LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Aa to ja czekam na potwierdzenie płci.. Ii wtedy dokupię brakujące ubranka..
No ja przy synu też oglądałam wózki ii człowiek dostawał oczopląsu.. Choć u nas budżet na wózek był 1500 więc to też ułatwiało sprawę :p
Ale teraz patrząc na to z perspektywy czasu to mi się śmiać chce..
-
Qastera wrote:Ale zazdroszczę ♡ ! Ja ciągle czekam i zaczynam się niecierpliwic chociaż wiem że jeszcze trochę czasu mam.
-
Dzien dobry.
Ja od jakiegos czasu czuje ruchy juz coraz konkretniejsze . A zaczely sie dokladnie 17t5d - tez moja druga ciaza . Takze gusia lada chwile tez mozesz poczuc . z tym ze Ja mam lozysko na tylnej scianie a Ty ? Bo to jednak roznice robi .
Ja problemu z wozkiem tez nie mam mam po synu jak juz kiedys pisalam .
I nie zazdroszcze wyborow bo jednak to przekichany temat 😂😂
Za miesiac lecimy do Polski to kupie kosmetyki wszystkie.dla mnie i malego . Zabiore tu i bedzie z glowy a pozniej reszta powoli bo wiecej do.kwietnia jakos nie bede leciec do Pl . -
nick nieaktualnygusiaa wrote:Hej mnie od wczoraj złapalo Przeziebienie. Ból gardła, zadkany nos ;( czuje się jak nie powiem co.. Wzięłam właśnie pierwszy paracetamol..
Ruchów też nie czyje, przyjdzie jeszcze na nie czas 😊 -
Camilla13 wrote:Witam w klubie przeziebionych. Ja od rana pije miksturę mleczno czosnkową. Głowa rozpada się na milion kawałków. Jak dobrze, że mąż jest w domu jeszcze przez ponad tydzień.
Ruchów też nie czyje, przyjdzie jeszcze na nie czas 😊ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
martakam wrote:Aaaaa... Od piątku czuję ruchy! Według USG był to 19+1. Ale dziwne uczucie... 😂 Motylek w brzuchu.
annkaa lubi tę wiadomość
-
gusiaa wrote:Hej mnie od wczoraj złapalo Przeziebienie. Ból gardła, zadkany nos ;( czuje się jak nie powiem co.. Wzięłam właśnie pierwszy paracetamol..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2019, 14:45
-
Ja byłam w piątek na badaniu i córeczka została obudzona , to co myslalam że to coś z jelitami ( bulgotanie , smyranie ) to ruchy córci 🥳😁🌸
JustiJusti, Bożenka, ppieguskaa, Dafka, ss25, Camilla13, zulka, Shas91 lubią tę wiadomość
Pierwsza ciąża 🤰🏽
Termin 17 luty 2020 ❤️ -
Hej dziewczyny, ja też po weselu. Trochę się wytanczyłam, nogi od szpilek baardzo szybko mnie bolały 😂 niestety od wtorku byłam przeziębiona już mi prawie przeszło, ale ta noc była tak zimna, że znowu czuję się gorzej 😐 No i wczoraj poczułam maleństwo tylko raz w kościele, ale dzisiaj jak odpoczywam to nadrabia troszkę wczorajszy dzień 😄
ppieguskaa, JustiJusti, Dariah, Shas91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ruchy czuje od tygodnia a dzisiaj cały dzień dupę mi wystawia i momentami boli w środę byłam u fryzjera, chyba mu się podobało bo ciagle dostawałam kopniaki. Łożysko mam na przedniej ścianie i myślałam ze będzie tak samo jak u córki czyli ruchy poczuje dopiero po 20tc
Bożenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustiJusti wrote:Na zatkany nos używam wody morskiej. Na gęsty katar Marimer izotoniczny, na uczucie zatkania Marimer hipertoniczny. No i tradycyjnie miód, mleko, czosnek, cytryna, pigwa, kiszonki. Na ból gardła w aptece mi dali Prenalen gardło 10 zł ( specjalnie dla kobiet w ciąży) - na razie na szczęście nie był mi potrzebny. Najgorzej z syropami na kaszel. Najtańszy jaki dostałam w aptece kosztował z 27 zł i po otwarciu ważny jest tylko 30 dni:( - taż , że już jest w koszu.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Cześć Wam Dziewczyny
Ja też próbuje nadrabiać zaległości i co tu wchodzę, to mi przybywa stron do czytania hihi
I też coś dziwnie mi od dwóch-trzech dni.
Sama nie wiem, jak to opisać.
I jeszcze mam dylemat, czy to gazy, czy żołądek, czy może mała daje mi już kuksańce.
Pewnie wkrótce się okaże.
Od nowa w każdym bądź razie męczyć mnie zaczyna zgaga...
W czwartek mam połówkowe rano, bo mi przesunęli z piątku... -
gusiaa wrote:A co powiecie o Amolu?? Można się nim smarować?? Mój mąż zawsze się tym leczy pijąc go
😮😮
Ss u Mnie to samo dzis , to na.90% wypchanie tyleczka bulwa wystajaca na pol brzucha z prawej strony i masa ruchow przy tym hahaha
Cudowne uczucie ❤Camilla13, annkaa, Dariah, ss25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny