LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
anita92222 wrote:U nas jest 4 letnia Antosia i to mąż wymyślił to imię, a teraz razem dla chłopca wybraliśmy Grzegorz po dziadkach
Ale taki wybór ze chciałby ale nie wie czy dać bo dla całej rodziny od jego strony to byłoby nie do wymowienia Heheeh
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja dla dziewczynki nie wiem niemam pojęcia, gdzieś tam w głębi modlilam się K syna więc gdyby był to albo Igor albo Gabriel.
Ale cóż wygląda że będzie druga córka najważniejsze że zdrowa więc imię jeszcze wymyślimy..Bożenka lubi tę wiadomość
-
gusiaa wrote:Ja dla dziewczynki nie wiem niemam pojęcia, gdzieś tam w głębi modlilam się K syna więc gdyby był to albo Igor albo Gabriel.
Ale cóż wygląda że będzie druga córka najważniejsze że zdrowa więc imię jeszcze wymyślimy..
Pewnie, że najważniejsze zdrowie 😊
A imię prędzej czy później samo wam wpadnie do głowy 😊☺ -
Witam wszystkie kinder niespodzianki 😉 nienadrobię niestesty całego tygodnia Waszych wpisów ale widziałam, że był owocny w dobre wieści - gratuluję udanych wizyt, poznanych płci ☺️
U nas prenatalne było w pn - wszystko wporządku, fasolek poszybowal w górę co do wielkości i termin porodu przesunął się o tydzień 🙆♀️
Podobno jak to określił lekarz"coś tam zwisa" 😉.. Ale po doświadczeniach z córcią cierpliwie czekam bliżej 20tyg żeby upewnić się w płci.
Emilka w ogóle była podczas badania bo babcia nie zdążyła dojechać do nas przed wizytą i świetnie się bawiła na usg - zupełnie zmieniło się jej myślenie : codziennie mówi do brzucha i snuje plany co będziemy robić w kolejne wakacje.
Nam się udało przeprowadzić we wtorek - duuuuzo haosu 🙆♀️ od wczoraj jesteśmy nad Bałtykiem i ładujemy baterie na następne miesiące 🙂
Macie cudne pierwsze wybory imion -
ja się jeszcze wstrzymuje - mąż kilka lat temu zakochał się w imieniu Jerzy na wypadek syna... Ale nic nie mogę zrobić z moim pierwszym skojarzeniem - wąsaty kierowca tira 😂 - bo takiego mam wujka Jurka.
Słonecznego weekendu ☀️Edith, Camilla13, Wachciowa, Dafka, Bożenka, Shas91, zuzi_c lubią tę wiadomość
-
gusiaa wrote:Ja dla dziewczynki nie wiem niemam pojęcia, gdzieś tam w głębi modlilam się K syna więc gdyby był to albo Igor albo Gabriel.
Ale cóż wygląda że będzie druga córka najważniejsze że zdrowa więc imię jeszcze wymyślimy..
Gusiaa gratuluje kolejnego bobasa (w drodze) ja dołączam do Kwietniowek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2019, 19:41
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
Od nas goście (szwagierka z narzeczonym) wyjechali i mamy spokoj do środy bo wtedy przyjeżdzają inni znajomy z Fr na długo weekend. Oni co prawda nie będą u nas mieszkać tylko w hotelu wiec będziemy z nimi spędzać czas bo mamy 4 dni wolnego - wiec to już mniej męczące mimo wsyztsko
-
Mama po przejściach
Mi się bardzo podoba Samuel, mojemu D również ale....mój były miał tak na jmie i imie jego byłej tez zaczyna się na Sam.... wiec tak głupio w sumie Hehehe
Olivier mi się tez podoba ale we Fr to imie dla wujka tak samo jak Marcel - to taki nasz Zdzichu spod sklepyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2019, 20:47
-
Herb No własne tak czasem jest, znajomi mieli mieć Aleksandra cała ciąże a jak się urodził to w życiu! I jest Igor - bien pasowało im i tyle !
Ciekawe ze tak czasem jest
Mi się Olivier i Marcel podobaja i jeszcze kilka innych ale D na nieeee09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Hej dziewczyny! Jako, że część z Was już jest mamami to mam pytanie. Zaczynam rozglądać się, poglądowo na razie, za laktatorem. Czy używacie? A jak tak to jaki?
ss25 lubi tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Martakam
Hej ja nienuzywalalm ani razu wiec nie powiem z doświadczenia miałam co prawda od bratowej jakiś chhba Canpol (ona używała i mówiła ze Ok) ale ponoć Medela jest mega dobry.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnymartakam wrote:Hej dziewczyny! Jako, że część z Was już jest mamami to mam pytanie. Zaczynam rozglądać się, poglądowo na razie, za laktatorem. Czy używacie? A jak tak to jaki?
-
Dariah wrote:Martakam
Hej ja nienuzywalalm ani razu wiec nie powiem z doświadczenia miałam co prawda od bratowej jakiś chhba Canpol (ona używała i mówiła ze Ok) ale ponoć Medela jest mega dobry.👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Martakam
Tak ceny Medelj są bardzo wysokie
Co do butelek itd to se nie wypowiem bo córka żadnej ani razu nie miała w buzi.
Mam jeszcE po niej (w pudełku nie otwartym) Medela Calma to będzie na wrazie w dla drugiego09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡