LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Camilla33 wrote:Jutro mąż wraca z nocki po 6, synek wstanie to da mu śniadanie i zawiezie na 8 czy 9. Póki co jeszcze nie zostawał na drzemkę, ale to dla niego nie problem, jak jest zmęczony to sam kładzie się na kanapie i idzie spać 😋 Wszędzie zaśnie.
Ja się tego najbardziej obawialam - moja zasypiałam tylko w wózku / aucie albo....na cycku...
Wiec bałam się jak tam zaśnie
I przez tydzien ja odbieraam przed drzemka (szla na 8 - odbeirlalam koło 11)
I po tyg się spóźniłam z 15 min, przychodzę a pani mówi że Zosieńka już spi!!!
W szoku byłam
Pani powiedziała ze wyjęły materacyki, Zosieńka się położyła, pani ja pogłaskała po główce i zasnęła !!!
Da się ?!
Da !!
No ale cyca na horyzoncie nie było hehe
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Bożenka wrote:Oj oby te nasze maluchy chciały współpracowac 😀 Hehe kochana, ja to mam w lodówce Heinekena 0% na czarną godzinę, ale najgorsze jest to, że bardzo mi się chce szampana !! Jakbym mogła to chyba całą butlę bym opędzlowała😂
Ja za to bym dobre winko wypiła !
A piwo itd to mnie wcale nie ciągnie
A najgorsze ze jak przychodząc znajomi mam kolacje to D wino zawsze wyciągnie !!! Grrrr
Foto_Anna lubi tę wiadomość
-
Dariah , tak . Mieszka 10 minut ode mnie
Sciagnelam Ja tu we wrzesniu 2018 i zalatwilam prace u siebie . Jest tu z ojczymem moim . Maja zamiar jeszcze z 2 lata zostac , ja tam pierdziele . Wracam po 7 a maz po 14 😱
Aktualnie moja siostra 2 miesiac jest z Nami tez tu , jej facet przylatuje za 2 dni na tydzien i wracaja do Polski .Camilla33 lubi tę wiadomość
-
Ja mam ochote na piwo !
Nie mam jakiegos mega parcia ale jak pomysle o takim piwku z nalewaka zimnym to az slinka cienkie momentami . :p i bardzo mocno tesknie za tatarem . Jem tylko raz w roku robionego przez mojego dziadka na swieta i co ? Nie ma swiat w tym roku u dziadka i jestem w ciazy wiec odpada .a na nasteone swieta opierd*** cala tace sama
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 16:17
Dariah, Mysza, Camilla33 lubią tę wiadomość
-
ZLrecona
Ah to super ! Fajnie ze masz tam Mamę - nie jesteście sami
Wy wracacie po narodzinach Małego - dobrze pamietam ?
Noo 14 lat to ładnie
Tak jak pisałam, w tym rou wrócił tez moj kuzyn z rodizna, po 10-11 latachale oni z Irlandii
mj26 lubi tę wiadomość
-
Dariah wrote:ZLrecona
Ah to super ! Fajnie ze masz tam Mamę - nie jesteście sami
Wy wracacie po narodzinach Małego - dobrze pamietam ?
Noo 14 lat to ładnie
Tak jak pisałam, w tym rou wrócił tez moj kuzyn z rodizna, po 10-11 latachale oni z Irlandii
Nie jest latwo no hehehe ale dajemy rsdke . Czasem musze obojgiem potrzasnac ze robia z igly widly .
Tak , urodze malego , zalatwie paszport i kkniec marca poczatek max kwietnia wyjezdzam stad
Z dnia na dzien coraz ciezej mi z ta mysla a zarazem coraz wieksza ulga na sercu ze coraz blizej tego wyjazdu .
Bedzie mi ciezko zostawic po tylu latach tu wszystko a zarazem nie marze o niczym innym -
nick nieaktualnyBożenka wrote:Oj oby te nasze maluchy chciały współpracowac 😀 Hehe kochana, ja to mam w lodówce Heinekena 0% na czarną godzinę, ale najgorsze jest to, że bardzo mi się chce szampana !! Jakbym mogła to chyba całą butlę bym opędzlowała😂
Ja wypiję Piccolo🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 16:46
-
Ale jaja dziewczyny
byłam tu obok siebie w sklepie z ledami i sprzedawczynia mnie zaczepia, że o będzie dzidzia i tak sobie chwilę z nią pogadałam.
I mi opowiedziała, że rodziła na początku lipca i wszystkie szpitale św. Rodziny, Raszei i Lutycka porodówki zamknięte i trafiła na Polną, a tam też miejsca brak i rodziła na oddziale endokrynologii
Niby mamy niż demograficzny A tu takie jaja? Kurczę mam nadzieję, że na nasz termin wszystkie z Poznania i nie tylko się dostaniemy do tych szpitali co chcemy
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Darrika
Hehe
No widziałam ostatnio artykuł o tym ze Sw Rodizny była zamknięta
Tez mam nadzieje ze będzie miejsce tam gdzie sobie wybrałam...
Zakręcona
O kurczę to faktycznie ładnie poszło z Twoja mama skoro kilka miesięcy się nieodzywaliscie do siebie !
Jabtez oczywxie nie jestem za tym aby widywać sie codziennie ehhe
Moja mieszka 100 km od naswidujemy się 1-2 razy w miesiącu
Teściowie to wiadomo inna historia
Ale dobrze ze teraz relacje się Wam poprawiły - mimo ze nie jest idealne ale to już zawsze lepiej
-
nick nieaktualny
-
Bożenka wrote:Oj oby te nasze maluchy chciały współpracowac 😀 Hehe kochana, ja to mam w lodówce Heinekena 0% na czarną godzinę, ale najgorsze jest to, że bardzo mi się chce szampana !! Jakbym mogła to chyba całą butlę bym opędzlowała😂
) hahah
-
Darrika wrote:Ale jaja dziewczyny
byłam tu obok siebie w sklepie z ledami i sprzedawczynia mnie zaczepia, że o będzie dzidzia i tak sobie chwilę z nią pogadałam.
I mi opowiedziała, że rodziła na początku lipca i wszystkie szpitale św. Rodziny, Raszei i Lutycka porodówki zamknięte i trafiła na Polną, a tam też miejsca brak i rodziła na oddziale endokrynologii
Niby mamy niż demograficzny A tu takie jaja? Kurczę mam nadzieję, że na nasz termin wszystkie z Poznania i nie tylko się dostaniemy do tych szpitali co chcemy28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
Gdzieś widziałam artykuł, że chyba najwięcej narodzin przypada z reguły na wrzesień
Dariah, mj26, Camilla33 lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Ja rodziłam we wrześniu i tez było spokojnie
Ale tak mi się wydaje (iż tego co slyszlalam) to najwiecej jest porodów we wrześniu i listopadzie...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah wrote:Ah to super !
Ja się tego najbardziej obawialam - moja zasypiałam tylko w wózku / aucie albo....na cycku...
Wiec bałam się jak tam zaśnie
I przez tydzien ja odbieraam przed drzemka (szla na 8 - odbeirlalam koło 11)
I po tyg się spóźniłam z 15 min, przychodzę a pani mówi że Zosieńka już spi!!!
W szoku byłam
Pani powiedziała ze wyjęły materacyki, Zosieńka się położyła, pani ja pogłaskała po główce i zasnęła !!!
Da się ?!
Da !!
No ale cyca na horyzoncie nie było heheWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 22:50
Dariah lubi tę wiadomość
-
Dariah wrote:Ja rodziłam we wrześniu i tez było spokojnie
Ale tak mi się wydaje (iż tego co slyszlalam) to najwiecej jest porodów we wrześniu i listopadzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 22:51
Dariah, . Raga . lubią tę wiadomość
-
My obchodzimy święta prawosławne czyli Wigilię mamy 6 stycznia i 7-8 dwa dni świąt. Wigilię postanowislimy, że zawsze będziemy spedzac w domu z synami, taki spokojny czas tylko dla nas. Pierwszy dzień Świąt u mojej babci tak jak przez ostatnie 34 lata, póki jest z nami. Później u mojej mamy, w ciągu roku wraca na stałe do Polski. Ja w wieku 15 lat zostałam sama z 14 letnim bratem, ale wyszło mi to na dobre, szybko nauczyłam się ogarniania zwykłego życia, szkoły skończyłam z wyróżnieniem 😊 A drugi dzień świąt jedziemy do mojej ciotki.
W Sylwestra zostajemy w domu, tak jak rok temu 😊 Nie mam już siły gdziekolwiek iść.Dariah, zuzi_c lubią tę wiadomość