LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania:) wrote:Cześć mogę dołączyć do Was? Jeśli wszystko pójdzie dobrze to w połowie lutego zostanę znów mama narazie jestem po jedenej becie i czekam na rozwój wydarzeń.
Ann no bo generalnie lekarze mowia ze jak naduzywa sie nospy to moze urodzic sie dziecko ze slabszym naoieciem miesniowym ale to kobieta musialaby przekraczac dawke 10 nosp dziennie i to codziennie wisdomi ze sie lekow jakich kolwiek nie bierze bez przyczyny . Nie je sie ich jak cukierki hehehe -
Ja dzisiaj byłam na badaniach i części juz odebrałam wyniki.
Ogólnie jest wszystko ok jak narazie - TSH 1.98.
Troche się bałam o ten parametr bo nigdy nie badalam go.. przed ciążą nie zdążyłam nawet.
Delikatnie mam tylko podwyższone neurocyty a obnizone limfocyty...
. Raga . lubi tę wiadomość
-
Qastera wrote:Ja dzisiaj byłam na badaniach i części juz odebrałam wyniki.
Ogólnie jest wszystko ok jak narazie - TSH 1.98.
Troche się bałam o ten parametr bo nigdy nie badalam go.. przed ciążą nie zdążyłam nawet.
Delikatnie mam tylko podwyższone neurocyty a obnizone limfocyty...
Tarczyca bardzo ladna .
-
ZakręconaOna niestety nie wszystkie przyszłe mamy są świadome tego, że nie powinno się z byle powodu nospe zażywać
Też dziś robiłam wyniki - mocz i morfologia idealne. Glukoza 76, tsh<0,05 i progesteron 15,więc nawet dobrze, że dostałam ten duphaston -
Ann a no nie wszystkie to prawda
Nooo , progesteron nie zaszkodzi .
Wylezalam sie w cieplej wodzie z sola na bole miesni i powiem Wam , ze mam naprawde duzo lzejsze plecy . Bola ale nie az tak zebym nie mogla sie ruszac jak wczesniej . Duzo sie naczytalam oczywiscie o tym i potwierdza sie mojej mamy wersja ze to nerw rwy kulszowej . Dosc czesto wlasnie uciskany w 1 trym ciazy . Hormony wplywaja tak mocno , ze dzieja sie takie cuda . No nic . Bede u poloznej za 2.5 tyg to porozmawiam z nia co i jak . Mam nadzieje ze mi przejdzie bo pracowac trzeba a z takim bolem to dlugo nie pociagne -
Ja za 2.5 tyg mam pierwsze badania . Tarczyce mam co chwila robiona wiec znam wynik ale znow bedzie za 2.5 robiona z reszta cala
Powiem Wam ze tak czekajac na to moje pierwsze usg ktor odbedzie sie nie szybciej niz za miesiac , poltora to mowie sobie aaaa ... zrobie sobie test . Jakos tak mnie pozytyw uspokoi i , ze tam sie wszystko dobrze rozwija taki oiekny wyszedl tlusciutki hehe . Zostawiam na pamiatke jak pierwszy test z synkiem . -
nick nieaktualnyDrogie, ja dostałam jasno czerwonego jednorazowego plamienia.
Cycki nadal nie bolą..
Myślę że jest słabo.
Jestem za granicą. Wracam za tydzień i zobaczymy.
Trzymajcie kciuki żeby było dobrze. Jakkolwiek bedzue. Raga ., Fruzia85 lubią tę wiadomość
-
Gagaga wrote:Drogie, ja dostałam jasno czerwonego jednorazowego plamienia.
Cycki nadal nie bolą..
Myślę że jest słabo.
Jestem za granicą. Wracam za tydzień i zobaczymy.
Trzymajcie kciuki żeby było dobrze. Jakkolwiek bedzue
Nie mozesz tam znalezc prywatnego lekarza jakiegos ? -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Oszczedzaj sie . Nie stresuj . Bedzie dobrze !!!
Nie mozesz tam znalezc prywatnego lekarza jakiegos ?
Wzięłam duphaston. Jestem w Stanach i na smsach z moim lekarzem, który kazał odpocząć i powiedział że i tak nie mam wpływu i co ma być to będzie...
Trzymajcie kciuki -
Gagaga wrote:Wzięłam duphaston. Jestem w Stanach i na smsach z moim lekarzem, który kazał odpocząć i powiedział że i tak nie mam wpływu i co ma być to będzie...
Trzymajcie kciuki
Ja wczoraj sporo czasu w tym upale spędziłam i znowu miałam brązowawy śluz. Więc to chyba od tego upału u mnie się pojawia, skoro lekarz nic nie widziała przy szyjce macicy.👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Hej kochane mogę nie śmiało dołączyć?? wczoraj test wyszedł delikatnie pozytywny dziś już jest bardziej widoczny.. Miesiaczka była 10 maj, ale owulacja gdzieś koło 30 maja. Także u nas bardzo wcześnie.
Termin wypada mi na 20 luty. W domu jest już 4 latka
❤️❤️ I też z lutego 2015
. Raga ., Fruzia85, Kate86 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry wszystkim .
Gusia smialo dolaczaj . Witamy . Coraz Nas wiecej . Super .
Gagaga no wazne ze masz dupka przy sobie . Napewno bedzie dobrze . Dlugi lot przeszlas jednak wiec odpocznij . Tez uwazam , ze bedzie wszystko dobrze ;*Gagaga lubi tę wiadomość