Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJuż teraz ryczę jak bóbr. Mam tego dość;( poszłam do lekarskiego, bo nawet nie wiedziałam czy mogę.obiad zjeść. Tam ich trzech młodych.rozwalonych. Pytam grzecznie, a on z taką agresją, że przecież mi wszystko wyjaśnił (a rano powiedział tylko,.że mam.jeść śniadanie) że co ja wymyślam itp nawet nie.zdążyłam się obronić drugi wstał, że on wszystkiemu zaświadcza, bo on był przy tym (nie było go) i ja.kłamie (jak.ja.tylko zapytalam co ze mną naprawdę grzecznie). Na.koniec.powiedział, że jestem na.jego sali, ale jestem pacjentka dr R.to.on.sie.nie wtraca i jego mam pytać. A potem z satysfakcją dodał, że.jego.już nie ma. Mam.się dowiadywac na obchodzie.
nosz kur leżę tydzień, a na dobrą sprawę nikt mi nawet nie wyjaśnił co mi jest, jakie są opcje. Nic! Jednego dnia mnie wypisują, drugiego mam być do usg do zbicia wód, trzeciego dnia rozwiązują i odwołują bez poinformowania mnie.o tym:/ oszaleję -
A moze warto zadzwonic do swojegoprowadzacego - jak.dobrze kojarze masz z tego szpitala iprzedstawic.sytuacje I to jak zostalas potraktowaba. A jak.wyjdziesz.zloz na.nich skarge na tych konkretnych.
Dotek lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Magdziula 3mam kciuki za konkretna decyzje,swoja droga niezły bałagan w ty szpitalu:-/ co to za szpital bo nifoczytalam?
U mnie tak bylo ze to dr u ktorego ciaze prowadze decyduje co i jak i nawet jak nie mial dyzuro to przekazal mnie w rece kolegi i mialam super opieke i na porodowce i na noworodkach, a takie podwazanie zdania jednego dr przez drugiego to niepowazne jest:-/
Przed cc nie pozwalaja jesc, u mnie jak byly skurcze a rozwarci brak to trzymali mnie na glodzie od kolacji przez cała noc, aby kroplowki z glukozy dawali:-/"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualnyMadziulla Kochana ja to bym taką skargę nasmarowała i wręcz się wydarła , że niech ruszą te swoje zasr *** dup *** i coś zrobią tu liczy się życie małego człowieka , a nie plotki i ploteczki , ja to bym już na własne życzenie wypisała się , i gdzie indziej poszła jak tak leżeć będziesz, a oni od czasu do czasu zajrzą nawet się nie zapytają co i jak , to po co tacy lekarze , już w Garwolinie miałabyś lepiej tam od razu na miejscu jest anestezjolog itp.
-
Ojjj Magdziulla... Bidulko... Nic się nie martw, już jesteś blisko. Nie ma co się na nich skarżyć, bo oni się tam wszyscy razem trzymają. Ale do doktorka zadzwonić możesz i powiedzieć, że się martwisz i to co wcześniej pisałaś, że chcecie to jakoś zaplanować... Chciałabyś cesarkę?
Zmarwiłaś mnie tym jak zostałaś potraktowana. Ciekawe który to taki mądry? Obstawiam że jednym z nich mógł być Piesiewicz.
Mikka i Karinka przesyłają Wam pozdrowienia Trzymają kciukistart lipiec 2013 -
nick nieaktualnyMonia wlasnie ja nie mam pamieci do nazwisk, ale jak bede miala jeszcze raz ich etykietki to zapamietam dobrze, oj dobrze.
Fakt gdyby nie R.nie.powtorzyli.by usg i wypisali w.pon. Podejrzewam, ze dzis tez chcial.dobrze, bo wyszło w badaniu, ze rozwarcie na bardzo ciasny.palec. Moze on ma.jakis plan, ale nie wiem.jaki. Szkoda, ze nie przyszedl. Może miał ten dupek przekazac.a tego nir zrobil. Ale z.tego co widze tez po.innych.pacjentkach warto.mieć.dr. Jedną codziennie wypisuje, a jej.lekarka odwoluje.to. -
Zapytam mojego czy ma tam jakiegoś zaufanego kumpla
U mnie znowu ketony w moczu, znowu będzie afera, że nie jem... a ja jem bardzo dużo, za każdym razem jak mąż wchodzi do domu to komentuje, że znowu jem, albo wszystko wyjadłamstart lipiec 2013 -
nick nieaktualny
-
No teoche sfolgowalo Dotek ale za to cisnienie musi byc niskie bo mi leb pek a nie chce brac paracetamolu. Chyba musze sie polozyc spac ale musze na m poczekac bo.obiad.robie. od 3 dni mam zgage ale nie taka ze pali a taka jak by to.nazwac kwaśna.... jak by refluks. Oby.nie zamienila sie na piekaca bo jak mam juz.miec wole ta co mam. Nie jest to fajne ale lepsze. I patrzcie.mdlosci.mialam tak od 14-15 godz , mdlosci przeszly I od tych samych godzin ta zgaga/refluks... jak by nie zaleznie od tego co zjem . Dotek a.co tam I ciebie. Wyznaczone masz.juz polowkowe ( jesli ominelam ta info przeraszam nie zawsze uda sie wszystko przeczytaca). Madziulla myslimy o.tobie. Hewa jak.w.domu ?MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017