Lublin / Lubelskie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasiula09 Sąsiadko Ty moja
, mi mąż mówi że w tym Kazimierzu , nie ma co zwiedzać same knajpy , moja siostra cioteczna co roku tam jeździ i jest zadowolona
, a może do Dęblina tam Wisła jest piękna ładna plaża tylko z noclegiem, nie wiem jak chyba że biwak pod namiotem sobie zrobicie
.
-
Agatka_46 wrote:Madziulla
. Czekamy czekamy. Betty bo gdzies ominelam info do jakiej szkoly rodz chodzilas. Czy mozesz powiedziec ile.kosztuje doula? U nas w pl nie jest to modny porod tzn z doula. No Betty za cie ie tez trzymamy kciuki
. Ja juz sie polowkowych doczekac nie moge... jestem w 17 tc 16+3 .. wizyta 21 wiec moze ba poczatek pazdziernika wyznaczy polowkowe jal myslicie ? Hewa jak cukier ?
ja chodziłam do Aktywnej Mamy-darmowej szkoły i jestem mega zadowolona. Doule mam własnie z tej szkoły-Agate i koszt to 500zł. Jestem z nia w stałym kontakcie, ze wszystkim moge zadzwonic i podpytac.
Co do połówkowych to ja miałam w 20 tygMARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualnyMonia85 wrote:Mamuśka jak Ci się udało ogarnąć towarzystwo z rana?
Synek sam chodzi do szkoły dziś rowerem pojechał ma kartę rowerową , Marysia wstaje zawsze o 6.20 czasami później , ja i tak już nie śpię bo mnie mdłości męczą ubrać obie , dać śniadanie i idziemy do przedszkola , nie wiem jak ja to zorganizuję jak będzie maleństwo , od razu będę musiała je brać i chodzić , nie mam innego wyboru potem już obie będą chodzić więc będzie trochę lepiej . -
Jatoszka jak chcesz komplet badań to najlepiej iść do dr T-W w ab ovo ona kieruje na oddział w szpitalu wojskowym i robi wszystkie hormony, przeciwciała przeciwjądrowe, cukier i insulinę po obciążeniu. Przynajmniej ja taki krok zrobiłam ale później przeszłam do prof. P też z abovo bo dr nie miała na mnie pomysłu.
-
Dotek wrote:Kasiula a w Wojciechowie byłaś?
http://www.zoowojciechow.pl
nie nie byliśmy i chyba w końcu tam się wybierzemy bo juz od dawna zamierzamy tam pojechać
Monia bo my nie lubimy siedzieć w domu tym bardziej że Zuza aby by na dworze siedziała a u nas bardzo nie ma co robić, uroki mieszkania na wsi, wiec chociaż w niedziele staramy się gdzieś wybywać
Mamuśka ja Cie i tak podziwiam z trójką dzieci i 4 w drodze i świetnie sobie dajesz rade -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,
czy Wam się dziś też tak chce spać?
Normalnie mam chyba jakiś kryzys, co sie położę to zasypiam
Masakra jakaś. ...