Lutowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala.mi wrote:Oj to współczuję... Moja łagodnie przychodziła ząbkowanie jak do tej pory, ale zobaczymy jak będzie dalej... czytałam, że najgorzej jest w trójkami 🫣
U nas też dziś pogoda dramat... ale za to Ala ma o dziwo dłuższe drzemki, to coś chociaż w domu mogłam zrobić 😀
U nas mam wrażenie, że idą 3 żeby na raz... czasami widać, że bardzo ją to męczy 😪 -
Mala.mi wrote:Rozważacie już nad imieniem dla dzidzi? Czy planujecie dopiero jak będzie wiadoma płeć?
Dla chłopca mamy, ale dla dziewczynki jest problem... Ja od początku mówię, że to będzie dziewczynka -
Lepiej zacząć szukać imie też dla dziewczynki
Tym bardziej, że masz takie przeczucie.
Polecam też szukanie na tym etapie takich rzeczy - https://alesmart.pl/produkty/oswietlenie-wewnetrzne/lampy-plafon/Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca, 18:51
-
Jak coś próbuje znaleźć to rodzina patrzy się na mnie wzorkiem "czy nie za wcześnie" jakby nie można się cieszyć ciążą przed 12tyg...
-
Dla chłopca mamy Aleksander, to już od zawsze chcieliśmy.
Dla dziewczynki nic nie mamy. Podoba mi się kilka imion, ale mężowi nie i tutaj mamy mały problem, bo ja jestem pewna, że będzie dziewczynka 😅 dobrze, że mamy jeszcze trochę czasu 😆 Liczę, że już 11 kwietnia lekarz powie coś o płci -
U nas miał być Adaś. No ale wyszła dziewczynka. I właśnie w ciąży też czułam, że będzie córka
i był problem bo te się podobały mnie, nie podobały mężowi i odwrotnie. Ale w końcu doszliśmy do jakiegoś porozumienia i wybieraliśmy z kilku 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca, 11:09
-
Werson wrote:Dla chłopca mamy Aleksander, to już od zawsze chcieliśmy.
Dla dziewczynki nic nie mamy. Podoba mi się kilka imion, ale mężowi nie i tutaj mamy mały problem, bo ja jestem pewna, że będzie dziewczynka 😅 dobrze, że mamy jeszcze trochę czasu 😆 Liczę, że już 11 kwietnia lekarz powie coś o płci -
Odpada, akurat wyjątkowo mi sie nie podoba. Myślę że jak już będziemy pewni na 100% to coś znajdziemy.
Dzisiaj odebrałam wyniki i kurde glukoza źle mi wyszła. Norma jest do 99 a ja mam 100, 61 więc pewnie w pon dostanę skierowanie na krzywa. Plus oczywiście coś wyszło w moczu... chyba jeszcze w tym tyg zrobię posiew, nie będę czekać do poniedziałku -