LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Darrika wrote:Ja właśnie wracam z lidlowych łowów, kupiłam body, bluzeczkę, 2 pajacyki bo z aplikacją 2 był 5 zł taniej, spodenki. Dla siebie pożame ciążową i spódnice
-
Hej dziewczyny
Ja nawet nie wiem jak mam łożysko albo nie pamietam...
Ruchy czuje zwłaszcza rano lub wieczorne gdy leżę, czasami w ciągu dnia tez są kopniaczka
Ja upolowałam body 6 pak na stronie Lidla, kopertowe, rozmiar 50-56, wieloraki spodenek oraz kilka pajaców
W Oława pomogła tez moja mama09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Witam dziewczyny.
Musze się pochwalić że moja dzidzia dała w nocy pierwszy raz znac że jest w brzuchu . Delikatnie pukała do mnie może czkawkę miała. Aż chciałam męża obudzić ale stwierdziłam że się chłop wystraszył że znowu się coś złego dziejeBożenka, Dariah, ppieguskaa, Dafka, martakam, annkaa, marlenaO, zuzi_c, . Raga ., ss25, Darrika lubią tę wiadomość
-
Qastera wrote:Dziewczyny jak macie ulokowane łożysko i jak to się ma do ruchów w tym momencie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2019, 08:43
-
nick nieaktualnyCamilla33 wrote:O jejku, dzielna dziewczynka i Wy rodzice. To już koniec operacji? Czy kolejne przed nią? Trzymam kciuki za zdrówko.
Planowanych już nie ma. Nie zoperowali wszystkiego bo nie maja dojścia do niektórych dziurek. Zrobili co mogli aby oszukać naturę. Bo ogólnie jest tak ze nie da się naprawić serduszka, jedynie można wydłużyć życie o kilka lat -
Dziewczyny ja juz nie mogę w pracy!
Siedze 8h i tak po 4h zaczyna mnie tak prawa strona bolec.. plecy, bok, brzuch. . Nie jestem w stanie usiedzieć! Muszę cały czas masować sobie i sciskac te bolące miejsca dramat! Plakac chce mi się a jeszcze miesiąc -
Qastera wrote:Dziewczyny ja juz nie mogę w pracy!
Siedze 8h i tak po 4h zaczyna mnie tak prawa strona bolec.. plecy, bok, brzuch. . Nie jestem w stanie usiedzieć! Muszę cały czas masować sobie i sciskac te bolące miejsca dramat! Plakac chce mi się a jeszcze miesiąc -
Qastera wrote:Tak, pomaga ale nie mogę dużo bardzo spacerować w pracy... w domu jest ok;)
Pracuje przy komputerze i cale 8h siedzę -
ss25 wrote:Planowanych już nie ma. Nie zoperowali wszystkiego bo nie maja dojścia do niektórych dziurek. Zrobili co mogli aby oszukać naturę. Bo ogólnie jest tak ze nie da się naprawić serduszka, jedynie można wydłużyć życie o kilka lat
-
Cud nad Wisłą...tydzien temu miałam niskie łożysko 8mm, a dzisiaj 25mm czyli super. Od 20mm jest juz prawidłowe. Generalnie w tydzien az o tyle nie powinno sie podnieść, wiec na polowkowych albo lekarz zle spojrzal albo akurat tak sie polozylam niefortunnie, fakt ze zbadal mnie w 10 sekund wiec mozliwe ze zle spojrzal, dzisiaj lekarz az 3 razy sprawdzał.
-
marlenaO wrote:Cud nad Wisłą...tydzien temu miałam niskie łożysko 8mm, a dzisiaj 25mm czyli super. Od 20mm jest juz prawidłowe. Generalnie w tydzien az o tyle nie powinno sie podnieść, wiec na polowkowych albo lekarz zle spojrzal albo akurat tak sie polozylam niefortunnie, fakt ze zbadal mnie w 10 sekund wiec mozliwe ze zle spojrzal, dzisiaj lekarz az 3 razy sprawdzał.
-
Qastera wrote:Dziewczyny ja juz nie mogę w pracy!
Siedze 8h i tak po 4h zaczyna mnie tak prawa strona bolec.. plecy, bok, brzuch. . Nie jestem w stanie usiedzieć! Muszę cały czas masować sobie i sciskac te bolące miejsca dramat! Plakac chce mi się a jeszcze miesiąc
Pewnie nie możesz pójść wczesniej z jakis powodow? Ja mam odwrotnie, lekarz mnie wysyła a ja nie chce. Boje sie że zanudzę się.Dariah, zuzi_c lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie przytulam mojego Synka 2,5 latka i mysle sobie ze juz niedługo nie będę mieć dla niego tyle czasu. Juz jest taki fajny,samodzielny. Ogarnia toaletę i dużo pomaga a teraz znowu bety aż mnie to przeraza. No i tak dziwnie mi z myślą że będzie nas więcej choć już połowa to nadal nie mogę w to uwierzyć
Dariah, ZakręconaOna, Camilla33, KasiaM, Edith lubią tę wiadomość
-
marlenaO wrote:Pewnie nie możesz pójść wczesniej z jakis powodow? Ja mam odwrotnie, lekarz mnie wysyła a ja nie chce. Boje sie że zanudzę się.
Moja gin mnie wysyła już od dawna na L4 a ja nie chce
W sensie wysyła mnie - zachęca - bez żadnych postaw medycznych bo wsyztsko jest Ok
Ale ja bym się zanudziła a do tego puściłabym nas z torbami hehe
Fruzia85 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Megi35 wrote:Część moja mała ma.die dobrze dziś połówkowe było ale mam malo wód ktoś tak miał ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2019, 22:57
-
Fruzia85 wrote:Ja właśnie przytulam mojego Synka 2,5 latka i mysle sobie ze juz niedługo nie będę mieć dla niego tyle czasu. Juz jest taki fajny,samodzielny. Ogarnia toaletę i dużo pomaga a teraz znowu bety aż mnie to przeraza. No i tak dziwnie mi z myślą że będzie nas więcej choć już połowa to nadal nie mogę w to uwierzyć