Lutowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Tiril, niestety tak, będę musiała powtórzyć badanie bo robię prywatnie. Siedziałam w klinice 2,5h mogłabym siedzieć dłużej, ale czułam, ze to nie ma sensu i lepiej przyjść jeszcze raz.
Katka, najlepiej wejdź na stronę szpitala np. Tam gdzie chcesz rodzic i zobacz czy maja szkole rodzenia, jakie terminy i czy maja darmowe w ramach NFZ. Najlepiej zadzwoń i pani tez Ci powie w jakim tyg najlepiej się zapisać. Ja zaczynam w 27tc.
Ja w Warszawie mam za darmo bo rozliczam tutaj podatek. Idę tam tez dlatego, ze w tym szpitalu chce rodzic i chce od razu poznać położne, które tam pracują.
Ja dołączyłam tez do grup na FB mam rodzących styczeń/luty i mimo iż się nie udzielam jest tam wiele tematów, ktore śledzę.Katka91 lubi tę wiadomość
-
Hej ja mam termin na 17.02 to moja pierwsza ciąża. Czy czujecie już ruchy?Czynnik V (R2) układ heterozygotyczny, MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C), PAI-1 układ heterozygotyczny
Na zimowisku ❄️❄️ 3bb ❄️4BA
02 VI 2023 3bb - 01.24 🧸jest już z nami -
Mala.mi wrote:Ja jeszcze nie znam płci ale za dwa tygodnie mam wizytę to może już będziemy widzieć 😁
Ruchów póki co nie czuję, narazie tylko takie 'przelewanie' 😁Mala.mi lubi tę wiadomość
-
U mnie na 90 % chlopak, chciałam gender reveal ale mój lekarz sam na badaniu "oooo a tu mu coś między nogami chyba wyroslo" także bo 🙈
Mala.mi lubi tę wiadomość
Czynnik V (R2) układ heterozygotyczny, MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C), PAI-1 układ heterozygotyczny
Ja wyglądam okropnie na chłopca. Jeszcze nigdy takiego trądzika nie miałam, dopadł mnie łupież masakra
Werson lubi tę wiadomość
Czynnik V (R2) układ heterozygotyczny, MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C), PAI-1 układ heterozygotyczny
Ja miałam przeczucie, ze chłopiec. Patrząc na siebie w lustrze zauważyłam, ze skóra mi promienieje itp
Choć 3 osoby mi mówiły, se wyglądam na dziewczynkę, ale nie zauważyłam, żebym „zbrzydła” jak to przy dziewczynkach bywa 🤷🏼♀️Kiki25 lubi tę wiadomość
-
Ja w 1 trymestrze miałam wysyp trądziku na twarzy, teraz już jest o niebo lepiej. Mdłości, ciągle zmęczenie, wymioty... Trochę mną córa potrzasla na początku. Nadal jestem w trakcie odstawiania Xonvei, ale wygląda na to, że zostało mi tylko mega zmęczenie aktualnie.
-
Saya wrote:Ja w 1 trymestrze miałam wysyp trądziku na twarzy, teraz już jest o niebo lepiej. Mdłości, ciągle zmęczenie, wymioty... Trochę mną córa potrzasla na początku. Nadal jestem w trakcie odstawiania Xonvei, ale wygląda na to, że zostało mi tylko mega zmęczenie aktualnie.
Ja miałam wszystkie objawy na dziewczynkę, no ale wyjdzie podobno chłopak;)
Imiona już macie?Czynnik V (R2) układ heterozygotyczny, MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C), PAI-1 układ heterozygotyczny
Saya wrote:Ja w 1 trymestrze miałam wysyp trądziku na twarzy, teraz już jest o niebo lepiej. Mdłości, ciągle zmęczenie, wymioty... Trochę mną córa potrzasla na początku. Nadal jestem w trakcie odstawiania Xonvei, ale wygląda na to, że zostało mi tylko mega zmęczenie aktualnie.
Jeśli chodzi o imię to jakieś tam typy mamy, jeśli chodzi o chłopca, ale co do dziewczynki to się nie możemy dogadać🙈. -
Mala.mi wrote:Czyli jednak nie prawda z tą urodą na określoną płeć.
Ja w to nie wierze, każda kobieta inaczej przechodzi ciąże a ja fatalnie wyglądałam przez niskie ciśnienie. Wiele razy byłam blada, sińce pod oczami ze zmęczenia i nagle tedy mi mówili „wyglądasz na dziewczynkę” ale cisza była jak mój stan się poprawił.
U nas będzie Bianka, na drugie imię daliśmy MariaMala.mi, Kiki25 lubią tę wiadomość