LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
marlenaO wrote:Pewnie nie możesz pójść wczesniej z jakis powodow? Ja mam odwrotnie, lekarz mnie wysyła a ja nie chce. Boje sie że zanudzę się.
Oh i rozpoczynam 21 tydzień
Czuje się jeszcze jakbym ciągle była na początku, a tu już ten etap.. Nie mogę w to uwierzyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2019, 10:13
JustiJusti lubi tę wiadomość
-
Dariah wrote:No to ja mam dokładnie tak samo
Moja gin mnie wysyła już od dawna na L4 a ja nie chce
W sensie wysyła mnie - zachęca - bez żadnych postaw medycznych bo wsyztsko jest Ok
Ale ja bym się zanudziła a do tego puściłabym nas z torbami hehe
Mam to samo:) Już raz byłam na L4 kilka miesięcy i dziękuję
-
Zuzi Ja wlasnie bylam 2 miesiace i boniu ... myslalam , ze padne z nudow . Doslownie . Mimo codziennych obowiazkiw i 3.5 latka w domu wtedy to niestety ale bylam gorzej zmeczona niz jak pravowalam a pol dnia siedzialam i nie wiedzialam co ze soba zrobic
dramat
Ja tez nie mam imienia wybranego , bardzo vhcialabym Antosia ale moj maz kreci mocno nosem . Zadne inne imiona mi sie nie podobaja ;(zuzi_c lubi tę wiadomość
-
Fruzia85 wrote:Ja za tydzień mam polowkowe. Juz nie mogę się doczekać bo jako jedna z nielicznych nie znam płci. Ciesze się bo będzie niespodzianka ale z drugiej strony to brakuje mi tożsamości i mówię kopie mnie Małe😆
Ja też płci nie znam, a połówkowe dopiero za 3 tygodnieJa mówię, że pasożycik mi dokucza:D
marlenaO, Fruzia85 lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Witam dziewczyny.
Wczoraj byłam na wizycie i krwiak jeszcze jest ale znikomy czyli praktycznie tak jakby to nie było.
Póki co lekarz mówi że raczej nadal dziewczynka no ale zobaczymy na połówkowych za tydzieńmarlenaO, gusiaa, JustiJusti, ss25, . Raga . lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny!!!! Mam wyniki Panoramy!
Wszystko jest dobrze niskie ryzyko i chłopak!
Jezu jak ja się cieszę, ryczę jak bóbr w pracy!Camilla33, Dariah, Dafka, ppieguskaa, Bożenka, ZakręconaOna, Darrika, zulka, Fruzia85, gusiaa, Mama_po_przejściach, emdar, KasiaM, JustiJusti, ss25, . Raga . lubią tę wiadomość
-
A ja jadę dziś po 18 na sor, od piątku co chwilę wraca ból podbrzusza, zrobiłam badanie moczu i wyszło w granicach normy, ale jak tylko wstaje pojawia się nagły, silny ból a do wc idę zgarbiona jak stara baba. Serduszko bije, spr każdego dnia. Ale ze mną coś się dzieje 😥 Może to te moje nieszczęsne moczowody nie dają rady.
-
zuzi_c wrote:Dziewczyny!!!! Mam wyniki Panoramy!
Jezu jak ja się cieszę, ryczę jak bóbr w pracy!
My od wczoraj urlopujemy w końcu! I właśnie jesteśmy w drodze w Bieszczady ♥️zuzi_c, Dafka, Fruzia85, JustiJusti lubią tę wiadomość
👩🏼 ’88 🧔🏻♂️ ’88
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Walka z IO, nadwagą 💪🏻
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
zuzi_c wrote:Dziewczyny!!!! Mam wyniki Panoramy!
Jezu jak ja się cieszę, ryczę jak bóbr w pracy!
Cudownie! Gratulację
Oh pamiętam jak ja ryczałam w pracy jak do mnie zadzwonili z wynikamizuzi_c lubi tę wiadomość
-
Camilla33 wrote:A ja jadę dziś po 18 na sor, od piątku co chwilę wraca ból podbrzusza, zrobiłam badanie moczu i wyszło w granicach normy, ale jak tylko wstaje pojawia się nagły, silny ból a do wc idę zgarbiona jak stara baba. Serduszko bije, spr każdego dnia. Ale ze mną coś się dzieje 😥 Może to te moje nieszczęsne moczowody nie dają rady.
-
Ja chyba też dzisiaj pod wieczór pojadę na IP. Codziennie od soboty mam bezbolesne skurcze. W niedzielę było ich najwięcej bo około 10. Wzięłam nospe i większą dawkę magnezu i wszystko było dobrze. Wczoraj cały dzień w łóżku i skurczy było 3-4. Dzisiaj dwa skurcze jak na razie, a brałam już nospe i lekki bol w okolicy krzyża. Nie wiem czy to kręgosłup czy co innego... Nie wiem kobiety co robić. Może panikuje. Czy może brać taksówkę i i jechac teraz ?
-
Bożenka wrote:Ja chyba też dzisiaj pod wieczór pojadę na IP. Codziennie od soboty mam bezbolesne skurcze. W niedzielę było ich najwięcej bo około 10. Wzięłam nospe i większą dawkę magnezu i wszystko było dobrze. Wczoraj cały dzień w łóżku i skurczy było 3-4. Dzisiaj dwa skurcze jak na razie, a brałam już nospe i lekki bol w okolicy krzyża. Nie wiem czy to kręgosłup czy co innego... Nie wiem kobiety co robić. Może panikuje. Czy może brać taksówkę i i jechac teraz ?
Jesli masz mozliwość to jedź. A kontaktowałaś się ze swoim lekarzem prowadzącym? -
Bożenka dla świętego spokoju lepiej spr. Ja dlatego dziś jadę po 18. Nauczona doświadczeniem, zdarza się tak, że potrafią odsyłać do lekarza prowadzącego jeśli jest to w godzinach funkcjonowania danej przychodni czy kliniki 😐 A po 18 na luzie wszystko. Jadę dziś tam gdzie urodziłam pierwszego synka, w drugim szpitalu to jakaś kpina, najpierw papierki, później od razu na oddział i dopiero czeka się na badanie itp. A w "naszym" szpitalu najpierw badanie, usg zawsze i dopiero decyzja o ewentualnej hospitalizacji.
Dariah lubi tę wiadomość