LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
I przestałam sie farbować również po urodzeniu córki
Pamiętam jak dziś....pofarbowałam się ostatni raz na jej chrzest i od tamtej pory powiedziałam sobie, że przestaje. Lubie swój naturalny kolor....tych siwych jeszcze nie mam aż tak dużo...ale jak tylko pojawi się ich więcej to powróće do farby
Pewnie drugie dziecko przyspieszy ten proces -
marlenaO wrote:Zazdroszczę, ja pierwsze siwe miałam w wielkunok 17 lat. Teraz 1/3 to siwe, jak dojde do połowy to przechodze na blond.
-
. Raga . wrote:Duży chłopaczek
Pieguska wiesz już gdzie chcesz rodzić? ....bo pamiętam, że mieszkamy w tym samym województwie
Aa nee wiem 🤷
Zobaczę jaki duży mały będzie wychodził na usg.. Jeśli koło 4kg
To chyba pojadę do polanicy zdrój na CC do mojego ginekologa..
-
Eh tam piekne wlosy to ostatnie slowa jakie bym o nich uzyla.,...
sa mega cienkie, suche, lamiace sie itd
jedynie co spoko to kolor
wiec biorac pod uwage ich stan bez farbowania, to nie farbuje skoro lubie kolor
Pieguska
a pierwsze dizekco bylo duze?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Cześć dziewczyny!!
Dawno mnie tu nie było kompletnie nie miałam czasu wejść na forum
U nas wszystko dobrze rośniemy, z dobrych wieści skończyliśmy remont! Z tych gorszych to mniej pieniędzy w portfelu
Czujemy się dobrze, ja nadal pracuję. W poprzedni weekend byłam w górach u przyjaciółki, a kilka dni potem z pracy w Sopocie więc wypoczęłam i nawdychałam się jodu
Ogólnie cały czas w biegu czyli nic się nie zmieniło. Bakterie mam już nawet w pęcherzu i jestem w trakcie brania antybiotyku, niestety. Młodego czuję już bardzo intensywnie
Napiszcie jak u Was??? Widzę, że jest zaktualizowana lista dzieciaczków, możecie dopisać mnie?
termin 27.02, chłopak - Wojtek, 1 dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2019, 14:21
. Raga ., Dafka, annkaa, Bożenka, Camilla33, JustiJusti, KasiaM lubią tę wiadomość
-
marlenaO wrote:Zazdroszczę, ja pierwsze siwe miałam w wielkunok 17 lat. Teraz 1/3 to siwe, jak dojde do połowy to przechodze na blond.
-
Dziewxzyny
Pytanie za 100 punktow..
Dziś rano zjadłam na śniadanie kanapki z kindziukiem
Pyszne
A potem doczytałam : kiełbasa wieprzowa, surowa, dojrzewająca
No i zonk!!!
Powinnam coś teraz z tym zrobić czy wyjść z założenia ze to szynki przemysłowe wiec przebadane, itd ?!
Masakra !!!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah wrote:Dziewxzyny
Pytanie za 100 punktow..
Pyszne
No i zonk!!!
Powinnam coś teraz z tym zrobić czy wyjść z założenia ze to szynki przemysłowe wiec przebadane, itd ?!
Masakra !!!
Kindziuk generalnie powinien być z długo dojrzewajacego mięsa więc nie powinien zaszkodzić. Zresztą wiadomo jak się u nas robi wędliny. Bardziej szkodzą nam wszystkie E w nich zawarte. Tak naprawdę surowe to tylko mięso. -
Dariah wrote:Dziewxzyny
Pytanie za 100 punktow..
Pyszne
No i zonk!!!
Masakra !!!
Ja bym nee powtarzała badań 🤷
No ale to ja..
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Hmm to narazie nie będę nic robić
31.10 mam wizytę u gin to się podpytam
Ale myśle ze takia wędlina kupiona w sklepie z przemysłowej producji to raczej nie ma nic..prędzej E i konserwanty i inna chemię...
Dobra nie wkręcam się
Dzięki !!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah wrote:Hmm to narazie nie będę nic robić
31.10 mam wizytę u gin to się podpytam
Ale myśle ze takia wędlina kupiona w sklepie z przemysłowej producji to raczej nie ma nic..prędzej E i konserwanty i inna chemię...
Dobra nie wkręcam się
Dzięki !! -
Camillia dokladnie . Ludzie sieja panike i nie potrzebne gadki na temat tego toxo .
Od kota zeby sie zarazil czlowiek toxo to musialby chyba kupe jego zjesc zeby cokolwiek mozna byloby dzialac w kierunku tego ... eh no coz .
Takze kochana badz spokojna , nie stresuj sie ta kielbasa
Naprawde Ty nie zjadlas surowego miesa kawalka .Camilla33, Dariah lubią tę wiadomość