LUTOWE Mamusie 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Akata jezu masakra 😬 a suszarkę bębnowa polecam każdemu, to autentycznie zmienia zycie!! szczególnie teraz przy dziecku się przyda
Jutro mam wizytę i zrobiłam dzisiaj morfologię i mocz. Krew Ok, kilka odchyleń, ale byliśmy wszyscy chorzy w chacie, wiec luz. Ale chyba pierwszy raz w życiu wyszedł mi zły mocz 🙄🙄🙄 mam ślad białka, a oprócz tego bakterie z norma do 385 ja mam 1061 / i nabłonki płaskie tez jakoś 3x ponad normę -
Ja sie zbieram na wizyte, tez właśnie oddalam mocz i wyniku nie ma 🤦♀️ Poproszę o kciuki żeby było wszystko ok 👌
Gemma ja bym powtorzyla jeszce jutro badanie, bo czesto cos z pochwy poleci i wychodzi takie cos.kurczak lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Gemma19 wrote:Akata jezu masakra 😬 a suszarkę bębnowa polecam każdemu, to autentycznie zmienia zycie!! szczególnie teraz przy dziecku się przyda
Jutro mam wizytę i zrobiłam dzisiaj morfologię i mocz. Krew Ok, kilka odchyleń, ale byliśmy wszyscy chorzy w chacie, wiec luz. Ale chyba pierwszy raz w życiu wyszedł mi zły mocz 🙄🙄🙄 mam ślad białka, a oprócz tego bakterie z norma do 385 ja mam 1061 / i nabłonki płaskie tez jakoś 3x ponad normę
Też dziś robiłam badania, bo jutro wizyta, ale u mnie wyniki dopiero po południu. Mam nadzieję, że te Twoje bakterie to się szybko uda wytępić! 🤞
-
olencja wrote:O właśnie o takim koszu myślę,tylko tańszym oczywiście 🤣🤣🤣
-
Na bakterie polecam żurawinę i odstawienie cukru of kors.
Też mam dziś wizytację. U mnie wyniki tym razem ok, sikalam z tamponem więc nic się z pochwy nie dostało. Mam nadzieję że mi nie będzie kazała brać żelaza,bo mi hemo spada. U mnie branie żelaza nie podnosi hemo a tylko powoduje skutki uboczne. Fereytyne mam w połowie normy więc nie mam zamiaru się truć. Co najwyżej będę więcej zakwasu z buraka pić.
Pocwiczylymy z Helena i Leszkiem (boniuleszkiem kotem) jogę. Jemy zasłużone winogrona i czekamy na bal 🍷😁
Akata na allegro węszę na kosz tomee tippee czy jakoś tak. Są używki w licytacji za grosze albo powystawowe. Przeca nie będę kupować kosza na śmieci za cenę porządnego kombinezonu zimowego 😱Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2022, 12:48
-
Babulka, Olencja, dzis dołączam do Was z wizytowaniem. Ja 17, odezwę się na pewno po. Teraz tez tylko krew i mocz miałam do badań. W moczu znów pH 8...we krwi hemo ciut poniżej 12, ale mój doktorek jakoś za bardzo nie przejmuje się wynikami gdy są około norm. Stresuje się oczywiście bo Mały dziś coś spokojny i mało się wierci. Co za szczęście ze zajrzę do Niego za kilka godzin.
Trzymam kciuki za Wasze wizyty, za dobre, duże wagi Dzieci i mniejsze wagi ich Mam...🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2022, 13:23
Babulka lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie kibluje w poczekalni i widze stories zaufaj poloznej właśnie o wyprawkach do szpitala. Wkladki laktacyjne - nie bierz calej paczki, wez dwie do kosmetyczki 🤣🤣🤣🤣 Ja nie wiem, nie ogarniam tego. Przecież ta kobieta sama rodziła 🤷♀️2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Babulka wrote:Ja właśnie kibluje w poczekalni i widze stories zaufaj poloznej właśnie o wyprawkach do szpitala. Wkladki laktacyjne - nie bierz calej paczki, wez dwie do kosmetyczki 🤣🤣🤣🤣 Ja nie wiem, nie ogarniam tego. Przecież ta kobieta sama rodziła 🤷♀️
Postanowiłam, że zacznę te wyprawki szpitalne ogarniać dopiero jak będę planowała się pakować. Tak to za dużo informacji 🤣🤣🤣
Ale tak czas leci… dziś mi pyknął 20 tydzień 🫣 -
Babulka wrote:Ja właśnie kibluje w poczekalni i widze stories zaufaj poloznej właśnie o wyprawkach do szpitala. Wkladki laktacyjne - nie bierz calej paczki, wez dwie do kosmetyczki 🤣🤣🤣🤣 Ja nie wiem, nie ogarniam tego. Przecież ta kobieta sama rodziła 🤷♀️
-
Sansivieria wrote:Babulka, Olencja, dzis dołączam do Was z wizytowaniem. Ja 17, odezwę się na pewno po. Teraz tez tylko krew i mocz miałam do badań. W moczu znów pH 8...we krwi hemo ciut poniżej 12, ale mój doktorek jakoś za bardzo nie przejmuje się wynikami gdy są około norm. Stresuje się oczywiście bo Mały dziś coś spokojny i mało się wierci. Co za szczęście ze zajrzę do Niego za kilka godzin.
Trzymam kciuki za Wasze wizyty, za dobre, duże wagi Dzieci i mniejsze wagi ich Mam...🤭 -
U mnie już po kontroli szyjki i szybkim usg, wszystko w porządku 😊 Doktor mówił, że wielkiego usg nie będzie robił z mierzeniem ramion, ud itd bo za tydzień mam połówkowe. Ale rośnie cały czas równo, łożysko przyklejone, nie zachodzi na szyjkę to najważniejsze, a sama szyjka twarda i zamknięta
Ale też dokładnie wypytywał o tą mikro plamkę krwi, wpisywał w dokumentację, także widać, że nie zignorował tego.kurczak, Sansivieria, Akataa lubią tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
olencja wrote:Ale trzecie rodziła w domu więc może już zapomniała co do szpitala potrzebne 🤣 przy drugim chyba miała cesarkę i problemy z laktacja 😁 słucham jej ale mnie wkurza czasem bo nie dość że sepleni to jeszcze robi błędy językowe które mnie bolą w uszy 🤣
Mnie tak zalało na obchodzie lekarskim, na którym jednocześnie się popłakałam, bo z dzieckiem nie było ok i tak stałam zaryczana i z koszulą zalaną od piersi do kolan 🤣 Mina lekarza pełna litości bezcenna 😅kurczak lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Babulka wrote:A no to wszystko jasne a Ty bądź mądra, posłuchaj i potem miej zalane wszystko przy nawale bo wzięłaś dwie wkładki 🙈🙈🙈
Mnie tak zalało na obchodzie lekarskim, na którym jednocześnie się popłakałam, bo z dzieckiem nie było ok i tak stałam zaryczana i z koszulą zalaną od piersi do kolan 🤣 Mina lekarza pełna litości bezcenna 😅
-
Moje dziecię tez coś mało ruchawe dzisiaj. Stary mówi, ze to przez pogodę 🙄
Akata nie zazdroszczę wrażeń. My mieszkaliśmy jeszcze do niedawna w starym bloku z podłączeniem gazowym do junkersów, blok z 66 roku. Sami starsi ludzi, rury niesprawdzane, co chwile pogotowie gazowe, bo gdzieś czuć było gazem i pożary tez co chwile, na szczescie nie w naszej klatce. Najważniejsze, ze nikomu nic się nie stało.Córcia 2012 ❤️
Synek 2023 💙
-
Właśnie mam rozkminę skąd wezmę cdl. Bo poprzednio icdl (czyli level wyżej) mi tylko zaszkodziła zamiast pomóc, wiecej mi pomogła koleżanka, która akurat trzecie urodzila i była ze mną non stop na łączach ❤ Gdyby tylko ta cala cdl to bym pewnie nie dała rady karmic2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska