LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Darrika wrote:Hej Dziewczyny, a ja mam dzisiaj pytanie z innej beczki. Wiadomo, że to dość indywidualna sprawa, ale kiedy najlepiej zacząć używać produktów przeciw rozstępom ? Chciałabym możliwie zminimalizować uszkodzenia skóry I nie wiem, czy lepiej trochę wcześniej, czy jak zacznie się brzuch już uwidaczniać?
JA w poprzedniej ciąży używałam również olejku migdałowego Polecam
Smarowałąm się całą po prysznicu nie zapominając o udach i ramionach -
. Raga . wrote:JA w poprzedniej ciąży używałam również olejku migdałowego Polecam
Smarowałąm się całą po prysznicu nie zapominając o udach i ramionach
Ale.to taki olejek migdałowy jak ten do ciasta czy jakiś kosmetyczny?33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Qastera wrote:Powiedz mi lekarz powiedział Ci ile dni DOKŁADNIE przez prenatalnymi masz iść na Pappe? :>
Tak, rejestrując się na 22.07 od razu dostałam informacje że 17 albo najpóźniej 18go muszę przyjść oddać krew na badanie ponieważ lekarz chce mieć już wynik w poniedziałek podczas usg -
Hej.
Ja w poprzedniej ciazy uzywalam palmersa wlasnie , swietny ale no zapach przy naszych ciazowych akcjach to zabic moze 😂 teraz jeszcze nic nie uzywalam ale wlasnie zaczelam sie zastanawiac co kupic . Rozstepy mam na ciele po poprzedniej ciazy ale zeby chociaz sie nie powiekszaly zbytnio bo juz pod brzuchem mam dwa ogromne rozstepy wielkosci kciuka robola z pola. Raga . lubi tę wiadomość
-
Olejek ze słodkich migdalow - kosmetyczny
Smarowlaam sie od poczatku, brzuch, piersi itd - zero rozstepów
CHociaz mi gin mwoial ze najwiecej ma tu do powiedzenia genetyka...a nie kremy ze zlota...
ale smarowac warto. Raga . lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
. Raga . wrote:Proszę :
https://fetalmedicine.org/lists/map/certified/NT
Ooo widzę, że mój ginekolog ma certyfikat Teraz to już jestem właściwie pewna, że tego 7 sierpnia będą prenatalne, juuupii. Raga . lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
martakam wrote:No mój właśnie zniknął z listy 🤔 jak sprawdzałam miesiąc temu to był.
Z tego co się orientuje te certyfikaty lekarze muszą co jakiś czas odnawiać czyli pewnie zdawać od nowa....więc może jeszcze tego nie zrobił. ...ale skoro już był na tej liście to znaczy, że ma wiedzę na ten tematmartakam lubi tę wiadomość
-
. Raga . wrote:Z tego co się orientuje te certyfikaty lekarze muszą co jakiś czas odnawiać czyli pewnie zdawać od nowa....więc może jeszcze tego nie zrobił. ...ale skoro już był na tej liście to znaczy, że ma wiedzę na ten temat👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
zuzi_c wrote:Nie nie, idę do prof Kaczmarka
@Mama_po_przejsciach na szczęście nie mam uczucia pękającej skóry tylko bardziej jakbym była najedzona. Zapytam lekarza w poniedziałek. -
ZakręconaOna wrote:Dokladnie . Smarowac warto ale tak czy tak genetyka robi swoje .
Dariah lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie i maluszek ma się dobrze, w końcu mam kartę ciąży. USG genetyczne mam 12 sierpnia więc trochę czasu jeszcze jest. Pytałam o dodatkowe testy i lekarz mi powiedział, że on kieruje na nie dopiero jak na usg coś wyjdzie nie tak.
Czy jest tu jakaś Wrocławianka?Edith, Shas91, Bożenka, annkaa, Wachciowa lubią tę wiadomość