. Będzie to uciążliwe, ale dam radę, dla księżnicZki wszystko. Tylko nie wiem czemu, ale przeraza mnie ta ew insulina
Ważne ze zostało mi już raptem jakieś 8 tyg. Jest tu ze mną dziewczyna co przyjmuje insulinę od 14tc, także to masakra.
A Twój mąż to sobie pojezdzi po świecie, takiemu to dobrze. Ale też pewnie czasami męczące. A Ty to taka słomiana wdowa. Dobrze, że córcia masz to jest się kim zająć i pogadać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2016, 20:10
-
Agatka_46 wrote:Monia ubranka boskie. Ja kupilam na szmatach 10 szt body I.pajace uniwersalne... jak.nowki... wydalam za wszystko 20 zl aaa I sliniak I czapeczke
Agatka a w którym ciuchu robiłaś zakupy?