LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
. Raga . wrote:Ja dziś byłam oddać krew na pappe. A za tydzień we wtorek prenatalne.
. Raga ., Wachciowa, Dariah lubią tę wiadomość
-
Veira wrote:Melduję się po badaniach wszystko bardzo dobrze, niepotrzebnie człowiek się tyle stresował :p dzidziuś nawet do mnie pomachał. Mierzy już ponad 6 cm
Cudnie no to już trochę kamień z serca Bardzo zazdroszczę to musi być piękny widok
Ja w poniedziałek wizyta u prowadzącego, a prenatalne dopiero 22 sierpnia to będzie u mnie 13+1 niestety wcześniej nie było terminów. Już się nie mogę doczekać!
Jak u Was wieczory? U mnie super, tylko walczę ze snem i już czuję, że zbliża sie moja godzina... ale za to mdłości zero. Tylko brzuch mam jak balon niestety jakbym miała tam pełno poiwetrza, macie jakieś sposoby??? Na zaparcie nie narzekam, zauważyłam, że taki napięty i balonowaty robi mi się właśnie pod wieczórVeira lubi tę wiadomość
-
Scintilla wrote:Dlatego mój image zmieniłam na styl "Łódzkiego miłośnika Widzewa" i podpierdzielam gdzie się da w dresie 😎
Ja chodzę do pracy w odpiętych spodniach to jest po prostu hit! Ale mam też takie fajne luźne z HM bardzo polecam na lato! link daję poniżej:
https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0664319001.html
No dla mnie rewelacja! i cena bardzo dobra, ja chyba kupie jeszcze w innych kolorach bo czuję, że to będą spodnie tego lataScintilla lubi tę wiadomość
-
zuzi_c wrote:Ja w poniedziałek wizyta u prowadzącego, a prenatalne dopiero 22 sierpnia to będzie u mnie 13+1 niestety wcześniej nie było terminów. Już się nie mogę doczekać!
-
Dziękuję Wam za cenne informacje.
U mnie zawsze było tak że cały czas piłam wodę niegazowana i było ok. Jutro mam w planach gotowanie jakiegoś kompotu.
Super macie dziewczyny jak już jesteście po prenatalnych, ja w piątek oddaje krew na NIFTY i nerwy są żeby tylko dobrze było. Raga ., Wachciowa lubią tę wiadomość
-
zuzi_c wrote:
Jak u Was wieczory? U mnie super, tylko walczę ze snem i już czuję, że zbliża sie moja godzina... ale za to mdłości zero. Tylko brzuch mam jak balon niestety jakbym miała tam pełno poiwetrza, macie jakieś sposoby??? Na zaparcie nie narzekam, zauważyłam, że taki napięty i balonowaty robi mi się właśnie pod wieczór -
Mama_po_przejściach wrote:Pewnie, witaj.
Może tez napisz coś o sobie.
Tak więc jestem w 9 tc jutro mam wizytę kontrolną ponieważ 2 tyg temu krwawiłam okazało się, że krwiak, potem plemienia i leżący tryb życia. Mam nadzieję że jutro usłyszę dobre nowiny że z groszkiem wszystko dobrze i że będę mogła w miarę normalnie funkcjonować.
Termin porodu wypada między 17 a 21 luty.Wachciowa, zuzi_c lubią tę wiadomość
-
Dafka wrote:Też byłam dziś robić Pappe A prenatalne mam w poniedziałek ☺
Ale na wyniki chyba trochę sobie poczekam i nie wiem, czy je do ręki dostanę... ;/
Powiem Wam, że mnie praktycznie mało co dolega. Ale jak już mnie dopadną popołudniowe mdłości (żadnych wymiotów - mama mówi, że też dobrze znosiła), to nie wiem, co mam ze sobą robić... Leżeć czy nie.
I trudno, mega trudno, mi się zmusić do jakiegoś spaceru... Taka nijaka jestem. -
Ja wczoraj po usg. 10t 3 d 3,45 i 170 tętno dobre tętno?jednak podrosło i jak zrobić dziwaczek?
Patrzę na to i wszystkie po przejściach jakiś myślałam że tylko ja miałam przejścia ale ja chyba rekordzista jestem:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2019, 07:03
. Raga ., Shas91 lubią tę wiadomość
-
Scintilla wrote:Kochana idziesz do Dudarewicza skoro piszesz, że ciężko z terminami 🙂?
Nie nie, idę do prof Kaczmarka
@Mama_po_przejsciach na szczęście nie mam uczucia pękającej skóry tylko bardziej jakbym była najedzona. Zapytam lekarza w poniedziałek.
-
Hej Dziewczyny, a ja mam dzisiaj pytanie z innej beczki. Wiadomo, że to dość indywidualna sprawa, ale kiedy najlepiej zacząć używać produktów przeciw rozstępom ? Chciałabym możliwie zminimalizować uszkodzenia skóry I nie wiem, czy lepiej trochę wcześniej, czy jak zacznie się brzuch już uwidaczniać?33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Ja też już używam. Elancyl i mustela olejek. W pierwszej ciąży używałam palmers ale jego zapach mnie doprowadzal do szału.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
24.01.2013 córcia ❤CC
11.2016 usuniety lewy jajnik i jajowod (torbiel)
22.07.2019 Aniołek (9tc)
12.10.2020 cp😔, usunięty prawy jajowod
13.01.2021 1 FET, 5 dniowa blastocysta ekspandowana- transfer nieudany. Beta <0,100
12.03.2021 2 FET, blastocysta wychodząca z otoczki. Transfer nieudany. Beta <0,100😞
23.04.2021 histeroskopia + scratching endometrium, usunięte dwa zrosty
04.06.2021 3 FET, blastocysta wychodząca z otoczki. Transfer nieudany. Beta <0,100
Został ostatni ❄️ przebadany, zdrowy ❤️ -
Megi35 wrote:Ja wczoraj po usg. 10t 3 d 3,45 i 170 tętno dobre tętno?jednak podrosło i jak zrobić dziwaczek?
Patrzę na to i wszystkie po przejściach jakiś myślałam że tylko ja miałam przejścia ale ja chyba rekordzista jestem:)
Wybierz sobie suwaczek jednej z nas i kliknij w niego- Przeniesie Cie na stronę gdzie stworzysz swój wzór - jeśli chcesz wstawić Suwaczek na stałe, to wejdź w ustawienia (na samej górze po prawo) ,w zakładkę społeczność i w okienku "twój podpis na forum" wklej bbcode suwaczka, wciśnij zapisz i gotowe.☺️ Gratuluję udanej wizyty 🙂
-
Darrika wrote:Hej Dziewczyny, a ja mam dzisiaj pytanie z innej beczki. Wiadomo, że to dość indywidualna sprawa, ale kiedy najlepiej zacząć używać produktów przeciw rozstępom ? Chciałabym możliwie zminimalizować uszkodzenia skóry I nie wiem, czy lepiej trochę wcześniej, czy jak zacznie się brzuch już uwidaczniać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2019, 09:25
Darrika lubi tę wiadomość
-
Darrika
ja juz uzywam bo widze ze mi zaczyna brzuszek rosnac, no i piersi
ja uzwyam to co w poprednije ciazy - olejek migdalowy. Raga ., Darrika, zuzi_c lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️