LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem, że mało się udzielam, ale przy dwójce maluchów w domu z czasem u mnie ciężko. Za to staram się was w miarę regularnie podczytywać za dwie godziny jadę na prenatalne więc trzymajcie kciuki.
Darrika, Dafka, Scintilla, Monash, gusiaa, Bożenka, zuzi_c, Shas91, Camilla13, Edith, annkaa, . Raga ., Wachciowa lubią tę wiadomość
-
ha! A jak ja pisałam 2-3 tygodnie temu że umieram to każda pisała jak to się super czuje
A tu jednak przyszło to i do kolejnych... nie żebym się cieszyła, bo wiem jaki to ból , rozumiem i mam nadzieje że wszystkim szybko minie :*
U mnie jest lepiej niż te 2-3 tygodnie temu, ale mdłości i wymioty raz na kilka dni są lodówki też już dawno nie otwierałam.. ale widzę jakieś światełko w tunelu:)
Veira! Trzymam kciuki, dawaj znać od razu po:) Pierwsze prenatalne lutówekDarrika, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
Dariah wrote:Kaniczynka
z tego co pamietam to herbata z lisci malin "przyspiesza" porod a nie herbata malinwoaZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
A przytyłam dużo, ale ile dokładnie, to nie wiem, bo mocno mi się woda zatrzymuje, No ale tez bardzo mało piję i jem bo ciągle mi niedobrze.
A i nauczona doświadczeniami pierwszej ciąży unikam pomarańczy i innych kwaśnych owoców bo w2 trym zaczynam mieć akcje ze zgagą.... Raga ., Dariah, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
Jejku Ja zapeszylam chyba i od rana mega mdlosci az poszlam spac w dzien .
Zjadlam na obiad rosol bo tylko to mi dzis weszlo i kanapka z salami ;o
Ale widze ze masa Was je kanapki z topionym serkiem . Jejku moglabym na tym zyc tylko
Ja moje pierwsze usg mam 22.07 ( teraz w poniedzialek ) i to juz prenatalne sa bo Ja z Uk .Dariah, zuzi_c, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
gusiaa wrote:I chyba nie powinno się pić za dużo zielonej herbaty, gdzieś mi to przewinęło..
Mi ginekolog powiedział że w ciąży zielonej herbaty w ogóle nie można nad czym ubolewam bo bardzo lubię a mam już dość mięty a owocowe słabo wchodzą
A co do owocowych to lekarz powiedział że można, nic nie wspominał że hibiskus niezalecany.
Ja apetyt mam aż za dobry, na szczęście mdłości i wymioty mnie ominęły i mam nadzieję że już się nie pojawiąWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 19:17
-
Melduję się po badaniach wszystko bardzo dobrze, niepotrzebnie człowiek się tyle stresował :p dzidziuś nawet do mnie pomachał. Mierzy już ponad 6 cm
Scintilla, Dafka, annkaa, ppieguskaa, . Raga ., Monash, Dariah, Camilla13, Bożenka, zuzi_c, Aguuu, Wachciowa, Shas91 lubią tę wiadomość
-
I lekarz powiedział, że jakby miał obstawiać płeć to powiedziałby że to chłopak bo coś wisi między nogami ale nie jest pewne czy to siusiak czy pępowiną albo co innego. Fajnie byłoby mieć chłopaka bo w domu mam już dwie dziewczyny 4 i 2 lata
Scintilla, Dafka, annkaa, ZakręconaOna, Camilla13, gusiaa, Wachciowa, Shas91 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki robię porządki ciuchowe przed przeprowadzką - znalazłam właściwie nowe ciążowe dżinsy z H&M które dostałam od kumpeli w rozmiarze 42. Moj murzyński tyłek absolutnie nie ma szans aby się w nie wcisnąć - a po co mają się marnować. Pisać która się zmieści - wyślę za free listownie w kolejnym tyg 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 19:55
-
Veira super !!! kawal dziecka juz hehe .
To zycze synusia . :p
Jejku Scintilla Ja juz tez dupska nie moge zmiescic w wiele spodni a bardziej to wyglada tak , ze Ja nie zapinam sie juz w zadne spodnie ... pare dni temu juz o rozmiar wieksze kupilam. Makabra .Veira, Scintilla, . Raga ., Dariah lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Jejku Scintilla Ja juz tez dupska nie moge zmiescic w wiele spodni a bardziej to wyglada tak , ze Ja nie zapinam sie juz w zadne spodnie ... pare dni temu juz o rozmiar wieksze kupilam. Makabra .
. Raga ., Dariah, ZakręconaOna, zuzi_c, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
Scintilla wrote:Dlatego mój image zmieniłam na styl "Łódzkiego miłośnika Widzewa" i podpierdzielam gdzie się da w dresie 😎
HaHaha 😂 ja zimą będę ten styl uskuteczniać..póki co lekkie sukienki i spódnice dają radę 😎😎Scintilla lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja ostatnio tfu tfu mdlosci troszke mniejsze oby tak bylo.
Osobiscie platki owsiane mi pomagaja stosuje od tygodnia I jest duzo lepiej, codziennie na sniadanie. I staram sie jesc zdrowiej ale to wiadomo roznie wychodzi, ale dlatego ze jestem mistrzem a tyciu a ciazy uwaga 50 kg😂😂 zrzucilam prawie wszystko I znowu ciaza ale spoko co mam 2 na plusie.
Ja mam jutro ogolnie pierwsza wizyte dopiero z polozna
Zakreconaona tez jestem z uk😊
. Raga ., Wachciowa lubią tę wiadomość
-
Scintilla wrote:Dlatego mój image zmieniłam na styl "Łódzkiego miłośnika Widzewa" i podpierdzielam gdzie się da w dresie 😎
Scintilla, Dariah lubią tę wiadomość
-
Ewcia no to zapewne w sierpniu dopiero pierwsze usg bedziesz miala eh ... Jak mnie wkur*** ta sluzba zdrowia tu i to dramatyczne prowadzenie ciaz .
Co do tycia w ciazy z synem ubilam 45 do gory takze rozumiem cie hahahaEwciaa83, . Raga . lubią tę wiadomość