LUTOWE Mamusie 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
No ale olencja nie wiedziałaś, że takie rzeczy się dzieją? No przecież raczej wiedziałaś. Myślę, że nie ma większego sensu takich historii czytać (rozumiem, że trafiłaś przypadkiem) ani pisać tutaj. Ja nie chciałabym czytać o martwych dzieciach teraz, szczególnie kogoś tam z neta, kogo tu z nami nie ma.2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Calanthea wrote:Moje dziecię tez coś mało ruchawe dzisiaj. Stary mówi, ze to przez pogodę 🙄
Akata nie zazdroszczę wrażeń. My mieszkaliśmy jeszcze do niedawna w starym bloku z podłączeniem gazowym do junkersów, blok z 66 roku. Sami starsi ludzi, rury niesprawdzane, co chwile pogotowie gazowe, bo gdzieś czuć było gazem i pożary tez co chwile, na szczescie nie w naszej klatce. Najważniejsze, ze nikomu nic się nie stało. -
Babulka wrote:No ale olencja nie wiedziałaś, że takie rzeczy się dzieją? No przecież raczej wiedziałaś. Myślę, że nie ma większego sensu takich historii czytać (rozumiem, że trafiłaś przypadkiem) ani pisać tutaj. Ja nie chciałabym czytać o martwych dzieciach teraz, szczególnie kogoś tam z neta, kogo tu z nami nie ma.
-
Dlatego lepiej nie czytać takich rzeczy. Tak samo jak powikłań porodowych i innych takich. Nic dobrego z tego nie wyniknie ani dla nas ani dla dzieci
kurczak lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
"Wszystkim głosić będę jak dobrotliwie obeszłaś się ze mną 💙" Nowenna Pompejańska -
Odwiedziłam forum gdzie szukałam info na temat amniopunkcji i akurat trafiłam na taki wpis no naprawdę nie ma spokoju człowiek za grosz...
Hela po dawce kakao trochę się ogarnęła i coś tam do mnie macha. Ciekawe ile dziś będzie ważyła po tygodniu. Te pomiary są trochę na oko ale każdy dodatkowy gram cieszy mimo to ❤️ -
Jaki cudowny puchaty 😍😍😍
Mi lekarz nawet nie zwazyl dzisiaj dziecka 🙈 Mówi że za tydzień prenatalne a potem za miesiac dokładnie jeszcze raz zbadamy 😏2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
Ps. Dzieci bawią się pepowina i to jest normalne, nawet jak są okrecone. Ona jest elastyczna. To też jest na mojej liście koszmarów ale serio nie ma co się nakręcać.
olencja lubi tę wiadomość
2019 💝👶💖
2021 💔
2022 💔💔
2023 💝👶💖
olencja wrote:Ze starości zaczęła zarastać i jak widać postępuje bo przy transferze miałam 5😱
Wdrażam dietę zelazowo antycukrowa. Ciekawe jaki będzie efekt. Za miesiąc krzywa cukrowa do zrobienia.
Jakie żelazo dostałaś ? Masz jakaś fotę młodej ?😁Córcia 2012 ❤️
Synek 2023 💙
-
Gemma19 wrote:Co do wkładek laktacyjnych do szpitala, to ja nie uzylam ani jednej wiec to tez wszystko zależy 😏
Za to po powrocie do domu jak się laktacja rozkręciła to faktycznie byłam zalana xdCórcia 2012 ❤️
Synek 2023 💙