LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez czekam na wyniki pappa,ponieważ mam swoje lata to zdaje sobie sprawę ze wyjdą gorsze. Wasze wyniki nie są złe bo wysokie ryzyko jest powyżej 1:300. Znam dużo osób z takimi wynikami jak Wasze i wszyscy maja zdrowe dzieci. Choć wiadomo ze test pappa i usg to max 95%. Ponadto rozmawiałam z Lekarzem i znaczna część złych wyników się później nie potwierdza☺
-
viki_31 wrote:juz po badaniach...nie wiem co sądzić z usg wynika ze wszystko ok a z krwi wychodzi ryzyko 1;609...zapisałam sie na wtorek na test Nifty.
Będzie ok! Ja juz jestem po pobraniu krwi, teraz 6 dni roboczych czekania.
Przegrzebałam cały internet i na prawdę rzadko zdaza sie aby ryzyko zostało potwierdzone :* -
Jej jak Wy szybko dowiadujecie sie o plci *_* super .
Ja zapisac sie chce na usg prywatnie w 15 t0d i taka mala nadzieja jest , ze cosik nam sie tam ujawni.
Ja teraz chcialabym miec corke , synka mam tak jak marzylam pierwszego . Wszyscy mowia , ze bd dziewczynka i Ja tez tak czuje ale .... okaze sie . Byc moze sie myle .
Z synka tez bd sie cieszyc a najbardziej synek ktory chce BARDZO braciszka hehehDariah, annkaa, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
Qastera wrote:Witaj w klubie :*
Będzie ok! Ja juz jestem po pobraniu krwi, teraz 6 dni roboczych czekania.
Przegrzebałam cały internet i na prawdę rzadko zdaza sie aby ryzyko zostało potwierdzone :* -
Zakrecona ona w mothercare sa usg typowo na plec a 16 tygodniu, 60 funtow chyba jak dobrze pamietam, bylam tam z synem na 3d a 35 tygodniu bardzo polecam.
Ja tam cierpliwie czekam az do 20 tygodnia na odkrycie co tam jest za maluszek,jest mi obojetnie😊😊Dariah lubi tę wiadomość
-
Qastera wrote:Może umówiłaś się na coś innego?
Nifty z tego co kojarzę nie jest już wykonywane.
Ja robiłam sanco. Zwykłe. -
Nie za się na testach ale z tego co mi wiadomo jie ma już Jfty tylko Sanco ho licencja w Polsce wygasła - czy jakos rak
Fajnie ze wiecie już płeć !! My mamy prenatalne 08.08 wiec może tez coś się pokaże ?
W sumie mi obojętne - a córeczkę wiec to najważniejsze
Teraz mogę mieć parke lib dwie księżniczkiEwciaa83 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Nie za się na testach ale z tego co mi wiadomo jie ma już Jfty tylko Sanco ho licencja w Polsce wygasła - czy jakos rak
Fajnie ze wiecie już płeć !! My mamy prenatalne 08.08 wiec może tez coś się pokaże ?
W sumie mi obojętne - a córeczkę wiec to najważniejsze
Teraz mogę mieć parke lib dwie księżniczki -
nick nieaktualnyviki_31 wrote:juz po badaniach...nie wiem co sądzić z usg wynika ze wszystko ok a z krwi wychodzi ryzyko 1;609...zapisałam sie na wtorek na test Nifty.
Fruzia85 lubi tę wiadomość
-
Camilla13 wrote:Ale podstawowe czy skorygowane? U mnie podstawowe też wysokie bo mam swoje lata, a skorygowane po wykonaniu usg jest oddalone conajmniej 4 razy.
-
nick nieaktualnyFruzia85 wrote:Ja tez czekam na wyniki pappa,ponieważ mam swoje lata to zdaje sobie sprawę ze wyjdą gorsze. Wasze wyniki nie są złe bo wysokie ryzyko jest powyżej 1:300. Znam dużo osób z takimi wynikami jak Wasze i wszyscy maja zdrowe dzieci. Choć wiadomo ze test pappa i usg to max 95%. Ponadto rozmawiałam z Lekarzem i znaczna część złych wyników się później nie potwierdza☺
Fruzia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyviki_31 wrote:podstawowe 1;545 skorygowane 1;609
-
wszystko ok oba badania prawidłowe..
Tylko ja dość długo staralm sie o dziecko i raz w trakcie badań grnetycznych wyszła mi mutacja MTHFR dlatego jestem pełna obaw -
viki_31 wrote:wszystko ok oba badania prawidłowe..
Tylko ja dość długo staralm sie o dziecko i raz w trakcie badań grnetycznych wyszła mi mutacja MTHFR dlatego jestem pełna obawCamilla13 lubi tę wiadomość
-
Camilla13 wrote:Chciałaś chyba napisać poniżej?
-
Mama_po_przejściach wrote:Tę mutację ma masa osób. Już wiek jest bardziej niepokojący, ale to o niczym nie świadczy (tez mam już swoje lata, choroby ale wg lekarza, fakt że obie ciąże były bez większych problemów działa na moją korzyść, a że jednak zaszłam naturalnie bez wspomagaczy przemawia za tym że mój organizm się naprawił. Tobie życzę tego samego
-
No Dzień dobry dziewczyny!
Witam się urlopowo U mnie na razie rewelacyjnie, mdłości przeszły, jeżdżę na rowerku, nie przeciążam się, mam pulsometr więc wszystko jest pod kontrolą jest super i czuję się świetnie. Chyba mi brakowało tego odpoczynku. Jejku jak ja Wam zazdroszczę, że macie już prenatalne za sobą! U mnie jeszcze 20 dni...
Mi brzuszek już powoli rośnie, jak założę obcisłą bluzkę to już się odznacza. Nadal chodzę ciągle siusiu, najwięcej w nocy.
Jejku a propos przeczuć to ja się od początku czuję na chłopaka ale zobaczymy co dam nam losBożenka, ppieguskaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny