Lutowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Śliczne macie imiona, u nas gdyby dziewczynka to miała być Marcelina, ale że chłopiec to myślimy o Bruno
Mala.mi lubi tę wiadomość
Czynnik V (R2) układ heterozygotyczny, MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C), PAI-1 układ heterozygotyczny
Na zimowisku ❄️❄️ 3bb ❄️4BA
02 VI 2023 3bb - 01.24 🧸jest już z nami -
nick nieaktualnyDziewczyny, wybieracie sami imiona czy rodzina Wam się wtrąca? 🙈 Najgorzej jak kilka osób zaczyna komentować i wtrącać swoje trzy grosze, wtedy ciężko coś wybrać 🤦
Mnie coś dopadła zgaga. Męczy mnie od kilku dni. Nie jest jeszcze jakaś bardzo uciążliwa ale już mnie denerwuje 😤
-
Tiril wrote:Dziewczyny, wybieracie sami imiona czy rodzina Wam się wtrąca? 🙈 Najgorzej jak kilka osób zaczyna komentować i wtrącać swoje trzy grosze, wtedy ciężko coś wybrać 🤦
Mnie coś dopadła zgaga. Męczy mnie od kilku dni. Nie jest jeszcze jakaś bardzo uciążliwa ale już mnie denerwuje 😤
Pamiętaj że to Wasze dziecko, inni swoje już mieli/ będą mieli to wtedy sobie wybiorą
Jaki macie pomysł na bol głowy? Ostatnio mam co chwilę.. póki co przez całą ciaze wzięłam 3 tabletki paracetamolu widc myślę że bez tragedii ale wiadomo nie chce co chwilę ich łykaćMala.mi lubi tę wiadomość
Czynnik V (R2) układ heterozygotyczny, MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C), PAI-1 układ heterozygotyczny
nick nieaktualny
-
Tiril wrote:Kiki a pijesz dużo wody? Bo głowa często boli z odwodnieniaCzynnik V (R2) układ heterozygotyczny, MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C), PAI-1 układ heterozygotyczny
Kiki25 wrote:My powiedzieliśmy że dowiedzą się po porodzie , bo za dużo komentarzy by było. Ile ludzi tyle pomysłów.
Pamiętaj że to Wasze dziecko, inni swoje już mieli/ będą mieli to wtedy sobie wybiorą
Jaki macie pomysł na bol głowy? Ostatnio mam co chwilę.. póki co przez całą ciaze wzięłam 3 tabletki paracetamolu widc myślę że bez tragedii ale wiadomo nie chce co chwilę ich łykać
Ja czuję się dobrze. Bez żadnych dolegliwości 😊 i oby jak najdłużej 😁Kiki25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myślałam o szkole rodzenia ale najbliższą mam 70 km od domu wiec słabo to się zapowiada. Myślałam żeby przez yt lub fb wykupić jakiś pakiet filmikow ale wiadomo to nie będzie to samo, z drugiej strony koleżanki nie chodziły a urodziły dzieci .
Puchną wam kończymy? Bo moje stopy to jakiś dramatCzynnik V (R2) układ heterozygotyczny, MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C), PAI-1 układ heterozygotyczny
Kiki, na silne bole głowy pomagały mi zimne okłady i krótkie drzemki. Jak było już bardzo złe to Paracetamol. Mierzysz sobie ciśnienie? Ja bole głowy miałam przez zbyt niskie ciśnienie i czasami kawa ratowała mi życie (ale jedna dziennie, pije tak do tej pory)
Wybaczcie, ze tak rzadko się odzywam, ale od tygodnia przeprowadzam się do nowego mieszkania, latam po sklepach i ikei 🙈 ale jak już będę wszystko mieć zacznę kompletować wyprawkę i ubrania dla małej.
Mi bardziej doskwiera ból pleców… teraz pewnie przez przeprowadzkę i dużo ruchu, ale czasami ból jest nie do zniesienia 😢
Ja idę do szkoły rodzenia w listopadzie. Zastanawiam się jeszcze nas położna środowiskowa, jaka wybrać itdMala.mi lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj poczułam pierwsze ruchy już na pewno!
A jak u Was?Czynnik V (R2) układ heterozygotyczny, MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C), PAI-1 układ heterozygotyczny
Mala.mi wrote:Udanej przeprowadzki☺️
Właśnie, gromadzicie już wyprawkę czy jeszcze? Ja się nie umiem do tego zabrać, a czas tak szybko leci 😱...Czynnik V (R2) układ heterozygotyczny, MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C), PAI-1 układ heterozygotyczny
Mala.mi wrote:Udanej przeprowadzki☺️
Właśnie, gromadzicie już wyprawkę czy jeszcze? Ja się nie umiem do tego zabrać, a czas tak szybko leci 😱...
Dziękujemy! Ja chce zacząć coś kupować, ale mąż mówi, żebym się nie spieszyła i chyba muszę poczekać z zakupami tak do listopada…
Kiki25 wrote:Ja dzisiaj poczułam pierwsze ruchy już na pewno!
A jak u Was?
🥰 Najlepsze uczucie a świecie 🥰