LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam nadzieję, że zaglądają tu jeszcze dziewczyny, z którymi w jakimś stopniu powiazala mnie przyjazn podczas wspólnych staran. Wciaz za was wszystkie trzymam kciuki, zupełnie jak wy trzymalyscie za mnie!
Mi czas mija teraz na badaniach. Cholernie kosztownych... Z desperacji zostania mimo wszystko matka (jestem pewna, ze wy te desperacje znacie doskonale...), założyłam dziś zrzutke. Nie wierzę, ze to cos da, ale lapie sie już wszystkiego, bo jestem krok od wziecia kredytu a jestem w trakcie zaraz zmiany pracy... Wysłałam im juz dokumenty, mają zostać potwierdzone w ciągu dwoch dni, ale jesli ktoras z was moze ki pomoc i wplacic nawet i 2 zl, bede wam bardzo wdzieczna i na pewno kiedyś sie odwdzięczę dziewczyny...
https://zrzutka.pl/5p3c6n -
nick nieaktualnyBożenka wrote:Mysza, jaka ona piękniutka 🥰🥰 super, że wszystko jest dobrze 😀😀 który to tydzień? Wiadomo ile waży? ☺️
Dziś 29+0 i szacowana waga to 1370 gram, z tym, że to był inny lekarz i inny sprzęt niż zwykle. Mówił, że jest na 56 centylu czyli taki średniaczek ☺
Bożenka, Camilla33, zuzi_c, ss25 lubią tę wiadomość
-
LaBelle fajnie , ze odezwalas sie . Pozdrawiam Cie i caluje mocno ! Trzymaj sie .
Ale dzis zaszalalam na zakupach , dla najmlodszego kilka szt ubranek kupilam , 3 szt pieluszek tetrowychpiekne skarpetusie . Starszemu synuniowi tez pare szt dresow i bluzek z dlugim . Sobie torbe taka wieksza w ktora spakuje sie do szpitala a pozniej bedzie po.prostu do noszenia jak gdzies bedziemy wychodzic np. Badz na wyjazd jako.podreczny bagaz . Swietna jest
kosmetyki matka dla siebie kupila , kozaki
i prezent dla meza bo ma 14.12 urodziny . Moje konto placze hahahaha ale.Ja zadowolona hehehe
Bożenka, Camilla33, JustiJusti, zuzi_c, KasiaM, Dafka, annkaa lubią tę wiadomość
-
Zakręcona
Hehhe najważniejsze ze Ty zadowolona !
Konto już za kilka dni się zreeneruje
Mysza
No tak jak nie ten sam lekarz j nie ten sam sprzęt to nie ma co porównywać
Ale waga jjz zacna !Mysza lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Zakręcona
Hehhe najważniejsze ze Ty zadowolona !
Konto już za kilka dni się zreeneruje
Mysza
No tak jak nie ten sam lekarz j nie ten sam sprzęt to nie ma co porównywać
Ale waga jjz zacna ! -
LaBellePerle wrote:Mam nadzieję, że zaglądają tu jeszcze dziewczyny, z którymi w jakimś stopniu powiazala mnie przyjazn podczas wspólnych staran. Wciaz za was wszystkie trzymam kciuki, zupełnie jak wy trzymalyscie za mnie!
Mi czas mija teraz na badaniach. Cholernie kosztownych... Z desperacji zostania mimo wszystko matka (jestem pewna, ze wy te desperacje znacie doskonale...), założyłam dziś zrzutke. Nie wierzę, ze to cos da, ale lapie sie już wszystkiego, bo jestem krok od wziecia kredytu a jestem w trakcie zaraz zmiany pracy... Wysłałam im juz dokumenty, mają zostać potwierdzone w ciągu dwoch dni, ale jesli ktoras z was moze ki pomoc i wplacic nawet i 2 zl, bede wam bardzo wdzieczna i na pewno kiedyś sie odwdzięczę dziewczyny...
https://zrzutka.pl/5p3c6n -
Dzien dobry .
Juz nie spie od 5 ranomialam strasznie ciezki wieczor i chyba przez to , ze w miare ok pospalam mi lepiej .
Wczoraj nie dosc , ze zmeczona bo spalam w nocy 1,5 h tylko poniewaz moje chlopaki do Polski lecieli w nocy to wstalam z nimi po 3 a polozylam 1.50 :o i juz zasnac nie moglam ... pozniej porobilam w domu , na kawe do Mamy i z Siostra na zakupy pojechalam. Nakupowalam rzeczy , 5 h ponad lazenia ale to mnie nie zmeczylo bardziej podroz w jedna godzina i w druga godzina do innego miasta . Wrocilam to przemarznieta jakas a , ze nadal jestem zaziebiona , bylam zmeczona to fatalnie sie czulam . Na zmiane zimne i cieple poty. Mialam isc do siostry spac by sama nie siedziec ale sil nie mialam . Wykapalam sie , zjadlam i polozylam i sie zaczelo ... wymioty , mdlosci brrr . Az zasnelam !!!
Teraz juz jestem po sniadanku i herbatce z miodem , czuje sie dobrze wiec to chwilowe oslabienie mialam zwyczajnie ale nie zbyt mile -
Dzień dobry. Ja wzięłam wolne na tydzień.. nocka była okey przespałam, ale od rana już duszacy kaszel . Zaprowadziłam corke do przedszkola , pije właśnie kawkę.
Dostałam w sobotę od teściowej swojska kure wielka więc już rosół się robi
Tak apropo wogole zostało równe 80 dni do terminu jakie to się robi już takie realne ..Dariah, ppieguskaa, JustiJusti, zuzi_c, KasiaM, Dafka, annkaa lubią tę wiadomość
-
gusiaa wrote:Dzień dobry. Ja wzięłam wolne na tydzień.. nocka była okey przespałam, ale od rana już duszacy kaszel . Zaprowadziłam corke do przedszkola , pije właśnie kawkę.
Dostałam w sobotę od teściowej swojska kure wielka więc już rosół się robi
Tak apropo wogole zostało równe 80 dni do terminu jakie to się robi już takie realne ..
Juz 30 + powbijalo i ostatnia prosta jak to sie mow 😆😆👌🤱
-
Ja tez już córkę odprowadziłam do orzedszkola i wlansie jem śniadanko
U mnie 83 dni !
To tak blisko już !!
Z gorszych rzeczy - złapał mnie katar...grrr!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Aa u mnie 60 😱
Ii zaraz grudzień.
Masakra jak ten czas zapierdziela..
Ostatnie pranie się suszy..
Jeszcze musiałabym się zmotywować żeby spakować torbę do szpitala..
Aa, że w tej ciąży nee mam póki co żadnych dogliwosci to to odkładam.. Hmhm. Raga ., Dariah, KasiaM, annkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej. U mnie zostało 76 dni💕. I masakryczna noc za mną, znowu nogi żyły swoim życiem, kręciłam się z boku na bok. Wiem, że powinno się leżeć na lewym boku, a mi jak na złość wygodniej jest na prawym...
Miłego dnia dziewczyny Wam i maleństwom w brzuszkach😘Bożenka lubi tę wiadomość
-
U mnie chyba jakoś 82, nie chce mi się liczyć :p
Ja dzisiaj gnije w domu cały dzień i noegdzke nie wychodze.
Ostatnio jestem wykończona psychicznie ta budowa, szukanie i wybieranie płytek itd, żeby wszystko nam się podobało i wyglądało, jeszcze to trzeba wszystko zdążyć przed przeprowadzką, w mieszkaniu też kupa roboty, dzisiaj będę czyścić ściany i robić porządki i może coś popakuję ma przeprowadzkę. Do tego jeszcze trzeba mebelki, wózek, fotelik, łóżeczko, dla siebie jakieś koszule do karmienia i porodu, z kotem zaraz do weterynarza na badania. Taka kumulacja wszystkiego A im bliżej stycznia tym większe nerwy i stres czy zdażymy że wszystkim.
No ale, tak to życie by było chyba zbyt nudne33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Ja tez jeszcze w proszku. Myślę że już po Świętach się wezmę z jajem za przygotowania,choć powinnam kupić rzeczy higieniczne na nagły wypadek żeby Mąż nie musiał się moimi podpaskami martwić. Z ubrankami sobie poradzi ostatecznie:-)
Ostatnio bolało mnie spojenie lonowe i biodro i przeżyłam chwile grozy bo martwilam się ze tak już może być do końca ale jakoś dziwnie przeszło. Mała chyba ucisnela plus relaksyna. -
nick nieaktualnyKupujecie/macie komody na rzeczy dzidziusia? Mój mąż twierdzi, że komoda 1 metr wysokości będzie niewygodna przy moim wzroście(163cm) do przewijania dziecka(chcę umieścić na niej przewijak).
Nie mam doświadczenia w tym temacie i byłabym wdzięczna za Wasze opinie ☺ -
My chcemy kupić niewysoką komode na ubrania, ale przewijak będziemy mieć osobno na stojaku taki dwa w jednym z wanienką.
Wydaje mi się, że taki metrowy do Twojego wzrostu będzie wygodny. Ja mam 162 cm i np. Na budowie mamy niski zlew dosyć wstawiony tymczasowy, jakieś 83-85 cm i jak dłużej przy nim myje naczynia to mnie bolą plecy, bo jednak trochę zgiete. Więc metr myślę będzie w sam razMysza lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Ja przewijak mam taki na łóżeczko.. My ii tak na samym początku tylko go uzywalismy przy starszym.. Później już przewijany był na kanapie albo łóżku..
Wiec nee mam pojęcia czy taki na komodzie jest praktyczny..Mysza, ZakręconaOna lubią tę wiadomość