LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
NO a wlasnie mi na kanapie / lozku sie zle bardzo przewija
A do tego skzoda mi moich plecow i schylania sie
Komoda u nas sie meeega sprawdzuilana wyskosci dziekco, nie trzeba sie schylac, wsyztskie pordukty pod reka itd
Mysza lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Zuzi
ale przewijak na lozeckzu jest bardzo praktyczny
mielismy z corka
do tego na lzoeckzu taki "organizer" i suepr!
też tak myślę, obok będzie jeszcze komoda więc będzie kącik higieniczny
Jeju dziewczyny jak mnie dzisiaj boli prawe żebronormalnie od wczoraj tak mnie kopie, że głowa mała!
-
Dariah wrote:NO a wlasnie mi na kanapie / lozku sie zle bardzo przewija
A do tego skzoda mi moich plecow i schylania sie
Komoda u nas sie meeega sprawdzuilana wyskosci dziekco, nie trzeba sie schylac, wsyztskie pordukty pod reka itd
-
Camilla33 wrote:Kurde, bardzo Cię przepraszam, to miało byc bardziej w formie żartu 😊 Ale sama końcowka jest już ciężka i stresująca, za to finał jest wspaniały 🥰
Hehe no coś Ty, ja też to z żarcikiem pisałam 😄 no finał pewnie wspaniały 🥰. Raga ., Camilla33 lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny ! Ja zakatarzona😔 Mąż mnie zaraził ehhh... Dzisiaj byłam na USG III trym. Filipek prawidłowo się rozwija, dzisiaj 28 + 2, a on ma 1360g pulpecik. Ułożony główka do dołu, wg parametrów to od samego początku ciagle jest o tydzień do przodu. Ja jestem drobna, a szykuje się chyba duży chłopak 🙄☺️
ZakręconaOna, Bożenka, Dafka, KasiaM, Dariah, Camilla33, Edith, ss25, annkaa lubią tę wiadomość
28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
Co do przewijaka to pierwotnie chciałam taki na komodę ale po obejrzeniu w sklepie wydaje mi się to być niewygodne bo jak się otwiera górną szufladę to przewijak ogranicza dostęp do niej. Z kolei na łóżeczko też nie, bo co za każdym razem zdejmować i zakładać? Zastanawiam się więc nad przewijakiem wolnostojącym (nie z wanienką)...
-
ss25, mj26 - macie może cukrzycę ciążową? Pytam bo moja Mała w 28+2 ważyła 1300g, lekarz zrzuca to na moje nieuregulowane cukry i straszy że dziecko będzie ogromne
-
aprill wrote:ss25, mj26 - macie może cukrzycę ciążową? Pytam bo moja Mała w 28+2 ważyła 1300g, lekarz zrzuca to na moje nieuregulowane cukry i straszy że dziecko będzie ogromne28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
ZakręconaOna wrote:Dziewvzyny super ! Macie faktycznie tluscinki w brzuszkach hehe . Moj w 28 wazyl.870 gram hehehehe troszke mniej niz polowe waszych dzieci ;0 albo Ja takiego suchotniczka urodze :p
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
aprill wrote:ZakręconaOna to z kolei wydaje się być niewygodne w kładzeniu i podnoszeniu dziecka z łóżeczka, nie przeszkadza taki przewijak?
Jak dla mnie najlepszyJustiJusti lubi tę wiadomość
-
mj26 wrote:Ja całe życie chudzinka, a w brzuszku tłuścinek. 😂 Jeszcze święta przede mną, muszę się ograniczyć w kaloriach 😁
Czemu ograniczyc ? Przytylas za duzo ? Jak ogrsniczysz to nic nie da dziecko i tak wyciagnie co ma zabrsc hehehe .Camilla33 lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Kolejny raz teoria sie potwierdza , ze nasza waga nie ma nic wspolnego z waga dziecka
Czemu ograniczyc ? Przytylas za duzo ? Jak ogrsniczysz to nic nie da dziecko i tak wyciagnie co ma zabrsc hehehe .28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
ZakręconaOna wrote:Dziewvzyny super ! Macie faktycznie tluscinki w brzuszkach hehe . Moj w 28 wazyl.870 gram hehehehe troszke mniej niz polowe waszych dzieci ;0 albo Ja takiego suchotniczka urodze :p
-
Aproll
Nie zdejmujesz za każdym razem przewijaka
Łóżeczko ma 120 cm długości
Przewijak jest szeroki na 50 cm ?
Wiec zostaje „dziura” 70 cm i tam kładziesz dziecko
Bez ruszania przewijaka
Jeśli rozumiesz co mam na myśli hehheZakręconaOna, Camilla33 lubią tę wiadomość
-
Mj
No duzy chłopakprzynajmniej narazie
Bo to nie znaczy ze potem nie zwolni k będzie całkiem normalnych rozmiarów
I nie dążę aby to co jesz miało wpływ...poza Twoja waga hehe
Mam znajoma, 165 cm, 45 kg - weganka - chudzina totalna
Urodziła syna 4500 tak ze tego...
Na pewno nje utył na burgerach i czekoladzie ehehZakręconaOna, JustiJusti lubią tę wiadomość