LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:No niestety nie spojrzala , telefonicznie powiedziala , ze to nic i o . To nie pierwsza sytuacja a na infekcje Oni mi non toper antybiotyki daja , jeden i ten sam az w koncu powiedzialam , ze odpada nie wezme bo Mnie boli zoladek , nie dziala i nie bede brala . Dali jakis inny wybralam w trakcie infekcji i nagle cos takiego mi sie pojawilo
a moze to jakies uczulenie na antybiotyk i mi to w ten sposob wyszlo ? Ja nie wiem juz sama , takie mam pomyaly na to
antybiotykoterapii. PodkrwawIranie od drapanie się. Masz w domu octanisept? Wiem że zrobił się kontrowersyjny ale awaryjnie możesz się tam spryskać i poczekać aż wyschnie,zapiecze ale na bank pomoże. W Polsce stosuje się tam właśnie do błon śluzowych w tym przy infekcjach.
-
Fruzia85 wrote:Może to być też zapalenie grzybiczne po
antybiotykoterapii. PodkrwawIranie od drapanie się. Masz w domu octanisept? Wiem że zrobił się kontrowersyjny ale awaryjnie możesz się tam spryskać i poczekać aż wyschnie,zapiecze ale na bank pomoże. W Polsce stosuje się tam właśnie do błon śluzowych w tym przy infekcjach.
W kazdym badz razie byc moze to ale Ja nie podrapalam sie tam tani razu bo mnie nigdy nie swedzialo nawet jak.okazywalo sie co miesiac ze mam infekcje to zdziwiona bylam bo zadnych objawow nie mialam . Ani szczypania ani swedzenia ani uplawow nic . Dlatego mnie dziwi to podraznienie ze az krew leci z kilku miejsc bo ani papierem ani reka nie zadrapalam sie tam ani razu .
No nic , polozna nie odbiera wcalebedziemy nadal probowac dzwonic do Niej .
-
A martwie sie naprawde bo wczoraj uczucie rozchodzenia sie wejscia do pochwy , pisalam wam . Jakby ktos mi je rozszerzal a dzis zwyczajnie mnie boli cala cipka . W srodku ,wyzej itp no ciezko mi tak.opisac ale nigdy tak nie mialam. Wiem , ze i tak mnie oleja i powiedza ze ma prawo bo przeciez sie rozciaga ... jasne no
i po.sprawie dla nich bedzie .
-
O i udało mi się wrzucić zdjęcie małej
https://zapodaj.net/b7ea28c492271.jpg.html
Miała być Agnieszka lub Patrycja, a chyba jednak będzie Zuzia
Pieguska, kawał dzieciaczka!Dariah, Dafka, ppieguskaa, gusiaa, JustiJusti, zuzi_c lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Bożenka wrote:Zakręcona, ale Ci współczuję ☹️ co za niezwykła ignorancja ze strony służby zdrowia. Mam nadzieję, że to wszystko minie i się samo odczepi. Trzymaj się kochana!
-
Darrika
ale sliczna Zuzia!!!!!!
piekne imie
i slicznie sie zdrabnia dla Malenstwa i ladne dla doroslej DamyDarrika, Edith lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
W pracy zalatwione . Uff ... poroznawialam z menagerka jak z czlowiekiem nie szefem i mi dala z mojego urlopu wolne do poniedzialku . Bo takto zeby 3 dni wziac to 3 tyg wczesniej musze wypisac a takto dala mi dzis za wczoraj dzis i jutro . Takze troche mi ulzylo .
Darrika, Dafka, Edith, emdar, marlenaO, Camilla33, JustiJusti, annkaa lubią tę wiadomość
-
Ja już po pierwszych 2 dniach na diecie cukrzycowej.
Jestem zaskoczona, bo moje pomiary są tak bardzo w normie, że jestem zdziwiona że badania krzywej ciążowej wskazały na cukrzycę.
Staram się trzymać dietę, ale na razie testuję i ani razu nie przekroczyłam parametrów, mimo ze nie ograniczam się do 2 kromeczek np. na śniadanie. Jeśli czuje ochotę na 4, to jem 4 a cukier i tak w granicach 110
Na podwieczorek oprócz kanapek zjadłam kawałek jabłecznika i tak samo około 108 cukier...
Myślałam, ze będę miała problemy, będę się denerwować i kombinować przez przekroczenia a tu nic podobnego...
To tak na pocieszenie, jakby u którejś też zdiagnozowanoEdith, Darrika, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
ppieguskaa wrote:Ja po wizycie 1100g
wszystko Oki
)
Ale duży dzidzia już! SUPER, taka waga to już robi wrażenie
My idziemy za tydzień, więc będę na podobnym etapie i ciekawa jestem ile będzie warzyć i wgl nie mogę doczekać się aż ją zobaczęDariah, ppieguskaa lubią tę wiadomość
-
I ja też po wizycie. W końcu na zwolnieniu! Całe szczęście, bo już ciężko było.
Miłosz waży już 880 gram, ale długi jest na 27 tydzień. Po tatusiu. Mamy nie kupować małych ciuszków 😂
Tej nocy zaopatrzyłam się w zestaw poduszek i tylko po prawej stronie mnie biodro bolało, po lewej jest ok.ZakręconaOna, Dariah, Dafka, Edith, ppieguskaa, Darrika, Bożenka, Camilla33, JustiJusti, zuzi_c, annkaa lubią tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Walka z IO, nadwagą 💪🏻
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Super dziewczyny , ze wszystko super . Ja na wizycie 4 listopada bede i tez mega jestem ciekawa ile wazy moj maluszek
bo , ze mierzy duzo to juz wiadomo nam od prenatalnych hehe . Wysoki bedzie zapewne jak brat i rodzice .
A 4 listopada wychodzi mi 26t+6d ciazy takze ciekaweJustiJusti lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Nie no odpowiem , w porzadku
Moja praca placi 91 f tygodniowo , jezeli jest wypadek w pracy i sporzadzony raport z tego placa 100 procent wyplaty .
Jak się czujesz? Lepiej Ci coś?42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Kurde, lipa z tą pensją na zwolnieniu:(
Jak się czujesz? Lepiej Ci coś?brzuch mnie troche cmi ale to nie wiem czy maly tak.akurat sie usadowil czy cos . W kazdym badz razie nie jest mocno ale cmi lekko . Leze sobie przed tv z herbatka i trudno ... wyleguje sie .
Co do kasy to lipa straszna dlatego nie chce byc na zwolnieniu . Ok mamy dwie pensje razem x maz dwa razy wieksza niz Ja ale co z tego ?! Wiadomo zycie kosztuje i tu i wszystko.inne . Przeteguje do 10 -15 stycznia i chyba odejde na macierzynski wtedy juz . 2-3 tyg przed porodem to beda akurat .