LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Bożenka wrote:Mnie mała w pęcherz nie kopie, ale kopie mnie po dupie od środka 🤷😂
Bożenka lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Życzę spokojnego nowego tygodnia
U mnie już studniówka... Zobaczymy
W czwartek wizyta u ginekologa i już czekam z niecierpliwością.
A Mała dzisiaj od 4:00 tak walczyła, że do 5:00 naliczyłam z 85 ruchów
Mam nadzieję, że wszystko z nią ok.
I teraz znów się obudziła...
Wczoraj byliśmy na targach wózków dziecięcych i nie tylko, ale zupełnie nic tam nie wypatrzylismy.
Ciekawy model ma ESPIRO, ale nie ma do niego adapterów z nosidełka Britaxa, które już mamy.
I dalej stoimy w punkcie wyjścia.... Raga ., zuzi_c, Bożenka, Dariah, Edith, Dafka, JustiJusti, zulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camila33 byłabyś tak dobra i zrobiła update naszej pierwszej strony?
Nie wiadomo dlaczego ale jesteś właścicielka pierwszego posta na majowkach 2020.
Pisałyśmy wielokrotnie do administratora ale generalnie nic z tym nie robią
Mogłabyś tez ze swojej strony zgłosić a w między czasie pomoc nam?
Byłoby super3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
lilly. wrote:Camila33 byłabyś tak dobra i zrobiła update naszej pierwszej strony?
Nie wiadomo dlaczego ale jesteś właścicielka pierwszego posta na majowkach 2020.
Byłoby super
-
lilly. wrote:Camila33 byłabyś tak dobra i zrobiła update naszej pierwszej strony?
Byłoby superWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 12:07
-
Hej Dziewczyny
Ale ten czas leci!!!
Dzieci juz po 700-1000 g!!
woo!
mam wizyte w czwartek i zobaczymy ile moj Szkrab wazy
Darrika, zuzi_c, gusiaa, . Raga ., ZakręconaOna, KasiaM, ss25, zulka lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Camilla33 wrote:Dziwne. Tam u nich ostre zamieszanie musi panować. Ja czekałam chyba 3 tygodnie poki w końcu zrobili ze mnie autora wątku. Na waszym wątku musieli to zrobić przez pomyłkę. Trzeba uzbroić się w cierpliwość, niech jedna osoba ktora chce być autorem wątku wyślę nowa wiadomość i czeka.
A tą wiadomość gdzieś konkretnie wysłać, czy post zwyczajnie zgłosić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 13:17
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
lilly. wrote:A tą wiadomość gdzieś konkretnie wysłać, czy post zwyczajnie zgłosić?
lilly. lubi tę wiadomość
-
annkaa wrote:Cześć Dziewczyny
Życzę spokojnego nowego tygodnia
U mnie już studniówka... Zobaczymy
W czwartek wizyta u ginekologa i już czekam z niecierpliwością.
A Mała dzisiaj od 4:00 tak walczyła, że do 5:00 naliczyłam z 85 ruchów
Mam nadzieję, że wszystko z nią ok.
I teraz znów się obudziła...
Wczoraj byliśmy na targach wózków dziecięcych i nie tylko, ale zupełnie nic tam nie wypatrzylismy.
Ciekawy model ma ESPIRO, ale nie ma do niego adapterów z nosidełka Britaxa, które już mamy.
I dalej stoimy w punkcie wyjścia...
Espiro Next Avenue??? Tez mi się niesamowicie podobał ale właśnie z dokładnie takiego samego powodu musiałam z niego zrezygnować.
Wczesniej upolowałam fotelik britaxa w promocji a Espiro nie maja adapterów
Ar zamówiłam już wózek. Bebetto Luca Pro w kolorze 02 . W sklepie wyglądał pieknie i adaptery są na pokładzieannkaa lubi tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Nam się bardzo podoba Bebetto Tito, ale będziemy dopiero oglądać33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Cześć dziewczyny czy mogę do was jeszcze dołączyć ? Śledzę wasze wpisy od czerwca regularnie ale ciagle bałam się odezwać żeby nie zapeszyć ... Termin porodu mam na 16.02 i czekamy na chłopca Filipka. Póki co swoją pierwszą ciąże przechodzę ok, zobaczymy jak będzie dalej
ZakręconaOna, Dafka, Camilla33, KasiaM, ppieguskaa, annkaa, JustiJusti, zulka, Fruzia85 lubią tę wiadomość
28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
mj26 wrote:Cześć dziewczyny czy mogę do was jeszcze dołączyć ? Śledzę wasze wpisy od czerwca regularnie ale ciagle bałam się odezwać żeby nie zapeszyć ... Termin porodu mam na 16.02 i czekamy na chłopca Filipka. Póki co swoją pierwszą ciąże przechodzę ok, zobaczymy jak będzie dalej
mj26 lubi tę wiadomość
-
Edith co do wielopieluchowania, zamówiłam na aliexpress z tego linku
18,86 zł | Happyflute noworodek drukuj PUL design zatrzask lub haczyk i pętla ekologiczne pieluchy z tkaniny pokrowiec na dziecko
https://s.click.aliexpress.com/e/cC9JpQst9
Są faktycznie malutkie i wydają się być dobrej jakości. Czekam jeszcze na inne zamówienia i dam Ci znać co wg mnie najlepsze, aczkolwiek dopiero zaczynam się wkręcać więc ekspertem nie jestem. Wkłady i tetra wszystko polskie, jak ogarnę NB i będę pewna że chce w tym siedzieć to pewno trochę w polskie też zainwestuje.Edith lubi tę wiadomość
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc.