LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysza
z corka mielismy przeiwjak na lozeczku do pewnego czasu
potem maz zrobil projekt komody z przewiajkeim i 3 duzymi suzfladami
nie wiem a jak wysokosć...musialabym zmierzyc
teraz od razu bedziemy miec przwiajk na komodzie - ale teraz mamy wiecej miejsca niz w kawalerce
no i ta komoda mega prkatyczna - zaraz pod przewijakiem jest duuuza szuflada, wiec tams a pampersy, kremy, zasypki, waciki, itd
Mysza lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja z kolei jestem calkiem na NIE jesli chordzi o takie przewiajki na stojaku z wanienka - dla mnie sa nie stabilne
ale to moje zdanieZakręconaOna, Camilla33 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Melduję się z frontu. Wczoraj byliśmy pierwszy raz na szkole rodzenia i było naprawdę bardzo fajnie. Super położna prowadząca, widać, że jest na bieżąco ze wszystkim i szybko obala wszelkie mityGrupę też mamy fajną, spokojną z poczuciem humoru.
Dzisiaj idę do fryzjera na zabieg na włosy i strzyżeniew ramach prezentu urodzinowego od kolegów i koleżanek z pracy więc trzymajcie kciuki!
Mój syn od wczoraj szaleje normalnie brzuch mi jeździ i wygląda to komicznieDarrika, Mysza, Bożenka, ss25, Camilla33, annkaa, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
Dariah wrote:Ja z kolei jestem calkiem na NIE jesli chordzi o takie przewiajki na stojaku z wanienka - dla mnie sa nie stabilne
ale to moje zdanie
Nigdy nie używałam, więc nie mam zdania, ale zobaczymy jak to będzie33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
nick nieaktualnyJeszcze w sklepie sobie postoję przy komodzie metrowej i przemyślę temat😉 Dzięki za odpowiedzi❤
Myślicie, że 1 filiżanka herbaty z melisy dziennie nie zaszkodzi? Ostatnio jestem strasznie nerwowa i myślę, że potrzebuję lekkiego wspomagania.
Chyba zadaję najwięcej pytań na tym forum🙈Dariah lubi tę wiadomość
-
Mysza zadawaj ile masz potrzebe . Chcesz pij nawet i 2 filizanki melisy , nie zaszkodzi
Co do przewijaka z synem mialam na lozeczku pierwsze 3 miesiace , pozniej na komodzie i uwazam to za dramat ! Taki na stojaku to w ogole dla mnie niebezpieczne sa i odpadly na samym poczatku . Teraz bedzie na lozeczku a pozniej na kanapie bo tak najwygodniej bylo z synem i teraz tez tak bedzieMysza, annkaa lubią tę wiadomość
-
Co do wyprawki to Ja mam moze 1/10 tego co trzeba mi hahaha i jakos mi sie nie spieszy chociaz wewnetrzne moje odczucie mi mowi ze w grudniu jakos na koniec / poczatek stycznia czas i.pora bo dziecko sie urodzi w styczniu hahahaha przed tp z om ( 24.01 );p takze nooo ... ale zapewne urodze ale w drugiej polowie lutego 😂😂😂
. Raga . lubi tę wiadomość
-
ZAkrecona
jasne jak macie meijsce w szafie na ubranka dla Malego to pewnie ze nie ma po co kolejnego meble wprowadzac !ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bożenka wrote:U mnie też dzisiaj 70😲
Muszę kupić płyn do prania i zacząć prać.
Ale lecą te tygodnie. Powiem wam, że podoba mi się bycie w ciąży 🤗 pewnie będzie mi tego brakowało. -
Co do komody to ja mam Malm 4 szuflady i teraz sprawdzałam czy na pewno ale tak, ma 1m wysokości. Dla mnie (165cm) jest ona trochę za wysoka przynajmniej tak mi się teraz wydaje. Na szkole rodzenia mówili nam że najwygodniej na wysokości bioder. Ale może akurat się sprawdzi
Ja dziś kolejny dzień z zastrzykami i znowu jakoś źle się wbiłam i taki duży siniak mi wyskoczył że masakra... Już się cieszyłam że przynajmniej jedną stronę brzucha mam prawie bez siniakow no nic. Jeszcze jakieś 70 zastrzyków 🤦♀️Mysza lubi tę wiadomość
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
Zuzi
ale przewijak na lozeckzu jest bardzo praktyczny
mielismy z corka
do tego na lzoeckzu taki "organizer" i suepr!
SS25
a dlaczego cc?
pierwsza corke mialas z cc ? czy teraz cos nie tak?
zuzi_c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Zuzi
ale przewijak na lozeckzu jest bardzo praktyczny
mielismy z corka
do tego na lzoeckzu taki "organizer" i suepr!
SS25
a dlaczego cc?
pierwsza corke mialas z cc ? czy teraz cos nie tak?
Tak córka cc ale 2017 rok i niby wszystko ładnie blizna zagoiło się ale łożysko przez leki już nie było w dobrym stanie i w szpitalu dali mi balonik i łożysko zaczęło odchodzić aż w końcu ordynator miał je w ręce i szybko na cc. Gin się trochę boi
A ja z córka to miałam mieć cc bo mało wód, hipotrofia i złożona wada serca a oni ze nie i koniec i leżałam ponad miesiąc przed terminem w szpitaluWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2019, 13:58
-
ss25
ah no to rozuemi, faktycznie sporo tego
a wolalabys teraz druga cc (jako ze juz masz doswiadczenie z cc) czy sn ?
sliczne zjdęcie!!!!!ss25 lubi tę wiadomość
-
My ani razu nie uzylismy naszego przewijaka, kupiliśmy od razu tej samej firmy co meble, leży zapakowany. Najwygodniej było nam przewinąć synka na kanapie czy naszym łóżku, a flanelowy podkład z ceratka sprawdza się do dziś, oszczędność pieniędzy bo wystarczy wyprać i środowiska bo nie zużywa się jednorazowych podkładów. Już same pieluchy to wystarczająca ilość śmieci.
. Raga . lubi tę wiadomość