LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariah super .
Cudownie parke miec zapewne
Pewnie ze obawy sa , zawsze beda. Juz do konca naszego zycia kochana . Wiadomo ale nie ma co sie stresowac wszystkim od a do z bo nerwy nam nie sa potrzebne ani dziecku . Ja naprawde jakos osobiscie spokojnie podchodze do tej ciazy , z synem tez ale z racji ze ti byla ciaza po poronieniu niedlugo , pierwsza taka co sie utrzymywala to troszke sie balam ale bez paniki szlo a teraz naprawde totalny luz mam -
Dariah wrote:My po badaniu prenatalnym
5,7 cm dzidziusia
nt 1,52 wiec bardzo dobrze
Tętno 160
Wg wymiarów 12t2d o data porodu na 16.02 wg usg
Kość nosowa bardzo widoczna - ledwo włączył usg to ja widział już
Coś dynda między nogami, na początku mówił ze zwisa w dół wiec dziewczynka (ponoć dziewczynkom zwisa w dół) ale jak odwrócił oś to stwierdził ze jednak raczej chłopak - ale mówił żeby poczekać bo to nie jest na 100% -
Zakręcona
No wlasnie tak dziwnie bedzie miec chlopca teraz ehheeh przyzwyczzailam sie juz do dziewuni :d
ale fajnie, będzie parka, będzie kto mial ją bronićZakręconaOna lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Zakręcona
No wlasnie tak dziwnie bedzie miec chlopca teraz ehheeh przyzwyczzailam sie juz do dziewuni :d
ale fajnie, będzie parka, będzie kto mial ją bronić -
Camilla
Tak tak wiadomo ze moga byc rozne charaktery
Tak czy siak fajnie ze chlopak - proeblem z imieniem z glowy, bo z dizewczynka bysmy mieli armageddon z wyborem!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ja po prenatalnych. Wszystko ok. NT 1,10, kość nosowa obecna i wszystkie trisomie z bardzo niskim ryzykiem.
Prawdopodobnie będziemy mieć 2 synka ♥️gusiaa, Mama_po_przejściach, Dafka, ppieguskaa, Darrika, Camilla13, ZakręconaOna, Bożenka, Edith, zulka, Shas91, Wachciowa, kaniczynka, zuzi_c, Scintilla, ss25, annkaa lubią tę wiadomość
-
My Tez Juz po
💕💕 Ryzyka bardzo niskie czekamy na testy papa..
U nas na 60 % dziewczynka druga
💓Dariah, Mama_po_przejściach, Ania:), Dafka, ppieguskaa, Darrika, ZakręconaOna, Camilla13, . Raga ., Bożenka, Edith, zulka, Shas91, Wachciowa, kaniczynka, zuzi_c, Scintilla, ss25, annkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Camilla
Tak tak wiadomo ze moga byc rozne charaktery
Tak czy siak fajnie ze chlopak - proeblem z imieniem z glowy, bo z dizewczynka bysmy mieli armageddon z wyborem! -
Camilla
a jakie masz swoje imie dla dziewczynki?
Mąz cos przebąkuje swoje typy i wiesz ze Ci ten typ nie pasuje czy narazie milczy i wyskoczy z pomysłem potem ? ehhe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Gratuluje dziewczyny udanych wizyt .
Hahaha wlasnie ostatnio smialam sie do meza , ze " obsluge " chlopca znam na pamiec wiec przy drugim chlopcu juz by mnie nic nie zaskoczylo za to dziewczynki musze sie nauczyc na nowo gdybysmt mieli miec corke .
Ja np. Mialabym cholerny problem z imieniem dla syna :x dla dziewczynki wybrane juz heheDariah, Wachciowa lubią tę wiadomość
-
a jakie masz swoje imie dla dziewczynki?
Mąz cos przebąkuje swoje typy i wiesz ze Ci ten typ nie pasuje czy narazie milczy i wyskoczy z pomysłem potem ? ehheWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 15:27
Dariah lubi tę wiadomość
-
Camilla
hhehe zawsze Artur moze byc na drugie a na pierwsze znajdziecie kompormis
a jak Starszak ma na imie?
Zakecona
a u nas własnie na odwrót, dla chłopca wieeeele opcji bylo, ale wygrała jedna i to jednoglośnie - Teodor
A dla dziewczynki..o Matulu..juz z corką byl problem! masakra..mamy dwa typy z czego jendego faworyta - Irena, ewentualnie Łucja09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
hhehe zawsze Artur moze byc na drugie a na pierwsze znajdziecie kompormis
a jak Starszak ma na imie?
Zakecona
a u nas własnie na odwrót, dla chłopca wieeeele opcji bylo, ale wygrała jedna i to jednoglośnie - Teodor
A dla dziewczynki..o Matulu..juz z corką byl problem! masakra..mamy dwa typy z czego jendego faworyta - Irena, ewentualnie Łucja -
Camilla
hehehe no wlasnie ja tez mam (babcia) i moje D tez ma (tez babcia) i obie są / były przekochane i wspaniale
no ale na 80% chlopakWachciowa lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny