LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wróciłam wczoraj po urlopie do pracy, ale już odliczam czas do zwolenia. 24 października idziemy do nowej ginekolog i mam nadzieję, że nie będzie problemu ze zwolnieniem.
zuzi_c, emdar, Dariah, Camilla33, Bożenka, annkaa lubią tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Walka z IO, nadwagą 💪🏻
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Hej dziewczyny😊
Ja po przeziębieniu dopiero dochodzę do siebie ale w domu jeszcze maż chory i remont łazienki mamy więc nie jest wesoło. W dodatku pogoda nie nastraja dziś pozytywnie.
Ćwiczyć bym chciała ale szczerze to mam lenia. Ost wolę książkę, koc i coś ciepłego do picia. A dupka rośnie oj rośnie😏
W czwartek mam wizytę i nie mogę się już doczekać.
Camilla daj znać jak tam u Ciebie po badaniach 😊😊 -
martakam wrote:Ja wróciłam wczoraj po urlopie do pracy, ale już odliczam czas do zwolenia. 24 października idziemy do nowej ginekolog i mam nadzieję, że nie będzie problemu ze zwolnieniem.
No to jeszcze chwilka
Ja 17.10 wyjeżdżam nad morze z moim działem i już nie mogę się doczekać -
zuzi_c wrote:Dzień dobry laseczki!
Jak tam Wam mija tydzień? Dużo pracy, obowiązków? Czy bardziej na luziku?
Ja dzisiaj odbieram wózek i już się nie mogę doczekać!
U nas remontu ciąg dalszy... powoli zaczyna mnie to wkurzać, byle do końca!
Dziewczyny, ćwiczycie? Ja póki co jogę ale chcę zacząć robić ćwiczenia na pośladki bo widzę, że dupka rośniezuzi_c lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ja najpierw się źle czułam, a teraz nie mam czasu na ćwiczenia ale różnie tylko brzuch i dużo się staram ruszać ogólnie więc nie ma tragedii.
U nas budowa pełna parą, ja w domu na spokojnie projektuje w plannerze ikei szafę pax do naszej sypialni i cała kuchnie. Mam czas do 5 i 7 listopada, to się łapiemy na promocję 100 zł zwrotu zakłady tysiąc na kuchnie i 50 zł za każde 500 zł na paxa
No i dzisiaj też składamy wypowiedzenie mieszkania, także zostanie nam 3 miesiące na wyprowadzkę i ja już powoli robię w mieszkaniu porządki, wyrzucam stare niepotrzebne rzeczy, pakuje to czego obecnie nie używamy i nie potrzebujemy, wolę to robić teraz niż prawie na ostatnich nogach na koniec grudnia W styczniu.33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Witam mamusie
Wczoraj byłam na połówkowych i Alicja zostaje Alicją 😍 ważyła już prawie 400 g a w czwartek koło 330 . Mały zarłok z niej to akurat po tatusiu bo lekarz powiedział że ma pojemny żołądek. Z Serduszkiem wszystko w pożądku szyjkę 4,1 cm . Lekarz chciał jej zrobić zdjęcie 4d ale za każdym razem zasłaniała rękoma.
W końcu poczyniłam pierwsze zakupy oczywiście w necie . Mogę już chodzić na spacery bo krwiaka już nie ma ale jak tylko poczuje ciągnięcia czy bole podbrzusza to Od razu do domu i odpoczywać więc długie spacery po sklepach odpadają. Dlatego będę męża wykorzystywać i będzie musiał mnie wozić do tych wszystkich dzieciowych sklepów. W sobotę chce jechać mebelki oglądać i być może zamówić no i wózki. Ale się cieszę że w końcu mogę wyjść z tego domu .ppieguskaa, Dafka, Camilla33, Dariah, KasiaM, Darrika, emdar, Edith, Bożenka, ss25, JustiJusti, zuzi_c, annkaa lubią tę wiadomość
-
Hej .
Moj tydzien jesli chodzi o prace spokojny , o obowiazki domowe to ciagle cos wiadomo jak to jest przy dziecku , psie i mezu pracujacym po 12 h
95% procent na mojej glowie .
Co do cwiczen to Ja na poczatku trenowalam na silowni normalnie , odkad zaczely sie te moje stany okropne ktore do dzis trwaja to odpuscilam karnet bo szkoda kasy a i brak sily nawet w domu na cwiczenia . Ostatnio chcialam zaczac na nowo ale Ja sie nie nadaje jeszcze . zbyt zle.sie czuje zeby wskoczyc na mate ... ja juz marze zeby byc na koncu ciazy , na macierzynskim i odpoczac jak czlowiek chociaz chwilke te bole glowy mnie zabija w koncu . Mam dosc .............. -
A u nas chorubsko. Nele dopadło i to dość mocno. Byliśmy u lekarza niby osluchowo ok, ale kaszel dusi że doszło do wymiotów , gorączka rośnie, takze nie za fajnie. Najgorsze jest to jak ona mówi mi MAMO PROSZĘ POMÓŻ MI. MAMO JA TEGO NIE PRZEŻYJE ;( serce odrazu rozlatuje się na 1000kawalkow
annkaa lubi tę wiadomość
-
Ja dziś mam leniwy dzień w pracy, ponieważ bede pracowała jeszcze 2 tygodnie to powoli sprzatam swoje zabawki. Generalnie jestem jakaś taka znudzona, bez energii, spać w nocy nie mogę i tak siedzę aby siedzieć.
Ja nie ćwiczę bo nisko łożysko a poza tym mam hipoglikemie i tez lekarz zabronil mi wysiłku by nie powodować duzych i nagłych spadkow cukru, ale tyje równo...juz 9 kg.JustiJusti lubi tę wiadomość
-
Polowkowe ok 😊 synus waży 470g 😊 Szyjka moja mnie zaskoczyła bo trochę ponad 4 cm. Za to łożysko nisko osadzone póki co, muszę się pilnować z noszeniem starszego syneczka, ale jak to zrobić nie wiem. Wyniki badań wszystkie ok, tsh po miesiącu brania eutyroxu 25 spadło do 2,37. Czekam teraz jeszcze na wizytę endokrynologa na NFZ, żebym miała opiekę po porodzie za darmo. Dziś w klinice za połówkę i zakaźne plus tsh zapłaciłam 550zl!
ZakręconaOna, Bożenka, Dafka, ppieguskaa, emdar, Darrika, Fruzia85, JustiJusti, Dariah, annkaa, KasiaM, ss25 lubią tę wiadomość
-
gusiaa wrote:A u nas chorubsko. Nele dopadło i to dość mocno. Byliśmy u lekarza niby osluchowo ok, ale kaszel dusi że doszło do wymiotów , gorączka rośnie, takze nie za fajnie. Najgorsze jest to jak ona mówi mi MAMO PROSZĘ POMÓŻ MI. MAMO JA TEGO NIE PRZEŻYJE ;( serce odrazu rozlatuje się na 1000kawalkow
-
Camilla, Zulka gratulacje! Cieszę się, że wszystko w porządku z maluszkami 🥰 super się czyta same pozytywne wpisy.
Ewciaa piękna Zosia ❤️
Gusiaa zdrówka dla córeczki 🤗
Darrika pełno ciężkich decyzji przed Tobą. Ja jestem taka niezdecydowana, że chyba w ciąży nie dałabym rady wykańczać domu, bo po miesiącu już by mi się nic nie podobało 🙈 ja wózka nie mogę wybrać, a co dopiero szafy, kuchnie itd. Szacun!😅Darrika, Camilla33, Ewciaa83, zulka lubią tę wiadomość
-
Ewcia
Super ! Piękna Zosia !
Gratulacje !!
Camilla
Gratulacje udanej wizyty ! Czyli synuś potwierdzony
Fajnie ze udało się ze możesz mieć prawa admina na wątku jak będziesz edytować to dań znać to tez dam dane
Camilla33 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Ewcia
Super ! Piękna Zosia !
Gratulacje !!
Camilla
Gratulacje udanej wizyty ! Czyli synuś potwierdzony
Fajnie ze udało się ze możesz mieć prawa admina na wątku jak będziesz edytować to dań znać to tez dam dane
Na poprzednią wiadomość czekałam ponad tydzień, mam nadzieję że teraz szybciej odp jak dodać ten nieszczęsny post. Wtedy poproszę, że jeszcze raz każda z Was podała termin porodu, która ciąża i nie wiem co jeszcze chcecie, wiek? Ustalimy 😊