LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
@ss25 chyba ten cienki Jest rewelacyjny.
@Camilla to szkoda. Mundurówka... Pracowałam jako cywil 10 lat i jakieś 5 lat byłam namawiana aby iść na mundurowego ale się nie zgięłam więc podziwiam. Jeśli chodzi o pasję to hmm wiesz ja robię papeterię ślubną, okolicznościową. Staram się rysować nietuzinkowe wzory, miałam wiele chwil załamania bo na rynku pełno. Jakoś się w tym wszystkim odnalazłam i mam swoją bazę klientów, którzy wracają po ślubie do chrzcin, urodzin itp. Oprócz tego normalnie pracuję w korporacji od 8-16 jakoś staram się to wszystko godzić ze sobą ale ja lubię taki rodzaj życia Także ja w razie czego jestem chętna na ten kocykDariah lubi tę wiadomość
-
Dariah wrote:Dobra wyjde na blondynke, ale powiem to... serio???
od jednego producneta sa?
a jakie firmy w takim razie polecasz, Polskie oczywiscieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2019, 11:51
JustiJusti lubi tę wiadomość
-
zuzi_c wrote:@ss25 chyba ten cienki Jest rewelacyjny.
@Camilla to szkoda. Mundurówka... Pracowałam jako cywil 10 lat i jakieś 5 lat byłam namawiana aby iść na mundurowego ale się nie zgięłam więc podziwiam. Jeśli chodzi o pasję to hmm wiesz ja robię papeterię ślubną, okolicznościową. Staram się rysować nietuzinkowe wzory, miałam wiele chwil załamania bo na rynku pełno. Jakoś się w tym wszystkim odnalazłam i mam swoją bazę klientów, którzy wracają po ślubie do chrzcin, urodzin itp. Oprócz tego normalnie pracuję w korporacji od 8-16 jakoś staram się to wszystko godzić ze sobą ale ja lubię taki rodzaj życia Także ja w razie czego jestem chętna na ten kocykDariah, zuzi_c lubią tę wiadomość
-
Mam wypić dziś 3 litry wody z cytryną, wypiłam póki co litr i chyba zaraz się wykoncze, co kilka minut toaleta. Chyba kupię sobie pieluchomajty 😋 Synek śpi a drugi w brzuszku szaleje i jeszcze bardziej pobudza mój pęcherz. Szkoda, że nie można wrzucić filmu na forum. Wczoraj po całym salonie prowadził swój fotelik/krzesełko, mamy chicco hug 4w1, młodszy ma w tym spac w dzień w salonie, jak sobie wyobrażałam, że będzie chciał tak brata wozić to zrobiło mi się słabo. Już teraz z tym przed sobą biega A co będzie za kilka miesięcy.
Dariah lubi tę wiadomość
-
zuzi_c wrote:
@Camilla to szkoda. Mundurówka... Pracowałam jako cywil 10 lat i jakieś 5 lat byłam namawiana aby iść na mundurowego ale się nie zgięłam więc podziwiam. Jeśli chodzi o pasję to hmm wiesz ja robię papeterię ślubną, okolicznościową. Staram się rysować nietuzinkowe wzory, miałam wiele chwil załamania bo na rynku pełno. Jakoś się w tym wszystkim odnalazłam i mam swoją bazę klientów, którzy wracają po ślubie do chrzcin, urodzin itp. Oprócz tego normalnie pracuję w korporacji od 8-16 jakoś staram się to wszystko godzić ze sobą ale ja lubię taki rodzaj życia Także ja w razie czego jestem chętna na ten kocyk09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Camilla
dokladnie zgadzam sie z tym co mowisz np o Dicofloru
zawsze staram sie sprawdzac dla samej zasady
aczkolwiek Dicoflor sam w sobie jest drogi i sa tansze (i wg mnie lepsze odpowiedniki) np Acidolac Baby i co jest super to ma taką pipetkę / dozownik bo w Dicflorze pełno na dole zostaje i nie można tego wydobyć a ten uzywasz do konca
polecamCamilla33 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Camilla33 wrote:Mam wypić dziś 3 litry wody z cytryną, wypiłam póki co litr i chyba zaraz się wykoncze, co kilka minut toaleta. Chyba kupię sobie pieluchomajty 😋 Synek śpi a drugi w brzuszku szaleje i jeszcze bardziej pobudza mój pęcherz. Szkoda, że nie można wrzucić filmu na forum. Wczoraj po całym salonie prowadził swój fotelik/krzesełko, mamy chicco hug 4w1, młodszy ma w tym spac w dzień w salonie, jak sobie wyobrażałam, że będzie chciał tak brata wozić to zrobiło mi się słabo. Już teraz z tym przed sobą biega A co będzie za kilka miesięcy.
bo przy biegającym starszaku to dla mnie meeega niebezpieczne09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
@Camilla pewnie, najważniejsze abyśmy się potrafili odnaleźć i lubić swoją pracę To bardzo ciężkie. Ja jedną i drugą uwielbiam więc jestem wdzięczna losowi, że tak to wszystko się potoczyło.
Dobrze wiedzieć o tych producentach, a polecasz zatem konkretną firmę, która sprzedaje wyroby już gotowe z dobrego materiału?
@Dariah haha zapraszam kochana! -
Zuzi
ja wlasnie wpisalam Texpol kocyk do przeglądarki i faktycznie sa roooooozne oferty
i zdecydowanie tansze niz na Lullove itd...
Tak, na pewno sie zglosimy po zawiadomienia hihii
a masz jakąs stronę / blloga / fb ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2019, 12:48
zuzi_c lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ja już się nie mogę doczekać, a polowkowe w następny piątek 🙊🙊
Ciekawa jestem czy będzie jaka kolwiek zazdrość ze strony córki.. Staram się ja angażować w przygotowania, oglądam razem ciuchy wybiera wzror pościeli itp a największą frajdę ma oglądając wózki..Dariah, Camilla33, Bożenka lubią tę wiadomość
-
Gusiaaa
Ja tez jestem ciekawa czy corka bedzie zazdrosna
u Was corka juz duzo wieksza, wiecej rozumie
u nas wie ze jest Dzidzia u mamusi w brzuskzu
ostatnio jak "rysowała" to byla : Mamuś, Tatuś, ja i Dzidzia
jak pzychodzą goście to pokazuje : tutaj bedzie pokoj Dzidzi
itd itd
a jak to bedzie potem to w praniu wyjdzie09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah wrote:Zuzi
ja wlasnie wpisalam Texpol kocyk do przeglądarki i faktycznie sa roooooozne oferty
i zdecydowanie tansze niz na Lullove itd...
Tak, na pewno sie zglosimy po zawiadomienia hihii
a masz jakąs stronę / blloga / fb ?
Wyślę Ci na priv -
Dafka wrote:Dziewczyny, czy któraś ma problem ze zgagą?
Bo ja się męczę... do tej pory pomagały domowe metody ale dziś to mam jakieś apogeum.
Mój lekarz na urlopie... któraś wie co mogę bezpiecznie z leków brać? Bo mi dziś przełyk wypali😣 Help😯
Możesz brać śmiało Rennie, nawet w Lidlu można kupić. Mi pomaga ale tak na 20 minut, a nie chce co chwilę brać tabsów.
Próbowałaś coca coli? Mi W najgorszym momencie pomogła, taka zimna, mocno gazowana. Małymi lyczkami piłam.
W sumie zgaga mnie męka raczej późnym wieczorem, ale już nie tak silna jak tydzień temu33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Co do leków, to faktycznie ceny różne. Ja u siebie w ogólnie taniej aptece kupiłam Composote Mama Dna, 50 zł. A teraz zamówiłam sobie online na DOZ apteka i koszt już 40 zł, a odbiorę sobie w aptece. I niby tylko 10 zł, ale jak policzyć branie tego supla, przez 9 miesięcy plus np jeszcze karmienie piersią to się robi sporą oszczędność33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Dariah wrote:NO własnie dlatego ja sie bałam kupować cokolwiek (kosz/ kolyska itd) co bedzie na wysokosci i na kółkach..
bo przy biegającym starszaku to dla mnie meeega niebezpieczne -
zuzi_c wrote:@Camilla pewnie, najważniejsze abyśmy się potrafili odnaleźć i lubić swoją pracę To bardzo ciężkie. Ja jedną i drugą uwielbiam więc jestem wdzięczna losowi, że tak to wszystko się potoczyło.
Dobrze wiedzieć o tych producentach, a polecasz zatem konkretną firmę, która sprzedaje wyroby już gotowe z dobrego materiału?
@Dariah haha zapraszam kochana!