LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama_po_przejściach wrote:A mogłabyś mi napisać ile ma szerokości w najszerszym miejscu? Bo u nas dosłownie rozchodzi się mm. Na upartego wcisnę ten trzeci jeśli zrezygnuję z izofixa, ale wiem jak się jeździ z marudnymi dzieckiem, więc już nawet kupiłabym nowy fotelik, tylko żeby miał choć 2-3 więcej luzu i długi pas. Nasz concord jest super lekki, wygodny, ale właśnie jest dość duży (w innej syt to plus, ale w obecnej, gdy muszę upchnąć 3 na wspólnej kanapie, to mnie trafia na samą myśl....)
Edit szerokość 44cm, nie wiem czy Cię to ratuje .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 14:26
-
Wiesz co, nie no musisz dokupic adaptery do fotelika.
W sensie mozesz np kupic wozek Adamex / Bebetto itd i do niego dokupic adaptery
Oczywiscie mozesz kupic wozek tej samej formy co fotelik - ale wtedy tez musisz kupic adaptery - co by fotelik na czyms sie trzymal09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
ZakręconaOna wrote:Dziewczyny a jak np. Kupuje taki fotelik co opisujecie to musze miec wozek tej samej firmy np zeby fotelik wpiac w wozek czy sa jakies specjalne stelaze do kazdego wozka zeby dany fotelik moc zamontowac ?
foteliki jednej marki (tak miałam przy yoyo, trochę się zdziwiłam jak okazało się że maluch do tego wózka nie zamontuje, bez wymiany fotelika na dedykowany)
-
Bozenka niekoniecznie
Ja mam puls po 100 /105 aktualnie . Z synem w ciazy dochodzilo do 130 nawet i bralam leki na nadcisnienie . Narazie nie robia sobie nic z tego ... zobaczymy jak dalej bd mpje cisnienie wygladac .
Ja mam wozek dziewczyny po synku , jest w stanie idealnym jak nowka wiec nawet nie mysle o wydawaniu na nowo kasy . Mamy camarelo sevilla . Do tego poszukam adapterow jak cos . Mam fotelik w zestawie ale jednak mysle nad wlasnie mozliwoscia wpiecia do wozka fotelika z auta bo nie bede dwoch wozic w razie co .... Raga . lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Qastera wrote:Dziewczyny jestem zalamana.
Otrzymałam wynik: brak wyniku!
Jeszcze raz pobrać trzeba krew
Dlaczego.... nie spotkałam się w internecie z takim czymś. . Niby piszą ze 0.7% nie wychodzi ale dlaczego znowu ja...
Jestem bez sil, ciągle placze
Zrobisz jeszcze raz i na pewno wyjdzie wszystko dobrze
Może ktoś z laboratorium po prostu zmascil robotę -
Dlaczego.... nie spotkałam się w internecie z takim czymś. . Niby piszą ze 0.7% nie wychodzi ale dlaczego znowu ja...
Przykro mi ;( zrobisz nowe badanie j na pewno będzie dobrze !
Trzymam kciuki !!!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Nie denerwuj się. To o niczym nie świadczy. Pewnie zapóźno krew dotarła do badania albo źle ktoś je wykonał.
Swoją drogą uważam, że powinni zadzwonić i wyjaśnić to a nie dawać pacjentce taki wynik. Kpina! -
My po badaniu prenatalnym
5,7 cm dzidziusia
nt 1,52 wiec bardzo dobrze
Tętno 160
Wg wymiarów 12t2d o data porodu na 16.02 wg usg
Kość nosowa bardzo widoczna - ledwo włączył usg to ja widział już
Coś dynda między nogami, na początku mówił ze zwisa w dół wiec dziewczynka (ponoć dziewczynkom zwisa w dół) ale jak odwrócił oś to stwierdził ze jednak raczej chłopak - ale mówił żeby poczekać bo to nie jest na 100%Dafka, Darrika, ppieguskaa, Camilla13, Ania:), Edith, . Raga ., ss25, zulka, Shas91, zuzi_c, Scintilla lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Megi35 wrote:Dziewczyny jaki macie puls w ciąży?
Ja mam puls zwykle w okolicach 68-72, wcześniej przed ciąża miałam 85-90. A ciśnienie właściwie książkowe33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
gusiaa wrote:My jutro prentalane na 13 coś czuje że dzisiejsza noc będzie ciekawa..
Ja jutro o 9 30 wiec łącze się z Tobą w nerwach i stresie. Będzie dobrze!gusiaa lubi tę wiadomość