LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
My wózek kupiliśmy właśnie używany
Wcześniej po sklepach pojeździliśmy i tak wybraliśmy, a potem na OLX wypatrywałam fajnej okazji i jak tylko zobaczyłam to szybko pojechaliśmy i w stanie super był, dużo dodatków, śpiworek oryginalny, wiec wzięliśmyzuzi_c, Dariah, ppieguskaa, gusiaa lubią tę wiadomość
-
zuzi_c wrote:My też Ale cieżko mi znaleźć gondolę w dobrym stanie więc zobaczymy jak to wyjdzie Fotelik już mamy upatrzony ale kupuje moja babcia bo chciała nam coś kupić więc nie zatrzymuję
bo i dla Was super i ona będzie szczęsliwa ze coś kupila fajnego
a jakie modele masz upatrzone?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Zuzi dziękuję 😊
Dariah my chcemy nowy, a w zasadzie moja mama się uparła, że ona chce kupić nowy i będzie to prezent od niej. Nie chcę kupić jakiegoś drogiego wózka, bo i tak z czasem kupimy jeszcze jakąś spacerówkę. Tego jest tyle na rynku, że głowa boli. No i właśnie mi też sklepy nie po drodze, bo w innej miejscowości 😒
zuzi_c, Dariah lubią tę wiadomość
-
Dariah wrote:Bożenka
Suuuper!!!
czyli dziewunia potwierdzona
ejjj a co z tą pierwszą stroną?
da sie to jakos edytowac aby wpisac kogo oczekujemy?Bożenka lubi tę wiadomość
-
Dariah wrote:Nooo jasne! nie ma co odmawiac takiego prezentu
bo i dla Was super i ona będzie szczęsliwa ze coś kupila fajnego
a jakie modele masz upatrzone?
Jeśli chodzi o wózek to mam upatrzony Mutsy Evo, nawet znalazłam 2 oferty na OLX ale tak kręcę nosem bo trochę rys
A fotelik to Avionaut Pixel -
Camilla33 wrote:Administrator nadal nie odp. Zapytałam mamę z innego wątku, czekam na odp.
noo byłby fajnie hihih09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
zuzi_c wrote:Jeśli chodzi o wózek to mam upatrzony Mutsy Evo, nawet znalazłam 2 oferty na OLX ale tak kręcę nosem bo trochę rys
A fotelik to Avionaut Pixel
bardzo mi sie podoba wizulanie, tak samo jak Nio, itd
ale nie moj styl - nie ma buju buju ehehe
ah! kolezanka z pracy ma Evo, straaaasznie narzeka na skladanie (ze cos z kolami jest jak sie sklada? nie pamietam dokaldnie) - jak cos to sprawdz moze ona ma akuret felerny egemplarz09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah wrote:Aaaaa ok
bardzo mi sie podoba wizulanie, tak samo jak Nio, itd
ale nie moj styl - nie ma buju buju ehehe
ah! kolezanka z pracy ma Evo, straaaasznie narzeka na skladanie (ze cos z kolami jest jak sie sklada? nie pamietam dokaldnie) - jak cos to sprawdz moze ona ma akuret felerny egemplarz
Oj to nie wiem! Ja testowałam u koleżanki, która mieszka na wsi i naprawdę super. Te Nio już mi tak nie podchodzą ale zobaczymy jak to będzie w praniu co w końcu kupię. Ile wózków tyle opinii tak naprawdę
Jeśli chodzi o składanie to na szczęście nie będzie składany (mamy spore auto) -
zuzi_c wrote:Oj to nie wiem! Ja testowałam u koleżanki, która mieszka na wsi i naprawdę super. Te Nio już mi tak nie podchodzą ale zobaczymy jak to będzie w praniu co w końcu kupię. Ile wózków tyle opinii tak naprawdę
Jeśli chodzi o składanie to na szczęście nie będzie składany (mamy spore auto)
to jak juztestowalas i skladanie nie jest problemem to idealnie09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Bożenka wrote:Qastera woow, sporo tego już masz😀
A właśnie co do rożka, polecacie usztywniane kokosem, czy zwykłe?
Ja miałam najzwyklejszy..
No ale u nas to syn lubił leżeć ściśnięty.. Wiec jak rożek był w praniu to go zawijalam w koc.. -
Hej, ja mam połówkowe za tydzień dopiero:) Mam pytanie kochane, czy czujecie ruchy maluchów codziennie? Jestem w 19tc4 ciąży, równo tydzień temu poczułam pierwszy raz te charakterystyczne "puknięcia", i mam do Was pytanie właśnie czy codziennie czujecie malucha?42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Hej, ja mam połówkowe za tydzień dopiero:) Mam pytanie kochane, czy czujecie ruchy maluchów codziennie? Jestem w 19tc4 ciąży, równo tydzień temu poczułam pierwszy raz te charakterystyczne "puknięcia", i mam do Was pytanie właśnie czy codziennie czujecie malucha?
. Raga . lubi tę wiadomość
-
emdar wrote:Hej, ja mam połówkowe za tydzień dopiero:) Mam pytanie kochane, czy czujecie ruchy maluchów codziennie? Jestem w 19tc4 ciąży, równo tydzień temu poczułam pierwszy raz te charakterystyczne "puknięcia", i mam do Was pytanie właśnie czy codziennie czujecie malucha?
Ja czuję codziennie, ale nie regularnie. Zazwyczaj wieczorem czasem w ciągu dnia... Raga . lubi tę wiadomość