LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyviki_31 wrote:mnie niestety nie udalo sie zajść naturalnie a lata staran spowodowały ze ze wszystkim wpadam w panikę;(
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Camilla13 wrote:Też tak miałam z pierwsza ciąża, co 2 tygodnie leciałam jak oparzona na usg. Też wtedy nie udalo się naturalnje. A teraz tak 😊
Ja to aż siebie podziwiam, że tak cierpliwie czekam na Drugą wizytę. To będzie równo 5 tygodni od pierwszej. A jakoś tak mam wewnętrzny spokój ba, nawet karty ciąży nie mam jeszcze. Zobaczymy jak przebiegnie ta wizyta druga, zobaczę jakie będzie zachowanie gina, ale myślę, że i tak pewnie koniec sierpnia/wrzesień pójdę gdzie prywatnie tak na zaś. Wolę mieć opinie ma temat dziecka i moich wyników chociaż od 2 lekarzy.Camilla13, . Raga ., Dariah lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Dafka wrote:Bożenka ja na ostatniej wizycie się
dowiedziałam że u mnie tak samo... czyli nisko i z przodu. Lekarz powiedział że mam się tym nie martwić. Ale wiadomo stresuje się wszystkim.
Czyli czekamy aż się podniesie 😉
-
Bożenka wrote:Dziewczyny jak u was jest z łożyskiem jak jest umiejscowione? Bo u mnie jest na przedniej ścianie, nisko. Ja już się oczywiście naczytałam wielu rzeczy..
Jak jest u was? -
nick nieaktualnyBożenka wrote:Dziewczyny jak u was jest z łożyskiem jak jest umiejscowione? Bo u mnie jest na przedniej ścianie, nisko. Ja już się oczywiście naczytałam wielu rzeczy..
Jak jest u was?Bożenka, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zulka wrote:Dziewczyny właśnie dostałam info, że mi na jutro przenoszą prenatalne. Jestem zła bo już się na dzisiaj nastawiłam.
I jak badanie? Miałaś już?