LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
ppieguskaa wrote:Zachcianki kobiety w ciazy: piwo/drink ii czipsy. Dużo czipsów.. 😂
ile bym dała żeby napić się zimnego wina albo martini.. Drinka z sokiem i cytryna
Dafka, ppieguskaa, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
Myślałam, że tylko mi się śni zimne proseco 🍹
annkaa, ppieguskaa lubią tę wiadomość
11.06.2019 - 2 FET - 4.1.1 - 8 dpt -85,7 ; 10 dpt- 230 ; 24 dpt ❤
26.02.2020 córeczka 3,583 kg❤❤❤
25.05.2019 [*] 4t1d cb
21.02.2019 - 1 FET- 5.2.2 - 8 dpt -89,6 ; 11 dpt-239 ; 23 dpt- 13855 ; 28.03.2019 7t 1d [*]
22.10.2018 - ET
X 2018 - II in vitro ICSI ❄️ ; IX 2018 - I in vitro ICSI ;
2016 - 2017 - 5 x IUI
05.03.2014 - (*) 6t3d cp
MTHFR - układ homozygotyczny ; PAI-1 - układ heterozygotyczny -
Ja na ogol przed ciaza piwo pilam raz w roku max dwa jak w Pl w odwiedziny bylam i szlam ze znajomymi na zimne piwko .
a teraz bym dala sie pokroic za zimne piwo z sokiem najlepiej zywca badz tyskie mmmm .
Oq Ja uwielbiam niektore w Polsce . Ze dwa lata nie bylam ale uwielbiam bo czasem mozna wyjsc z cudami .bede za miesiac w pl i mam zamiar obskoczyc kilka
. Raga . lubi tę wiadomość
-
Qastera wrote:O masakra a ja Wam powiem ze nie wiem to to jest zgaga ;o az męża musialam pytać co to takiego bo serio nie wiem! Ale chyba nie mam co żałować ze nie wiem co to!
Nie znoszę piwa i nigdy nie znosiłam, nie wiem jak moze to komus smakowac :p ale chyba jestem jedyną osobą na świecie która nie lubi piwa :pNic przyjemnego
Ja też piwa nie lubię, a mój Wspaniały mi suszy głowę, że będę musiała pić, bo jest dobre na laktację hahaha Mam nadzieję, że się miło rozczaruję i jednak nie zrobię mu tej przyjemności, bo nie będzie takiej potrzeby hihi
Ja i piwo... nie wyobrażam sobie, nieeeee
Ale... za to we wtorek nas poniosło, i zjedliśmy chipsiki z Przysnackiego (które były kupione z przeznaczeniem dla dzieciaków na nasze rocznicowe spotkanie rodzinne...). A w poniedziałek jeszcze uciekałam w markecie od stoiska z chipsami, byle się nie poddać i nie kupić, choć miałam taką ochotę wielkąJustiJusti lubi tę wiadomość
-
Byliśmy w trakcie urlopu z mężem na Słowacji i tam te wszystkie piwka... Wypiłabym w końcu jakieś normalne 😅
Weszłam dzisiaj na wagę po raz pierwszy od 2 tygodni. Z 77,2 mam już 83,8... Ponad 6 kg. Masakra.. Raga ., Dariah, KasiaM, annkaa lubią tę wiadomość
👩🏼 ’88 🧔🏻♂️ ’88
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Walka z IO, nadwagą 💪🏻
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Qastera wrote:O masakra a ja Wam powiem ze nie wiem to to jest zgaga ;o az męża musialam pytać co to takiego bo serio nie wiem! Ale chyba nie mam co żałować ze nie wiem co to!
Nie znoszę piwa i nigdy nie znosiłam, nie wiem jak moze to komus smakowac :p ale chyba jestem jedyną osobą na świecie która nie lubi piwa :p
Ale ja jestem lumpeksiarą powiem wam! Przed ciążą uruchomiła mi się taka faza, wcześniej nie chodziłam i mega sie wciagnęlam i teraz dla małej tyle perełek wychaczam (juz na trochę większe rozmiary raczej głównie ). Lubicie, chodzicie?
Ja też piwa nie lubięA alkohol odstawiłam już jak się zaczęliśmy starać, już 1.5 roku nic nie pije ponad
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs!🤞
12 dpo cień cienia na teście
13 dpo - beta 3,05
16 dpo brak @ jaśniutka kreska na teście
17 dpo - beta 31,62🥹❤️(przyrost 233%)
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
martakam wrote:Byliśmy w trakcie urlopu z mężem na Słowacji i tam te wszystkie piwka... Wypiłabym w końcu jakieś normalne 😅
Weszłam dzisiaj na wagę po raz pierwszy od 2 tygodni. Z 77,2 mam już 83,8... Ponad 6 kg. Masakra.
Martakam u mnie na plusie tyle samo... wczoraj stanęłam na wadze i 😲 😲😲
-
martakam wrote:Byliśmy w trakcie urlopu z mężem na Słowacji i tam te wszystkie piwka... Wypiłabym w końcu jakieś normalne 😅
Weszłam dzisiaj na wagę po raz pierwszy od 2 tygodni. Z 77,2 mam już 83,8... Ponad 6 kg. Masakra.
No u mnie 5kg.. 68kg Aa teraz 73🤦
W ciąży z synem startowałam z 57 ii przytyłam ponad 20kg..JustiJusti lubi tę wiadomość
-
Melduję się po połówkowym
wszystko bardzo ok, mały w środku norm
Oj,tak zimnego piwka bym się napiła...Camilla33, Dariah, ppieguskaa, Dafka, Bożenka, gusiaa, Mama_po_przejściach, Linka90, Darrika, zuzi_c, annkaa, marlenaO, zulka, JustiJusti, Edith, . Raga . lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Hej Dziewczyny
Podczytuje dziś ale nie pisze bo mega intensywny dzień w pracy - właśnie wracam z kolacji firmowej
Miałam gości w delegacji wiec dzień szybko minął
Ja się baaaardzo cieszę ze koja córka jest w przedszkolu - i tak będzie tez jak Mały się urodzi
Będę ja odbierać koło 15
Nie wyobrażam sobie cały dzień z dwójka - jedna 3 latka szalejąca a drugi noworodek / niemowlę
A poza tym ona uwielbia do przedszkola chodzić - ma siper zajęcia
Camilla
A nie myślałaś o jakimś klubiku / żłobku dla Statszkaa ?
On my się super bawił z dziećmi
A Ty byś odpoczęła w ciągu dnia - No j potem z drugim tez byłoby lżej ?
Co do szyjki to myśle ze 4 cm to super wynik
Ale tak jak mówicie wsytsko jest relatywne, bo jak na poprzedniej wiycie było Np 5 cm tzn ze się już o cm skróciła - a to już m jej kolorowo...
Wiec nie znając długości wcześniej ciężko ocenić
Piwko
Bleeeee hehhe
Nie No nie mówię - czasami mi się zdarzało wypić ale to rzadko i mało
Najlepiej na pół z kimś
A teraz wcale mnie nie ciągnie
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Hej Dziewczyny
Podczytuje dziś ale nie pisze bo mega intensywny dzień w pracy - właśnie wracam z kolacji firmowej
Miałam gości w delegacji wiec dzień szybko minął
Ja się baaaardzo cieszę ze koja córka jest w przedszkolu - i tak będzie tez jak Mały się urodzi
Będę ja odbierać koło 15
Nie wyobrażam sobie cały dzień z dwójka - jedna 3 latka szalejąca a drugi noworodek / niemowlę
A poza tym ona uwielbia do przedszkola chodzić - ma siper zajęcia
Camilla
A nie myślałaś o jakimś klubiku / żłobku dla Statszkaa ?
On my się super bawił z dziećmi
A Ty byś odpoczęła w ciągu dnia - No j potem z drugim tez byłoby lżej ?
Co do szyjki to myśle ze 4 cm to super wynik
Ale tak jak mówicie wsytsko jest relatywne, bo jak na poprzedniej wiycie było Np 5 cm tzn ze się już o cm skróciła - a to już m jej kolorowo...
Wiec nie znając długości wcześniej ciężko ocenić
Piwko
Bleeeee hehhe
Nie No nie mówię - czasami mi się zdarzało wypić ale to rzadko i mało
Najlepiej na pół z kimś
A teraz wcale mnie nie ciągnie
Ja poczułam się lepiej, za to mąż padł. Trzeba odespać tą dobę.Edith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edith wrote:Camilla, a Wasza niania zajmuje się tylko maluchem, czy też sprząta?
Edith lubi tę wiadomość
-
U mnie już wszyscy chorzy. No ale to było do przewidzenia bo dopiero skończyłam antybiotyk. Z gorszych wieści to mocno mi się posypały zęby, no ale po tych wszystkich zdarzeniach z b.r.,to chyba byłabym bardziej zdziwiona gdyby było z nimi ok.
-
Hej,
melduję się z pracy! Ale fajnie, że dzisiaj piątek!
Ja piwo lubię ale takie regionalne z goryczką (czyli najgorzej)takich sklepowych to w ogóle szkoda pić. Ale jakoś mnie nie ciągnie do alko no ewentualnie winko
Mój mąż nie pije wcale i też nie rozumie jak można lubić piwo i w ogóle alkoholhaha więc u nas w domu pełno alkoholu ale nie ma kto tego pić. Mamy na prezenty
Ja słuchajcie wczoraj miałam dzień mistrzowski! Udało nam się kupić MUTSY Evo praktycznie nowe i to za takie pieniądze, że aż wstyd się przyznawać! 300 zł! Nie u mnie w mieście ale u mojej przyjaciółki we Wrocławiu. Okazało się, że się pozbywają bo mają Thule'a i Cybexa Priam'a...więc to tylko zbędny "balast", a dostali w prezencie i nie wiedzą co z nim zrobić. Dziecko było wożone jakieś 2-3 m-ce. Ani jednej ryski, wszystko sprawne + parasolka Mutsy i dołożyli spacerówkę gratis! Nadal jestem w szoku DEAL ŻYCIA
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 08:57
emdar, ppieguskaa, Darrika, annkaa, Bożenka, marlenaO, Dariah, JustiJusti, Edith, . Raga . lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
W przyszły weekend blisko mojej miejscowości są targi dziecięcej , czy może któraś z was już była ?
Zastanawiam się czy opłaca się jechać, czy nie będzie czasem tak że ceny będą wyższe ;(Pierwsza ciąża 🤰🏽
Termin 17 luty 2020 ❤️ -
Xjoanna wrote:Cześć dziewczyny
W przyszły weekend blisko mojej miejscowości są targi dziecięcej , czy może któraś z was już była ?
Zastanawiam się czy opłaca się jechać, czy nie będzie czasem tak że ceny będą wyższe ;(
I jeszcze wybory do tego. Kumulacja. -
Xjoanna wrote:Cześć dziewczyny
Zastanawiam się czy opłaca się jechać, czy nie będzie czasem tak że ceny będą wyższe ;(
My byliśmy po to aby popsrawdzać modele wózkówWięc zależy kto ma jakie priorytety jeśli chodzi o takie głupoty typu rożki itp. to nie zauważyłam np wielkich zniżek targowych. bardziej przy tych większych rzeczach opłaca się jeździć.