LUTOWE Mamusie 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Akataa wrote:No właśnie teraz się zaczęłam zastanawiać jak rozwiążę te nocne przewijania, bo na początku chciałabym mieć malucha w dostawce, a sypialnia malutka i mi tam już raczej dodatkowo przewijak nie wejdzie... Też chciałam "główną stację" w pokoju dziecięcym, z którego by "korzystał" raczej tylko w ciągu dnia. 🤔2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Omg, chyba nigdy nie umylam rak po przewijaniu 😅 świnia ze mnie xd No chyba, ze mi się od kupy ubrudzily 😁
Co do cisnienia, to brałam przez chwile w tej ciąży dopegyt, ale lekarz kazał odstawić i dalej mam dobre ciśnienie wiec oprócz heparyny i acardu tez nic konkretnego na to nie biorę
Ale może to właśnie ta heparyna od początku już pomaga? Bo ostatnio zaczęłam zastrzyki po 30 tc.
I sory ze się nie udzielam w temacie wózków, ale szczerze nie znoszę tego tematu xd dzięki Bogu mam już wózek i brak problemu 😮💨 -
Gemma19 wrote:Omg, chyba nigdy nie umylam rak po przewijaniu 😅 świnia ze mnie xd No chyba, ze mi się od kupy ubrudzily 😁
Co do cisnienia, to brałam przez chwile w tej ciąży dopegyt, ale lekarz kazał odstawić i dalej mam dobre ciśnienie wiec oprócz heparyny i acardu tez nic konkretnego na to nie biorę
Ale może to właśnie ta heparyna od początku już pomaga? Bo ostatnio zaczęłam zastrzyki po 30 tc.
I sory ze się nie udzielam w temacie wózków, ale szczerze nie znoszę tego tematu xd dzięki Bogu mam już wózek i brak problemu 😮💨Córcia 2012 ❤️
Synek 2023 💙
-
Ja tez chodziłam z Dzidzia do pokoju dziecięcego z sypialni. Miałam mała lampkę w kontakcie na pilota, żeby nie świecić. Jakoś nie było to takie straszne. Moja do 4go miesiąca budziła się tylko raz, wiec dało się przeżyć. Potem już nie było tak wesoło z pobudkami ale nie trzeba było przebierać.25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
Gemma19 wrote:Niestety brałam w ostatniej ciąży nawet przed zajściem w ciąże i ta lewa tętnica miała kiepskie przepływy tak jak teraz mimo dodania do tego heparyny od samego początku. Wiec może taka urodaCórcia 2012 ❤️
Synek 2023 💙
-
Dziewczyny męża mam w delegacji to pojechałam sobie do BoboWozki 🤭🫣 Tak mnie natchnęłyście 😬😬😬
Ten Espiro większy niż Muuvo, no widać znaczną różnicę 🫣 Ale wciąż Espiro wydaje się być dość zgrabny. I dowiedziałam się, że gondola XL z Muuvo jest wycofywana, a taką chciałam 🫠 Jeżeli różnica w amortyzacji miałaby być znacznie lepsza, na korzyść Espiro to może, może…
Jak długo średnio dziecko jeździ w gondoli? 🤔 Wiem, że to zależy od wielkości dziecka i też, że niektóre dzieci nie potrafią w gondoli wyleżeć i trzeba zmienić na spacerówkę. Ale tak z Waszego doświadczenia? -
kurczak wrote:Dziewczyny męża mam w delegacji to pojechałam sobie do BoboWozki 🤭🫣 Tak mnie natchnęłyście 😬😬😬
Ten Espiro większy niż Muuvo, no widać znaczną różnicę 🫣 Ale wciąż Espiro wydaje się być dość zgrabny. I dowiedziałam się, że gondola XL z Muuvo jest wycofywana, a taką chciałam 🫠 Jeżeli różnica w amortyzacji miałaby być znacznie lepsza, na korzyść Espiro to może, może…
Jak długo średnio dziecko jeździ w gondoli? 🤔 Wiem, że to zależy od wielkości dziecka i też, że niektóre dzieci nie potrafią w gondoli wyleżeć i trzeba zmienić na spacerówkę. Ale tak z Waszego doświadczenia?
Mój syn jeździł w gondoli do 4-5 miesiąca a potem na płasko w spacerówce. -
Dziewczyny czy Wy też macie problemy z "głową"? Zaczyna mi być wstyd, że ciągle czegoś zapominam albo robię jakieś głupie błędy. Ostatnio zapomniałam torebki od koleżanki i nawet się nie zorientowałam 🤦. Dzisiaj okazało się, że zapisałam syna na zajęcia dodatkowe bo nie doczytałam lub nie zrozumiałam co podpisuje. Masakra! O zakupach już nie wspomnę bo ciągle czegoś zapominam kupić. Zaczynam się tym denerwować bo ja zawsze byłam zorganizowana....Nie podoba mi się to
-
kurczak wrote:Dziewczyny męża mam w delegacji to pojechałam sobie do BoboWozki 🤭🫣 Tak mnie natchnęłyście 😬😬😬
Jak długo średnio dziecko jeździ w gondoli? 🤔 Wiem, że to zależy od wielkości dziecka i też, że niektóre dzieci nie potrafią w gondoli wyleżeć i trzeba zmienić na spacerówkę. Ale tak z Waszego doświadczenia?Córcia 2012 ❤️
Synek 2023 💙
-
Sprzedawca przy mnie je składał i Muuvo jedną ręką, Espiro już dwiema Ale może da się to opanować? No i Pan mówił, że Espiro nie da się złożyć spacerówki razem ze stelażem, w przeczytałam w necie, że się da 🫣 Zanim podejmiemy decyzję to na pewno jeszcze podjedziemy do sklepu i przetestujemy od A do Z
Stokrota - tak! Może nie w takiej skali, ale…tak! Zapisuję sobie wszystko 🤭 Dziś w galerii chwile się musiałam zastanowić po co dokładnie przyszłam -
Jak długo średnio dziecko jeździ w gondoli? 🤔 Wiem, że to zależy od wielkości dziecka i też, że niektóre dzieci nie potrafią w gondoli wyleżeć i trzeba zmienić na spacerówkę. Ale tak z Waszego doświadczenia?kurczak lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
stokrota wrote:Dziewczyny czy Wy też macie problemy z "głową"? Zaczyna mi być wstyd, że ciągle czegoś zapominam albo robię jakieś głupie błędy. Ostatnio zapomniałam torebki od koleżanki i nawet się nie zorientowałam 🤦. Dzisiaj okazało się, że zapisałam syna na zajęcia dodatkowe bo nie doczytałam lub nie zrozumiałam co podpisuje. Masakra! O zakupach już nie wspomnę bo ciągle czegoś zapominam kupić. Zaczynam się tym denerwować bo ja zawsze byłam zorganizowana....Nie podoba mi się to2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
kurczak wrote:Sprzedawca przy mnie je składał i Muuvo jedną ręką, Espiro już dwiema Ale może da się to opanować? No i Pan mówił, że Espiro nie da się złożyć spacerówki razem ze stelażem, w przeczytałam w necie, że się da 🫣 Zanim podejmiemy decyzję to na pewno jeszcze podjedziemy do sklepu i przetestujemy od A do Z
Stokrota - tak! Może nie w takiej skali, ale…tak! Zapisuję sobie wszystko 🤭 Dziś w galerii chwile się musiałam zastanowić po co dokładnie przyszłam