Lutowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam tak samo jak mała chętnie jadła z cyca. Teraz jak prawie w ogóle nie mam pokarmu i tylko odciągam, podbrzusze boli mnie dużo lżej.
Słuchajcie nasza mała kilka dni nie robiła kupy, położna kazała być spokojna, że zrobi. Mąż dzisiaj „Czuję, że jak zrobi kupę to tego nie przeoczymy”
I nie przeoczyliśmy 🙈
Dosłownie była kupa po pachy 🤣🤣 ubranie, podkład, mała… wyszyło brudne, a my z mężem płaczemy ze śmiechu 🤣 Ja się tylko zastanawiam, jak taka mała kruszynka zmieściła to wszystko w tej małej pupce 😆Mala.mi lubi tę wiadomość
-
Tak jest bolesne obkurczanie macicy, od tygodnia po porodzie sn można spać na brzuchu aby wspomoc obkurczanie
Werson lubi tę wiadomość
Czynnik V (R2) układ heterozygotyczny, MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C), PAI-1 układ heterozygotyczny
Na zimowisku ❄️❄️ 3bb ❄️4BA
02 VI 2023 3bb - 01.24 🧸jest już z nami -
Mi tak położna mówiła i faktycznie daje to rade. Ja jestem ciekawa jak długo "lecieć" będzie ze mnie.
Macie jakieś dobre kremiki do pupki? 🤣 Bo ja używam bepanthen baby ale to idzie w ekspresowym tempie u nas i średnio chce wywalać 60 zł co 4 dni...
Czynnik V (R2) układ heterozygotyczny, MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C), PAI-1 układ heterozygotyczny
nick nieaktualnyKiki sudocrem jest super i bardzo wydajny. Ma inną konsystencję niż bepanthen. Smaruje się taką cieniutką warstwę. My na razie też stosujemy bepanthen, ale sudocrem tez mam, bo jak pojawiają się odparzenia to on według mnie szybciej i lepiej działa. Ale do takiej zwykłej pielęgnacji na codzień to myślę że warto poszukać czegoś tańszego, bo faktycznie trochę się tego zużywa 🙈 ale to całe opakowanie zużywacie w 4 dni??? Grubo smarujecie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego, 16:51
-
Ja dużo daje bepanthenu 😁 baaardzo dużo ale nie ma nic dupki obszczypanej a co pampers to złota kupa... Na początku miałam właśnie sudocrem i niestety był obszczypany. Podobno linomag jest też dobryCzynnik V (R2) układ heterozygotyczny, MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C), PAI-1 układ heterozygotyczny
Ja mam bepanthem ale mam też alpanten i mam zamiar użyć go jako kolejna maść. Słyszałam że to tańszy zamiennik bepanthemu właśnie. Dużo dziewczyn używa Linomag i sobie chwali.
U mnie wciąż kiepsko z laktacją, ale przy małej czasami jest tyle do zrobienia, że nie mam kiedy działać z laktatorem.
A maluszek raz lepiej raz gorzej. Ale na razie noce przesypia i ładnie je.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego, 19:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tiril wrote:Sheelie jak tam?
Cześć urodziłam 16 tego lutego .
Maly ma 55 cm . 3450 kg
Jest śliczny i jak narazie to połączenie aniołka i ðiabelka .
Niechce opowiadać co przeszłam. Powiem po krutce Miałam rodzic SN. Była na szybko CC powod odklejenie łozyska . Gdybym w porę nie zareagowała nie miałabym dziecka.
W sumie nie wiem gdzie ja byłabym.
Tak więc wreszcie w swoim intuicyje . Bo ona was nie zawodzi
Aniołek [*] 31.10.2021 - 9 tyd.
Synuś 40 tyd.+4 - czekamy na ciebie- luty 2024🤱
💪Starania na nowo - od 2023
🩺Diagnoza : PCOS ❗️
💊Stymulacja:Luteina,CLO.
🩸Suplementy: fertistim, omega , sanprobi super formuła.
🥚Drożność jajowodów: oba drożne ✅️ -
nick nieaktualny