LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Qastera wrote:Ładne maja rzeczy i cenowo też ok.
Jak z jakością?annkaa lubi tę wiadomość
-
Dafka wrote:Dziewczyny, czy któraś ma problem ze zgagą?
Bo ja się męczę... do tej pory pomagały domowe metody ale dziś to mam jakieś apogeum.
Mój lekarz na urlopie... któraś wie co mogę bezpiecznie z leków brać? Bo mi dziś przełyk wypali😣 Help😯
Miałam to z córką w pierwszej ciąży a nic nie pomagało niestety. Jedyna rzeczą była wielka łyżka kwaśnej śmietany..
😂Dafka lubi tę wiadomość
-
Dafka wrote:Dziewczyny, czy któraś ma problem ze zgagą?
Bo ja się męczę... do tej pory pomagały domowe metody ale dziś to mam jakieś apogeum.
Mój lekarz na urlopie... któraś wie co mogę bezpiecznie z leków brać? Bo mi dziś przełyk wypali😣 Help😯 -
Dariah wrote:NO własnie dlatego ja sie bałam kupować cokolwiek (kosz/ kolyska itd) co bedzie na wysokosci i na kółkach..
bo przy biegającym starszaku to dla mnie meeega niebezpieczne -
Camilla33 wrote:Większość wyrobów pochodzi z firmy Texpol. A sprzedawcy różnych marek narzucają tylko swoje ceny, więc najpierw warto spr kto wyprodukował dany towar i spr wtedy ceny u rożnych sprzedawców. To np tak jak z lekami czy suplementami. Jesteśmy mamami, część z nas zaraz nimi zostanie i taki pordukt jak Dicoflor będzie na porządku dziennym ja kupuje go w aptece pod lwem za 24 zł, a w aptece na nim osiedlu to już cena 36 zł. Ten sam producent, ten sam towar ale cena narzucona przez sprzedawcę zupełnie inna. Warto spr takie rzeczy. Chyba, że ktoś nie ma mega kredytu i super dochód to może olac sprawę 😋
https://bamboo-line.pl/regulamin-zakupow (sklep online Texpol) -
Hej dziewczyny, jestem po prenatalnych. Mała zdrowa, wszystko dobrze. Z USG troszkę młodsza - 20t4d, waży 366g. Siedziała sobie po turecku i majstrowała coś przy pipce😂. Odnośnie tych skurczy to lekarz powiedział, że nie widzi nic niepokojącego. Szyjka tak samo jak 2 tygodnie temu czyli 3,5cm. Mam odpoczywać brać magnez i nospe. I w sumie tyle 😀
Miłego dnia 😊ppieguskaa, Darrika, Dariah, Camilla33, zuzi_c, Dafka, Edith, KasiaM, Fruzia85, ss25 lubią tę wiadomość
-
Bożenka wrote:Hej dziewczyny, jestem po prenatalnych. Mała zdrowa, wszystko dobrze. Z USG troszkę młodsza - 20t4d, waży 366g. Siedziała sobie po turecku i majstrowała coś przy pipce😂. Odnośnie tych skurczy to lekarz powiedział, że nie widzi nic niepokojącego. Szyjka tak samo jak 2 tygodnie temu czyli 3,5cm. Mam odpoczywać brać magnez i nospe. I w sumie tyle 😀
Miłego dnia 😊
Super! Gratulujące Masz jakieś zdjęcia?
Kurcze Wasze dzieciatka tak się fajnie ustawiają, a moją to zawsze coś zasłania i nic tam na tym usg nie widzę -
Dzisiaj jakoś nie chciała pozować. To zdjęcie z pierwszych prenatalnych, które mam na profilówce to mistrzostwo jak dla mnie, a z dzisiaj to mam tylko takie coś i w sumie jeszcze dostaliśmy płytę 😊
https://zapodaj.net/d3c04f11c42f5.jpg.html
https://zapodaj.net/273f00df37d36.jpg.html
Zapomniałam napisać, że na pierwszym zdjęciu to pokazana płeć 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2019, 14:47
-
Bożenka
no to super!
mozecie myslec nad imieniem, chyba ze juz macie
no i mozesz zaczynac wyprawkowe szalenstwo eheheppieguskaa lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
My już mamy wózek, nosidełko i ciuszki i kosz mojżesza
Postanowiłam, ze co miesiąc po wypłacie będę coś kupować.
Cel na październik to tekstylia różnego rodzaju otulacz, rożek, kocykiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2019, 15:04
Dafka lubi tę wiadomość
-
Quastera
no ładnie !
to dobry plan aby co miesiac cos kupowac
zdecydowanie latwiej finansowo to ogarnąć
Bożenka
aaa no tak, ja juz nie pamietan kto jakie imie pisal
szukam zawsze w szuwaczku czy nie ma jakiegos info heeh
no wlasnie wozek tez mnie przeraza, w sensie na 90% chce uzywany, mam jakies 2-3 modele wybrane
ale to trzeba by i tak jechac do sklepu zobavzyc nowy, co i jak
i wtedy dopiero zoabczyc uzywane
i jakos tak mi nie po drodze09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Quastera
no ładnie !
to dobry plan aby co miesiac cos kupowac
zdecydowanie latwiej finansowo to ogarnąć
Bożenka
aaa no tak, ja juz nie pamietan kto jakie imie pisal
szukam zawsze w szuwaczku czy nie ma jakiegos info heeh
no wlasnie wozek tez mnie przeraza, w sensie na 90% chce uzywany, mam jakies 2-3 modele wybrane
ale to trzeba by i tak jechac do sklepu zobavzyc nowy, co i jak
i wtedy dopiero zoabczyc uzywane
i jakos tak mi nie po drodze
My też Ale cieżko mi znaleźć gondolę w dobrym stanie więc zobaczymy jak to wyjdzie Fotelik już mamy upatrzony ale kupuje moja babcia bo chciała nam coś kupić więc nie zatrzymuję