LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza wrote:Ja uderzam na krzywą 13.11, w sumie ostatni dzwonek bo to będzie 27t3d.
W Prenatal Uno nie ma żelaza, brałam do 13 tygodnia. Chyba, że miałaś na myśli Prenatal Duo😉
oczywiscie że duo, przejęzyczenie! Uno jest na początek do 12 tc.Mysza lubi tę wiadomość
-
No i zrobilam w 90% zakupy dla maluszka i dla Mnie z apteki przyjda w tygodniu , dokupic musze stacjonarnie kilka rzeczy i PRAWIE tego typu rzeczy z wyprawki beda gotowe czekac . Duzo taniej w Pl mnie wychodzi niz w Uk jakbym miala kupic wiec czemu nie skorzystac
Camilla33, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:No i zrobilam w 90% zakupy dla maluszka i dla Mnie z apteki przyjda w tygodniu , dokupic musze stacjonarnie kilka rzeczy i PRAWIE tego typu rzeczy z wyprawki beda gotowe czekac . Duzo taniej w Pl mnie wychodzi niz w Uk jakbym miala kupic wiec czemu nie skorzystac
-
gusiaa wrote:Powiedzcie jaka pilyscie glukoze zwykła czy smakowa
Smakowała jak fanta ale rozgazowanaDarrika lubi tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Ja też jutro idę na krzywą cukrową i insulinową. Zrobię jeszcze mocz, magnez, TSH, FT4, ALAT, ASPAT, morfologię i CRP. Trooochę tego jest. A w wtorek wizytuję, więc nareszcie po miesiącu zobaczę co u mojego synka.
Mam nadzieję, że krzywa nie wyjdzie źle. Przez święto i urodziny teściowej od piątku stale coś wcinam u rodzinki .
Camilla33, ss25, annkaa lubią tę wiadomość
-
Martek&M wrote:Kupiłam smakową GlukoTest pomarańczowa
Smakowała jak fanta ale rozgazowanaCamilla33 lubi tę wiadomość
-
O super wiedzieć, że glukotest nie jest zły w smaku, bo zamierzam kupić pomarańczowy i też uderzam na krzywą w okolicach 13 listopada, no i wiadomo też na morfologie zwykłą i mocz, jak co miesiąc :p
Mysza lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Mg już wróciliśmy od moch rodziców - oczywiście musiałam się z nimi na koniec pokłócić ale to już prawie norma...ehhh ciężcy są i niezgadzamy się w kwesti dzieci.
Co do wizyt to ja mam w pt
A w sb idę na krzywa09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Mg już wróciliśmy od moch rodziców - oczywiście musiałam się z nimi na koniec pokłócić ale to już prawie norma...ehhh ciężcy są i niezgadzamy się w kwesti dzieci.
Co do wizyt to ja mam w pt
A w sb idę na krzywa -
ZakręconaOna wrote:Camilia fajne jest tylko to , ze leki za darmo sa . Nic wiecej , zadna dobra i fajna opieka zdrowotna .
-
gusiaa wrote:Powiedzcie jaka pilyscie glukoze zwykła czy smakowa
Ja wizytuje w czwartek.
Wygląda na to że w tym tygodniu trochę tych wizyt mamy ☺ SuperDariah lubi tę wiadomość