LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Darika witam ponownie milo Cie tu widziec. Wlasnie na czerwcowym testowaniu mialam ci pisax zebys do Nas tu zajrzala .
Kaniczynka Ja bym sie umowila biegiem na wizyte zeby chociaz lekarz orzepisal progesteron .
Dziękuję Jakoś mi się udało ten wątek znaleźć33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Ale dziewczyny mam atak alergii. Poszłam z psem na spacer po łąkach i od 12 mnie trzyma. Kicham jak szalona, z nosa cieknie, a leków nie mogę, bo nie zapytałam lekarza, bo zupełnie wyleciało mi z głowy.👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Cześć Mamuśki.
Odebrałam wyniki bety- po 72h 857, przyrost ponad 180%.
Cieszę się bardzo i wierzę, że Dzidziuś jest zdrowy i rośnie.
Ja, niestety dzisiaj na 5 posiłków zwróciłam 4. W pierwszej ciąży wymiotowałam rano, czasami po jakimś posiłku. Teraz czuję się o wiele gorzej.Ania:), kaniczynka lubią tę wiadomość
-
Wachciowa wrote:Cześć Mamuśki.
Odebrałam wyniki bety- po 72h 857, przyrost ponad 180%.
Cieszę się bardzo i wierzę, że Dzidziuś jest zdrowy i rośnie.
Ja, niestety dzisiaj na 5 posiłków zwróciłam 4. W pierwszej ciąży wymiotowałam rano, czasami po jakimś posiłku. Teraz czuję się o wiele gorzej.
Który tydzień ciąży u Ciebie? Pytam bo suwaczek pokazuje 3 a tu taka duża beta 😆 -
Ania:) wrote:Który tydzień ciąży u Ciebie? Pytam bo suwaczek pokazuje 3 a tu taka duża beta 😆
Szczerze to nie wiem. Czekam na usg. Miałam opóźnioną owulkę- karmię piersią, poza tym ogromny stres z powodu operacji Synka. Cykle też nie były regularne. Om 25.04. Kochalismy się z Mężem na początku maja, później on wyjechał, wrócił 20.05. Trochę "poświętowaliśmy" jego powrót. 27.05 i przez kolejne 2 dni testy negatywne. 6.06 zrobiłam test- wynik pozytywny. Obstawiam że do zapłodnienia doszło po 20.05, dlatego taki suwaczek mam A nie inny. Na pewno Dzidziuś jest młodszy niż wynika to z terminu z @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 20:12
-
Wachciowa wrote:Szczerze to nie wiem. Czekam na usg. Miałam opóźnioną owulkę- karmię piersią, poza tym ogromny stres z powodu operacji Synka. Cykle też nie były regularne. Om 25.04. Kochalismy się z Mężem na początku maja, później on wyjechał, wrócił 20.05. Trochę "poświętowaliśmy" jego powrót. 27.05 i przez kolejne 2 dni testy negatywne. 6.06 zrobiłam test- wynik pozytywny. Obstawiam że do zapłodnienia doszło po 20.05, dlatego taki suwaczek mam A nie inny. Na pewno Dzidziuś jest młodszy niż wynika to z terminu z @.
Rozumiem
Wachciowa lubi tę wiadomość
-
Czy tylko ja tak schizuje?? 🙈🤷♀️
Wiem że na objawy może być za szybko ale ja narazie nie czuje nic. Cycki ok, chyba że je dotkne to lekko bolą, żadnych boli jajników, kłuć czy czego kolwiek..
Może jedynie wieczorem szybciej idę spać.
Po stracie zawsze ten strach będzie.. ;/ -
gusiaa wrote:Czy tylko ja tak schizuje?? 🙈🤷♀️
Wiem że na objawy może być za szybko ale ja narazie nie czuje nic. Cycki ok, chyba że je dotkne to lekko bolą, żadnych boli jajników, kłuć czy czego kolwiek..
Po stracie zawsze ten strach będzie.. ;/
Przede wszystkim pozytywne myslenie . Wiem ze to dziala !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 22:07
. Raga . lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Ja tak samo jestem po stracie , ciazy mnogiem (3) wiec wiem o co chodzi... strach zawsze zostanie . Mimo ze mam juz na swiecie synka ciaza przebiegala bezproblemowo w sumie to jednak przy kolejnej jest strach wielki . Ja tez nie mam zbytnio.objawow ale to dla mnie akurat ok hehe . Z synem w ciazy bylam takim wrakiem czlowieka przez ciagle objawy rzygamie mdlosci itp ze ciesze sie ze chwilowo chociaz tego nie mam a czuje po prostu ze ciaza sie ladnie rozwija .
Przede wszystkim pozytywne myslenie . Wiem ze to dziala !!
Z córką też nie było za dużo objawów przede wszystkim Max zmęczenie i wielka ochota na pomidory ze śmietaną 😂😂😂
Ale masz rację głowa do góry, cycki do przodu i będzie dobrze.. -
Mnie tylko pobolewa brzuch i plecy w krzyżu co jakiś czas. Mam momenty zmęczenia, ale to chyba bardziej upał. No i w dniu małpy wieczorem po kolacji trochę mnie mdliło. A tak, to jak wszystko jest ok, to myślę, że faktyczne objawy pewnie mnie zaatakują po 5 tygodniu.33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
U mnie poza bólem piersi też zero objawów. W pierwszej i drugiej ciąży to w okolicach @ czułam bóle a teraz nic. Jedyne co to senna jestem w ciągu dnia i wieczorem padam jak Mucha znacznie wcześniej. Dzis idę na 2 betę więc też mam schizy. Chyba dopiero jak minie 12 tydzień (2 ciążę wtedy poronilam) będę spokojniejsza. -
Fruzia85 wrote:Ja tez dziś sie wybieram na drugą bete i chyba jeszcze bardziej sie nią stresuje niż pierwszą. Aniu pierwszą robiłaś w czwartek?
Pierwsza w piątek robiłam -
Ja za chwilę jadę na pierwszą betę, wyniki pewnie będą po 15. W środę pojadę na 2, mam nadzieję, że do tego czasu nie zwariuję33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
Bo to jest własnie najgorsze uczucie. Człowiek chce się cieszyć i skakać z radości, ale wie, że nie może, bo na tym etapie może się jeszcze wszystko stać ;/ Pewnie do końca pierwszego trymestru będę powściągliwa, dopiero potem zacznę się cieszyć.
. Raga . lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
A ja zaczynam się stresować jutrzejszą wizytą... Mam nadzieję że będzie już coś widać.
Powiedzieliśmy wczoraj mojej babci (a raczej się zapytała domyślając) i przepowiedziała mi bliźniaki. A ona jak czarownica- jak powie zawsze tak jest 😂Darrika lubi tę wiadomość
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
Aguuu wrote:A ja zaczynam się stresować jutrzejszą wizytą... Mam nadzieję że będzie już coś widać.
Powiedzieliśmy wczoraj mojej babci (a raczej się zapytała domyślając) i przepowiedziała mi bliźniaki. A ona jak czarownica- jak powie zawsze tak jest 😂
Trzymam kciuki! Daj nam koniecznie znać po wizycie33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️