Lutowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj mija 3 dzień od szczepienia. Już gorączki nie ma, ale jest dość marudna. Wczoraj obudziła się tylko raz więc mama jest wyspana 😅
Mala.mi lubi tę wiadomość
-
No właśnie sporo urosła... 1964 a było 485 i mój mózg już szaleje i zaczynam się martwić, że coś jest nie tak
-
Pewnie tak, ale w pierwszej ciąży też się tak martwiłam
-
Samo czekanie na wizytę jest stresujące...
Mnie czasami macierzyństwo do tej pory stresuje. Najgorzej jest gdy mała ma szczepienie 😓 -
Tak, na 18 nie śpię już od 6 🙈
Mój mąż wciąż powtarza, że nie mam o co się martwić bo na pewno wszystko jest dobrze. Przy pierwszej ciąży też był takim optymistą. Trochę mu tego zazdroszczę, ja się zawsze o wszystko martwię -
Werson wrote:Tak, na 18 nie śpię już od 6 🙈
Mój mąż wciąż powtarza, że nie mam o co się martwić bo na pewno wszystko jest dobrze. Przy pierwszej ciąży też był takim optymistą. Trochę mu tego zazdroszczę, ja się zawsze o wszystko martwię
I jak po wizycie? -
Wtedy wyszło że wszystko jest ok. Teraz w poniedziałek mam kolejną wizytę, idę z nadzieją że już dostanę kartę ciąży i będę mogła wziąć zaświadczenie dla pracodawcy bo muszę poinformować firmę że nie biorę wychowawczego tylko L4. Mój bezpośredni kierownik już wie, ale na wszelki wielki kazał wziąć.
Jak u Was ? Korzystacie z pogody? Moja już chodzi, nie da się usiąść na chwilę, a ja się tak źle czuję... jest gorzej niż w pierwszej ciąży 😪 mąż ciągle poza domem, są dni gdzie ledwo wstaje do niej w nocy... -
Ja poranek spędziłam na płaczu... hormony tak we mnie buzują aż sama jestem w szoku... nie wiem jak mąż z córką wytrzymają ze mną do października 😅
W taką pogodę staram się wychodzić z małą dwa razy, drugie wyjście to spacerek na bujaczki i tam chwilę się bujamy. -
U nas wszystko ok. Ciąża młodsza o 6 dni ale wszystko jest dobrze ☺️
Mala.mi lubi tę wiadomość
-
My w poniedziałek też, teraz u nas ponuro i siedzimy w domu. Dzisiaj ma u nas padać więc siedzimy 🙃
-
Raz lepiej raz gorzej... małej wychodzą czwórki na dole i jest kiepsko... Czekam na jutro aż będzie słoneczko, bo dzisiaj jest dramat jeśli chodzi o pogodę 😩
-
Oj to współczuję... Moja łagodnie przychodziła ząbkowanie jak do tej pory, ale zobaczymy jak będzie dalej... czytałam, że najgorzej jest w trójkami 🫣
U nas też dziś pogoda dramat... ale za to Ala ma o dziwo dłuższe drzemki, to coś chociaż w domu mogłam zrobić 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca, 15:59