LUTOWE Mamusie 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś jest 5+1 wg moich obliczeń. Pewnie wcześnie ale to pierwsza ciąża i chce potwierdzić jak najszybciej:-)
kurczak lubi tę wiadomość
-
olencja wrote:No to oby coś było widać o której wizytacja?
-
Dziewczyny, a na tych pierwszych wizytach mierzyli Wam lekarze ciśnienie? Wagę? Bo czytałam, że robią to co wizytę, a u mnie tego nie było. Zastanawiam się, czy za wczesny etap czy lekarz po prostu nie zbadał.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2022, 17:20
-
Wczesna ciąża, ale jeden pęcherzyk 3.8mm widoczny. Wewnątrzmaciczna. Więc wszystko ok. Mam porobić badania, jak będą w normie to kolejna wizyta za 4-5tyg
Monk@, kurczak, Sansivieria, Gemma19, MartitaS lubią tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Dziewczyny, a na tych pierwszych wizytach mierzyli Wam lekarze ciśnienie? Wagę? Bo czytałam, że robią to co wizytę, a u mnie tego nie było. Zastanawiam się, czy za wczesny etap czy lekarz po prostu nie zbadał.
Monk@ lubi tę wiadomość
-
Monk@ wrote:Dziewczyny, a na tych pierwszych wizytach mierzyli Wam lekarze ciśnienie? Wagę? Bo czytałam, że robią to co wizytę, a u mnie tego nie było. Zastanawiam się, czy za wczesny etap czy lekarz po prostu nie zbadał.
Tak mi mierzyli ciśnienie i sprawdziła moja wagę i założyła kartę ciąży.Monk@ lubi tę wiadomość
-
JustynaJustyna wrote:Tak mi mierzyli ciśnienie i sprawdziła moja wagę i założyła kartę ciąży.
-
eRKow. wrote:A w którym tygodniu miałaś pierwsza wizytae?
5t2d i tez zleciła mi cała listę badań ale to dlatego ze to ona będzie prowadzić mi ciąże a za tydzień mam wizytę u innego ginekologa bo ona ma urlop a do 10tc trzeba te badania wykonać a ja u niej będę po 9 tc wiec nie miałabym za dużo czasu żeby je wykonać. A woli mi sama je zlecić niż liczyć na innego lekarza.