LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuzi
Ja akurat wzięłam pierwszą z brzegu z neta i tej używam
https://askot.pl/wyprawka-dla-noworodka/
W miarę wszystko jest myślęzuzi_c lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Mama po przjesciach
hmm no 3 zmiescic w aucie to faktycznie..
a sprawdzalas juz wszytskie modele ?
Tak, sprawdzałam. No i 3 fotelik wcisnę, ale bez bazy (na pasy) i dosłownie na styk. Ostatnio mierzyłam z łupiną z zewnątrz, ale chyba łatwiej będzie łupinę wsadzić w środek, choć wkładanie nosidła w środek też będzie średnio wygodne.... No na ten moment nic bardziej sensownego nie wymyśliłam. Jakby była z rok starsza, to bez wyrzutów przeniosłabym ją do przodu, a tak zostaje tylna kanapa i ograniczony komfort podróży...) -
Mama_po_przejściach wrote:Tak, sprawdzałam. No i 3 fotelik wcisnę, ale bez bazy (na pasy) i dosłownie na styk. Ostatnio mierzyłam z łupiną z zewnątrz, ale chyba łatwiej będzie łupinę wsadzić w środek, choć wkładanie nosidła w środek też będzie średnio wygodne.... No na ten moment nic bardziej sensownego nie wymyśliłam. Jakby była z rok starsza, to bez wyrzutów przeniosłabym ją do przodu, a tak zostaje tylna kanapa i ograniczony komfort podróży...)
a nie da sie z boku ??
a najstarsza z corek nie moze isc na przedni fotel?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Mama_po_przejściach wrote:Tak, sprawdzałam. No i 3 fotelik wcisnę, ale bez bazy (na pasy) i dosłownie na styk. Ostatnio mierzyłam z łupiną z zewnątrz, ale chyba łatwiej będzie łupinę wsadzić w środek, choć wkładanie nosidła w środek też będzie średnio wygodne.... No na ten moment nic bardziej sensownego nie wymyśliłam. Jakby była z rok starsza, to bez wyrzutów przeniosłabym ją do przodu, a tak zostaje tylna kanapa i ograniczony komfort podróży...)
Ja chyba osobiście bym nee posadziła 3trojki razem z tylu.. Ale też nee wiem ile mają lat starszaki.. -
PIeguska,
Mama po przejsciach
zgadzam sie
Ja osobiście tez bym starsza (ona ma już chyba ponad 3 lata prawda?)
I wtedy TY z dwojka z tylu.
Ale to moje zdanie09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Tak, ma 3,5. Ale to wciąż maluch. Dla mnie jest za mała żeby jeździć przodem to raz, a dwa musiałaby już jeździć na tych dorosłych pasach. Patrz wolałabym przestać jeździć z maluchem, niż ryzykować że odwali jakiś nr z przodu...Dzikie awantury w aucie pewnie będą gdy dzidziuś skończy 8-9 miesięcy i wtedy zamienimy się miejscami, chyba że uda się już wtedy wymienić auto na 7 os. i spokojnie będzie można je rozdzielić wolnym miejscem, a ja sobie usiądę z najmłodszym ancymonkiem z tyłu.
-
Mama po przejsciach
Z ta mała z przodu to myślałam tak na co dzień - do sklepu, itd
W sensie wtedy gdy tego wkładania i wyjmowania, pryzpinania itd jest najwiecej
A na trasę - trzy z tylu..raz zapniesz i jedziesz
Rozumiesz o co mi chodzi09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dziewczyny!!!
Proszę bardzo, niech każdy wpłaci chociaż symboliczną kwotę
https://www.siepomaga.pl/zosia-jankowska
Mama Zosi po wielu miesiącach ciszy na forum wrześniowych mam z tamtego roku umieściła właśnie prośbę o pomoc w zebraniu funduszy na leczenie córeczki.Bożenka, Dariah, marlenaO, zuzi_c lubią tę wiadomość
-
My po wizycie. Szyjka 4.4 cm. Dzidziuś zdrowy waży 248 gram i to jednak dziewczynka 🥰 synek nie jest nam dany..
Bożenka, Darrika, ppieguskaa, Dafka, Camilla33, Mama_po_przejściach, Dariah, ss25, annkaa, zuzi_c, martakam, zulka, Edith lubią tę wiadomość
-
Dariah wrote:Mama po przejsciach
Z ta mała z przodu to myślałam tak na co dzień - do sklepu, itd
W sensie wtedy gdy tego wkładania i wyjmowania, pryzpinania itd jest najwiecej
A na trasę - trzy z tylu..raz zapniesz i jedziesz
Rozumiesz o co mi chodzi
Z innej beczki to przyplątało mi się zp. Po części na własne życzenie i teraz sobie pluję w brodę, a gin dopiero w pt... Liczę że może samo przejdzie po domowych sposobach, choć szczerze wątpię ...Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZa 2 tyg mam wizytę. Już nie mogę sie doczekać az zobaczę Aleksa! Co do echo płodu...chyba zrobimy.
Wczoraj oglądaliśmy nasz domek. Mam nadzieje ze na początku paź dostaniemy klucze i ruszymy z remontem bo 3 trymestr pewnie będzie kiepski jak w pierwszej ciąży
W niedziele robilam listę i okazuje się ze w sumie praktycznie nic nie potrzebuje. Wszystko kupiłam przy 1 ciąży. Ale ze to syn to coś tam się znajdzie -
gusiaa wrote:My po wizycie. Szyjka 4.4 cm. Dzidziuś zdrowy waży 248 gram i to jednak dziewczynka 🥰 synek nie jest nam dany..
Jeśli dobrze pamietam to miałaś przeczucia / liczyłas la synka tak?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dziewczyny, które się na tym bardziej znają. Jakie pieluchy/otulacze kupować? Tetra, flanela, muślin, bambus? I w jakich sklepach są fajnej jakości w dobrej cenie?👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Walka z IO, nadwagą 💪🏻
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️