LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania:) wrote:Cześć
mogę dołączyć do Was? Jeśli wszystko pójdzie dobrze to w połowie lutego zostanę znów mama
narazie jestem po jedenej becie i czekam na rozwój wydarzeń.
czyzbys nie pisala na Czerwcowym testowaniu ostatnio ?
Ann no bo generalnie lekarze mowia ze jak naduzywa sie nospy to moze urodzic sie dziecko ze slabszym naoieciem miesniowym ale to kobieta musialaby przekraczac dawke 10 nosp dziennie i to codzienniewisdomi ze sie lekow jakich kolwiek nie bierze bez przyczyny . Nie je sie ich jak cukierki hehehe
-
Ja dzisiaj byłam na badaniach i części juz odebrałam wyniki.
Ogólnie jest wszystko ok jak narazie - TSH 1.98.
Troche się bałam o ten parametr bo nigdy nie badalam go.. przed ciążą nie zdążyłam nawet.
Delikatnie mam tylko podwyższone neurocyty a obnizone limfocyty...
. Raga . lubi tę wiadomość
-
Qastera wrote:Ja dzisiaj byłam na badaniach i części juz odebrałam wyniki.
Ogólnie jest wszystko ok jak narazie - TSH 1.98.
Troche się bałam o ten parametr bo nigdy nie badalam go.. przed ciążą nie zdążyłam nawet.
Delikatnie mam tylko podwyższone neurocyty a obnizone limfocyty...
Tarczyca bardzo ladna .
-
ZakręconaOna niestety nie wszystkie przyszłe mamy są świadome tego, że nie powinno się z byle powodu nospe zażywać
Też dziś robiłam wyniki - mocz i morfologia idealne. Glukoza 76, tsh<0,05 i progesteron 15,więc nawet dobrze, że dostałam ten duphaston -
Ann a no nie wszystkie to prawda
Nooo , progesteron nie zaszkodzi .
Wylezalam sie w cieplej wodzie z sola na bole miesni i powiem Wam , ze mam naprawde duzo lzejsze plecy . Bola ale nie az tak zebym nie mogla sie ruszac jak wczesniej . Duzo sie naczytalam oczywiscie o tym i potwierdza sie mojej mamy wersja ze to nerw rwy kulszowej . Dosc czesto wlasnie uciskany w 1 trym ciazy . Hormony wplywaja tak mocno , ze dzieja sie takie cuda . No nic . Bede u poloznej za 2.5 tyg to porozmawiam z nia co i jak . Mam nadzieje ze mi przejdzie bo pracowac trzeba a z takim bolem to dlugo nie pociagne -
Ja za 2.5 tyg mam pierwsze badania . Tarczyce mam co chwila robiona wiec znam wynik ale znow bedzie za 2.5 robiona z reszta cala
Powiem Wam ze tak czekajac na to moje pierwsze usg ktor odbedzie sie nie szybciej niz za miesiac , poltora to mowie sobie aaaa ... zrobie sobie test . Jakos tak mnie pozytyw uspokoi i , ze tam sie wszystko dobrze rozwijataki oiekny wyszedl tlusciutki hehe . Zostawiam na pamiatke jak pierwszy test z synkiem .
-
nick nieaktualnyDrogie, ja dostałam jasno czerwonego jednorazowego plamienia.
Cycki nadal nie bolą..
Myślę że jest słabo.
Jestem za granicą. Wracam za tydzień i zobaczymy.
Trzymajcie kciuki żeby było dobrze. Jakkolwiek bedzue. Raga ., Fruzia85 lubią tę wiadomość
-
Gagaga wrote:Drogie, ja dostałam jasno czerwonego jednorazowego plamienia.
Cycki nadal nie bolą..
Myślę że jest słabo.
Jestem za granicą. Wracam za tydzień i zobaczymy.
Trzymajcie kciuki żeby było dobrze. Jakkolwiek bedzue
Nie mozesz tam znalezc prywatnego lekarza jakiegos ? -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Oszczedzaj sie . Nie stresuj . Bedzie dobrze !!!
Nie mozesz tam znalezc prywatnego lekarza jakiegos ?
Wzięłam duphaston. Jestem w Stanach i na smsach z moim lekarzem, który kazał odpocząć i powiedział że i tak nie mam wpływu i co ma być to będzie...
Trzymajcie kciuki -
Gagaga wrote:Wzięłam duphaston. Jestem w Stanach i na smsach z moim lekarzem, który kazał odpocząć i powiedział że i tak nie mam wpływu i co ma być to będzie...
Trzymajcie kciuki
Ja wczoraj sporo czasu w tym upale spędziłam i znowu miałam brązowawy śluz. Więc to chyba od tego upału u mnie się pojawia, skoro lekarz nic nie widziała przy szyjce macicy.👩🏼 ’88 🧔🏻♂️ ’88
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Walka z IO, nadwagą 💪🏻
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Hej kochane mogę nie śmiało dołączyć??
wczoraj test wyszedł delikatnie pozytywny dziś już jest bardziej widoczny.. Miesiaczka była 10 maj, ale owulacja gdzieś koło 30 maja. Także u nas bardzo wcześnie.
Termin wypada mi na 20 luty. W domu jest już 4 latka
❤️❤️ I też z lutego 2015
. Raga ., Fruzia85, Kate86 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry wszystkim .
Gusia smialo dolaczaj . Witamy . Coraz Nas wiecej . Super .
Gagaga no wazne ze masz dupka przy sobie . Napewno bedzie dobrze . Dlugi lot przeszlas jednak wiec odpocznij . Tez uwazam , ze bedzie wszystko dobrze ;*Gagaga lubi tę wiadomość