LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Darrika wrote:O i udało mi się wrzucić zdjęcie małej
https://zapodaj.net/b7ea28c492271.jpg.html
Miała być Agnieszka lub Patrycja, a chyba jednak będzie Zuzia
Pieguska, kawał dzieciaczka! -
Qastera wrote:Ja już po pierwszych 2 dniach na diecie cukrzycowej.
Jestem zaskoczona, bo moje pomiary są tak bardzo w normie, że jestem zdziwiona że badania krzywej ciążowej wskazały na cukrzycę.
Staram się trzymać dietę, ale na razie testuję i ani razu nie przekroczyłam parametrów, mimo ze nie ograniczam się do 2 kromeczek np. na śniadanie. Jeśli czuje ochotę na 4, to jem 4 a cukier i tak w granicach 110
Na podwieczorek oprócz kanapek zjadłam kawałek jabłecznika i tak samo około 108 cukier...
Myślałam, ze będę miała problemy, będę się denerwować i kombinować przez przekroczenia a tu nic podobnego...
To tak na pocieszenie, jakby u którejś też zdiagnozowano
Jestem dzis po wizycie u diabetologa i na poczatek insulina na noc, poza tym dieta a jak nie uda sie utrzymac w ryzach cukru po posilkach to i na dzien insuline dostane... przede mna scisla dieta 🙁 -
marlenaO wrote:Farbujecie włosy w ciąży? A jeśli tak, to w taki sam sposób jak przed ciążą czy jakąś inna farbą np. bez amoniaku?
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
marlenaO wrote:Farbujecie włosy w ciąży? A jeśli tak, to w taki sam sposób jak przed ciążą czy jakąś inna farbą np. bez amoniaku?
Tak, ja farbuje. U fryzjera, co 2 miesiąc i mi moja fryzjerka zmieniła farbę na olea coś tam, bo właśnie nie ma amoniaku i jest bardzo łagodna. Farby jakich używa to MontibelloJustiJusti lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Ja pewnie dopiero po porodzie pofarbuję. Farbuję raz do roku 😂😂😂
Siedzę w centrum medycznym na obciążeniu. Mmmm pyszna glukoza. I o dziwo zostałam wpuszczona przez ludzi bez kolejki.ZakręconaOna, JustiJusti, Dafka, . Raga ., annkaa, Camilla33 lubią tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Walka z IO, nadwagą 💪🏻
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Hej.
Martakam zazdroszcze tak rzadko farbowania wlosow heheh . Naprawde !
Ja teraz mialam przerwe ok 3 miesiace dla regeneracji ale dzis badz jutro ufarbuje juz .
Glukozy nie zazdroszcze brrrr ... ;( ten smak mnie zabija a stan po niej dramat mam haha . Pamietam do dzis jak spalam po niej jak wrocilam do somu caly dzien prawie plus dodatkowo glowa to myslalam ze peknie . -
ZakręconaOna wrote:A martwie sie naprawde bo wczoraj uczucie rozchodzenia sie wejscia do pochwy , pisalam wam . Jakby ktos mi je rozszerzal a dzis zwyczajnie mnie boli cala cipka . W srodku ,wyzej itp no ciezko mi tak.opisac ale nigdy tak nie mialam. Wiem , ze i tak mnie oleja i powiedza ze ma prawo bo przeciez sie rozciaga ... jasne no i po.sprawie dla nich bedzie .
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Ja ostatni raz włosy farbowałam gdzieś w marcu. Jak na razie nie mam potrzeby farbować, ale moje końcówki są w stanie agonalnym i muszę czym prędzej je ściąć o co najmniej 6cm... Ciężko się wybrać do tego fryzjera.
Zakręcona jak tam dzisiaj sytuacja?
-
Marlena Ja pierwszego siwego wlosa znalazlam ze 2- 3 lata temu . A dokladnie 3 wlosy jak mialam jeszcze czarne . Teraz mam jasne wiec nie dojrzalam nic ale moj Tata w wieku 30 lat cala siwa glowa wiec byc moze geny plus dodatkowo Ja mam nerwice a stres nie pomaga przeciez w niczym takze tego .
-
Bożenka wrote:Ja ostatni raz włosy farbowałam gdzieś w marcu. Jak na razie nie mam potrzeby farbować, ale moje końcówki są w stanie agonalnym i muszę czym prędzej je ściąć o co najmniej 6cm... Ciężko się wybrać do tego fryzjera.
Zakręcona jak tam dzisiaj sytuacja?