LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Qastera
nieee nie mam oporow
wszystko wieksze kupuje neutralne, wrecz gorzej z ciuszkami - bo typowo chlopiece
jak sie okaze dziewczynka ot bedzie w chlopiecych chodizc09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja osobiscie oporow nie mam , Ja zwyczajnie nie mam checi na robienie listy i kupowanie narazie niczego z tego to wychodzi .
Z synem w ciazy robilam wyprawke dopiero w 8 miesiacu uwazalam to za odpowiednie i wystarczylo tez troche za wczesnie wtedy nie chcialam w razie wu ... a to tylko wynikalo z tego ze gdyby cos nie daj bog sie stalo to nie chcialabym zostac z cala.wyprawka i.plakac nad nia . Teraz nie mam takiego myslenia , teraz po prostu uwazam ze rowniez mam czas i nie trzeba mi kupowac nic wczesniej jak grudzien /styczen ale wiadomo ... kazdy robi jak.uwaza .. Raga . lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBożenka wrote:Ja na razie nic nie mam. Czekam na potwierdzenie płci i dopiero zacznę zakupki 🙂 w czwartek mam wizytę to może się potwierdzi, że dziewczynka 😊
-
Camilla13 wrote:My też mamy wizytę w czwartek i też czekamy na potwierdzenie czy będzie dziewczynka, ostatnio na 80% wyglądało na dziewczynkę.
Camilla13 lubi tę wiadomość
-
KasiaM wrote:My po wizycie, nadal chłopak Ma juz 270g Z ostatniego usg data porodu wyszła na 31 stycznia, śmiejemy się z mężem bo córka urodziła się 30 stycznia
KasiaM, annkaa, . Raga . lubią tę wiadomość
-
KasiaM wrote:My po wizycie, nadal chłopak Ma juz 270g Z ostatniego usg data porodu wyszła na 31 stycznia, śmiejemy się z mężem bo córka urodziła się 30 stycznia
Camilla13, KasiaM, . Raga ., Shas91 lubią tę wiadomość
-
W sumie mnie też szwagierka mówiła, żeby nie zapeszać więc na razie nic nie kupuje ale też nie zostawię to na ostatni moment. Akurat w jej przypadku to ja rozumiem. Pierwszemu dzieciątku kupiła cała wyprawkę a 2 tyg przed rozwiązaniem okazało się, że serduszko przestało bić. Trauma...... Ja stwierdziłam, że już jak coś kupię to będę składować u mamy .
. Raga . lubi tę wiadomość
-
Hej byłam.na wizycie ważymy 230 gram i wszystko ok. Ja mam core 2 letnia a potwierdzona płeć więc wszystko zostaje po niej w sumie koło grudnia zobaczę co brakuje i dokupie. Dodam że szalałam z ubraniami dla małej sukienki kokardki opaski cuda wianki tak więc szkoda było mi chować wiedząc że nie będę miała.juz dzieci a tu jedna
Ale.swedzi mnie skóra strasznieacie tak ? Kazał.zrobic próby wątrobowe żeby wykluczyć cholestaze ..myślę.ze to nie to ale trza sprawdzicppieguskaa, ss25, Linka90, Bożenka, Edith lubią tę wiadomość
-
JustiJusti wrote:W sumie mnie też szwagierka mówiła, żeby nie zapeszać więc na razie nic nie kupuje ale też nie zostawię to na ostatni moment. Akurat w jej przypadku to ja rozumiem. Pierwszemu dzieciątku kupiła cała wyprawkę a 2 tyg przed rozwiązaniem okazało się, że serduszko przestało bić. Trauma...... Ja stwierdziłam, że już jak coś kupię to będę składować u mamy .
Dariah, Linka90, ss25, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
Megi35 wrote:Hej byłam.na wizycie ważymy 230 gram i wszystko ok. Ja mam core 2 letnia a potwierdzona płeć więc wszystko zostaje po niej w sumie koło grudnia zobaczę co brakuje i dokupie. Dodam że szalałam z ubraniami dla małej sukienki kokardki opaski cuda wianki tak więc szkoda było mi chować wiedząc że nie będę miała.juz dzieci a tu jedna
Ale.swedzi mnie skóra strasznieacie tak ? Kazał.zrobic próby wątrobowe żeby wykluczyć cholestaze ..myślę.ze to nie to ale trza sprawdzic
Hmm Aa smarujesz się kremem/balsamem? -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, odebrałam wczoraj wyniki Pappy Trisomia 13 i 18 okej ale trisomia 21 wyszła po skorygowaniu 1:600. Umówiliśmy się już na echo serca płodu za tydzień ale chce tez zrobić wolne płodowe DNA dla swojego spokoju. U mnie w klinice robią PANORAMĘ, wiem, że któraś z Was robiła Sanco. Zastanawiam się czy to jest duża różnica czy po prostu już nie kombinować i umawiać się. Szczerze wolałabym już to wszystko robić w jednym miejscu
-
nick nieaktualny
-
Bożenka wrote:Super 😍 zawsze na Urodziny będzie można jedną imprezkę robić 😄
Oooo tak to duży plus !!!
U nas będą połączone z urodzinami męża....bo mąż ma 31 stycznia, a mi data porodu wychodzi na 27 - o ile nie przenoszę 2 tygodnie jak z córkąBożenka lubi tę wiadomość