LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
ppieguskaa wrote:Mi też Łucja chodziła po głowie.. Ale mąż się nee zgadza.. Póki co mamy dla syna jakby miał byc.. Jacek ewentualnie Kacper..
Aa dziewczynka chyba Kasia.. Choć ja jeszcze próbuje przeforsować Gabrysie :p
Ja mam Gabrysie już w domu 😊😉
A dla tej w brzuszku to kompletnie nie wiem....może Jagna lub Dobrusia ☺ -
U Nas albo Nadia albo Maja bedzie
Podoba mi sie jeszcze Oliwia , Antosia , Marysia i Iga lecz moj maz calkowicie jest na nie . Jedyne co to wybral i podoba mu sie imie Nadia i Maja . Nie wazne jakie pierwsze imie bedzie to drugie na bank bedzie Karolina po naszej wspolnej ukochanej przyjaciolce zmarlej
A dla chlopca mam oczywiscie opcje , Antos , Stas , Natan i Kubus lecz moj maz jest zdecydowanie na NIE I TO WIELKIE NIE . -
Jagna fajne.
Ja to miałam typy: Blanka, Bogna, Łucja ale mąż NEE.
on: Zosia, Nikola ii Julke.. Julka mi się podoba.. Ale mu nee przytakne :p więc no.
Aa dla chłopca ja bym chciała Bruno. Ale mąż jak je słyszy to jest chory :p
Wiec no poszliśmy na kompromis
No ale Zobaczymy kto tam siedzi w brzuchu.. :p -
Dziewuszki! Przypomnijcie mi proszę jaki to był olejek przeciw rozstępom? Bo zapomniałam sobie zapisać, a teraz na forum tyle stron i nie mogę znaleźć33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Darrika wrote:Dziewuszki! Przypomnijcie mi proszę jaki to był olejek przeciw rozstępom? Bo zapomniałam sobie zapisać, a teraz na forum tyle stron i nie mogę znaleźć
Darrika lubi tę wiadomość
-
O właśnie migdałowy! Tego nie mogłam zapamiętać, ten kokosowy to nie wiem, raz piszą, że to zdrowe i w ogóle, A za chwilę, ze nie33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Darrika wrote:O właśnie migdałowy! Tego nie mogłam zapamiętać, ten kokosowy to nie wiem, raz piszą, że to zdrowe i w ogóle, A za chwilę, ze nie
-
O, mój M to Michał U nas z pierwszym był problem z imieniem, bez względu czy to dla dziewczynki czy chłopca, A teraz to już w ogóle nie wiem co będzie chyba jakąś ankietę w rodzinie zrobimy, bo w ogóle nie mamy pomysłu...
Ania:) lubi tę wiadomość
Adaś 💙 22.04.18, 38tc, 52cm, 3140g, 14 miesięcy kp 🤗 -
Dziewczyny mam pytanie, czy ktoras już korzysta z detektora tętna płodu? Pozyczylam dziś od koleżanki która 2 tyg temu urodziła synka i nie wiem czy to ogarne, czy znajdę już tętno dziecka czy jest zbyt wczesnie i tylko swoją tętnice udowa znajdę 🙈
-
nick nieaktualnyAnia:) wrote:Dziewczyny mam pytanie, czy ktoras już korzysta z detektora tętna płodu? Pozyczylam dziś od koleżanki która 2 tyg temu urodziła synka i nie wiem czy to ogarne, czy znajdę już tętno dziecka czy jest zbyt wczesnie i tylko swoją tętnice udowa znajdę 🙈
Ania:) lubi tę wiadomość
-
Tak Łucja mi się tez bardzo podoba ale wolelibysny bez znaków polskich - ze względu na rodzine D.
Wiec może Lucja - ale to jjz wymyślanie imion a tego nie lubie - to nie pies żeby imie wymyślać
Wiec Irena bardzo ki się tez podoba Apolonia, Stefania, Janina - ale D jest na nieeeee
Ale ma być chłopiec wiec Teodor
Na liście były jeszcze
Tobiasz - ale zdrobnienie Tobi to dla psa dla mnie
Grzegorz - mój D uwielbia ale hmmm to jest opcj ale 2
Miłosz - ale dla mojego D Miłosz wymawia się jak miłość hehhe
Anatol - ja chialam ale D nieeeeee
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
I ja i mój mąż mamy imiona zaczynające się na M, więc chcemy stworzyć drużynę M. Dziewczynka będzie Maja, chociaż podoba nam się też Mira. A chłopak Marcel
ZakręconaOna, Shas91 lubią tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Ania:) wrote:Dziewczyny mam pytanie, czy ktoras już korzysta z detektora tętna płodu? Pozyczylam dziś od koleżanki która 2 tyg temu urodziła synka i nie wiem czy to ogarne, czy znajdę już tętno dziecka czy jest zbyt wczesnie i tylko swoją tętnice udowa znajdę 🙈