Lutowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej 😊
Kiki to już duży chlopak🥰
U nas aktualnie choroba, gardło, katar, kaszel, gorączka... Niestety zaczęła mi przez to pierś odrzucać i narazie działamy laktatorem i dokarmiam bebilonem, bo już się samą piersią nie najada... Trochę mi szkoda, bo lubiłam przytulanki z córa przy piersi. Liczę na to, że powrócimy do naszych rytuałów po chorobie.
U nas też wszystko już wkłada do buzi🙈, ale jeszcze nie ma ząbków.
Zauważyłyście, że już jest grupa luty 2025? Rok temu same to przezywałyśmy, robiłyśmy testy, a teraz tulimy swoje maluchy🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2024, 08:27
-
Czesc dziewczyny! Zagląda tu ktoś jeszcze?
Jak u Was i maluszków?
Ja w poniedziałek ujrzałam dwie kreski... jutro idę na Betę bo dzisiaj miałam z mała szczepienie i nie dałyśmy rady...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego, 22:08
Mala.mi lubi tę wiadomość
-
A ja mimo wyniku beta jakoś ciągle mam nadzieję, że jednak w ciąży nie jestem 😅 nie wiem jak ja to ogarnę 🙈
-
17 października
U nas noce to dramat... 🥲 odkąd się urodziła przespałam tylko dwie noce 😪 Ja już dosłownie staje na rzęsach bo robię wszystko, żeby było jej dobrze i nic 😔 -
Ostatnie tyg to jest dramat 🙈 Ale staram się odespać razem z nią w ciągu dnia.
Właśnie odebrałam wyniki 3bety i rośnie coraz bardziej. Na razie nie jest źle, bolą mnie tylko dość mocno plecy i troche macica. Ogólnie nie jest źle, ale czuję że dopiero się rozkręca 🙈😅Mala.mi lubi tę wiadomość
-
Odpoczywaj ile możesz, chociaż przy rocznym dziecku może być ciężko... Ciekawe jak Twoja córka zareaguje na rodzeństwo 😉 jak myślisz co będziesz miała? Albo co byście chcieli 😉?
U mnie narazie zakaz zachodzenia, ale nie wiem czy chciałabym kolejne. Z jednej strony fajnie jakby Ala miała rodzeństwo ale z drugiej...nie wiem czy chciałabym przez to wszystko przechodzić... A już roczniak jest taki fajny 🩷Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego, 20:53
-
Ogólnie fajnie bawi się z innymi dziećmi, ale bywa o mnie ciut zazdrosna np. Gdy za długo przytulam naszego psa. Mam nadzieję, że nie będzie większych problemów.
Ja bym chciała chłopca, ale oboje z mężem czujemy że to będzie dziewczynka 😄
Bianka już zaczęła powoli chodzić, więc nie ma opcji, żebym usiadła chociaż na minutę 😂 -
My się tak przy naszej nastawiliśmy na synka, ale ja czułam, że będzie córka 😉
Moja to jest zazdrosna nawet jak my się przytulimy 😆
U nas też już coś próbuje chodzić, jeszcze nie sama, przy meblach albo z naszą pomocą. Ale już dogonić ją ciężko odkąd czworakuje 🤭 -
Ja chcę żeby urodziła się zdrowa i chyba tym razem zdecyduje się na Nifty. Od razu też będziemy wiedzieć jaką płeć. Będę spokojniejsza.
Moja to na roczek poszła sama... stanęłam jak wrytą widząc jak puściła się fotela i pomknęła sama do taty 🙈 -
Ja się śmieję że moje dziecko jest niewdzięczne bo mama siedzi z nią 24/7 a tylko tata... 🤣
Mala.mi lubi tę wiadomość
-
U nas pojawiła się gorączka po szczepieniu. Na szczęście dobrze spada po lekach. Jeśli utrzyma się jeszcze do jutra to lecimy do lekarza.
Jeszcze jutro lecę znów na betę bo coś nie daje mi spokoju i chyba muszę uspokoić głowę i sprawdzić czy beta ładnie rośnie