LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
marlenaO wrote:A my mamy 114 obwodu w brzuszku, ale w końcu rośnie tam kluseczek. Niech rośnie Niunia a matka od marca na bieżnie 😂😂
WcZoraj udało mi się zakupić stanik do karmienia, narazie jeden bo a moimi cyckami nie jest tak łatwo dobrać odpowiedni i zapłaciłam za niego prawie 200Kupię sobie jeszcze ze 2 ale to już w ostatnich tygodniach albo po porodzie, żeby rozmiar mnie nie zaskoczył.
Dziewczyny mam jeszcze pytanko, a propo samego porodu. Czy planujecie sobie zrobić w domu lewatywę albo będziecie prosiły o nią na sali porodowej. Nigdy nie miałam potrzeby jej robienia i nie mam pojęcia jak to wyglada. Nie chciałabym tez wyskoczyć na porodówce z niemiła niespodzianka a podobno to się zdąża. Zawsze jak mialam pierwszy dzień okresu, który baaaardzo bolał to odrazu mnie czyściło na maksa, może będzie tak i teraz ze zanim przyjadą skurcze parte to się oczyszcze sama.
Do pierwszego porodu miałam 2 staniki z hm. Te w stylu „sportowym”, odsłaniające po odpięciu tej zewnętrznej warstwy praktycznie cała piers. Dla mnie były wygodne (nie sprzyjały zastojom pokarmu, no i nie moczyły się tak szybko, jak te z wyciętym kółkiem na pierś. Cena tez ok, bo 2 pak po obniżce coś kosztował 10€. Po porodzie dokupiłam kolejne. Jeśli chodzi o trwałość i podtrzymanie biustu, to szału nie było, ale na start, póki rozmiar się nie ustabilizuje spokojnie starczą
Lewatywy u mnie nie robią (trzeba sobie samemu zrobić w domu). Nie była potrzebna, bo przed zawsze byłam w wc. Skurcze parte dają bardzo podobne uczucie. Jeść w trakcie nie mogę bo tak mi niedobrze.
-
Ja mam do kierownicy jakieś 13-14 cm z brzuchem więc spokojnie sobie ma razie jeżdżę, dzisiaj jeszcze odkryłam, że oprócz podniesienia kierownicy mogę ja jeszcze jakby popchnąć do przodu :p
Ciuszki mam już wybrane. Kocyki i inne poszewki czy prześcieradła będę chyba jeszcze prać przed przeprowadzką, a w weekend wypiore pokrowce id fotelika samochodowego, w instrukcji napisane żeby prać przed użyciem to coż, chociaż ściąganie tego to było wyzwanie, a gdzie założyć z powrotemannkaa lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Darują
A pare nie pomyślałam żeby wybrać tapicerkę fotelika..
Muszę zobaczyć w instrukcji naszego czy tez należy go wyprać
Na zime - wiec na początek i tak mam otulacz do fotelika wiec nie będzie Dzidzia dotykać samego fotelika
Ale mimo wsyztskoDarrika lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBożenka wrote:
Mój też odstaje na metr przede mną 😀 Mąż mówi, że jak idzie za mną to nie widać, że jestem w ciąży😉 Za to jak ubiorę zimową kurtkę to wyglądam jak wańka-wstańka🙈Foto_Anna lubi tę wiadomość
-
My dziś po wizycie tez
Wsyztsko dobrze
U mojej gin Teos wazy 1670 gMysza, annkaa, mj26, Bożenka, Edith, ppieguskaa, Darrika, Dafka, KasiaM, ss25 lubią tę wiadomość
-
Dariah wrote:My dziś po wizycie tez
Wsyztsko dobrze
U mojej gin Teos wazy 1670 g
Dariah poczekaj dwa tygodnie... To i on śmignie i że Ty też, to niewykluczone...
Bożenka a Wy na pewno spodziewacie się dziewczynki ??
Z tą tapicerką od fotelika to mój mąż nieźle się nagłówkował, bo nawet p[asy zdjęliśmy... Musiałam mu trochę pomóc, bo w jednym punkcie nie miał pomysłu.
Ale po praniu za to nie do końca jesteśmy przekonani, że wszystko idealnie jak było, założyliśmy z powrotem...
Coś nam się tam ewidentnie nie kleiło do kupy.
No i jeszcze spacerówkę też rozbebłaliśmy niemalże permanentnie, że tak brzydko powiem. i jeszcze nie jest poskładana.
Z gondoli to chyba tylko wnętrze przepierzemy. Zewnętrznej tkaniny nie będę prać.
Na te staniki z H&M jak tylko się zdecyduję, jaki ROZMIAR, to chyba się skuszę. Fajnie wyglądają i takie mi właśnie znajoma polecała. Jakoś nie uśmiecha mi się w fiszbinach, zwłaszcza, że nie mam jakichś super dużych piersi, mimo, że ciut urosły.
Długo w ogóle planujecie karmić Wasze maleństwa? -
Ankaa
Narazie idzie synek z waga tak jak córka (nie mam nigdy w tym samym tyg wizyty co z córka wiec czasami ciężko porownac)
03.01 będzie wizyta niemalże w tym samym terminie co z córka to porównam
Chociaż z córka się pomylili z waga : na IP i na usg około 3200 g a miała 2860 g
Ja córkę karmiłam 19 miesięcy i synka zamierzam równie długo karmićannkaa lubi tę wiadomość
-
Mysza, dziękuję ☺️. Nie nie byłam, bo dzisiaj oczywiście czuję się jak młody bóg 🤦 ja niestety zawsze panikuję, i mam ochotę się każdemu wygadać, wybaczcie 😘 hehe. o, o! my mamy to samo, z tyłu też nie widać 😄
Annkaa no ponoć tak😂 widzieliśmy pipkę w 3D na USG i nawet mamy na płycie to nagrane 😁 i Jeszcze ja właśnie miałam wątpliwości, to lekarz pokazywał pipkę i się śmiał ,,czy tak wygląda chłopak?!😂" Ale ostatnio miałam sen, że urodziłam jednak bliźniaki, chłopak ważył 3kg i daliśmy mu na imię Wiktor, a dziewczynka ważyła 1,6kg i nie wiedzieliśmy jak dać na imię 😅 durne sny.annkaa lubi tę wiadomość
-
Ja nie planuje ile będę karmić, zostawiam ta kwestię czasowi
Mam jedynie nadzieję, że w ogóle uda się karmić i będzie wszystko git, potem będę myśleć o długości, choć myślę, że tak rok będzie w sam raz
ZakręconaOna, Mysza, Foto_Anna, annkaa lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Co do brzucha Ja mam 105 cm a brzuch nie duzy . Kwestia tego czy ktos wczesniej przed ciaza byl szerszy w biodravh czy tez nie . Ja ogolnie mam szerokie biodra wiec moje 105 cm jest duzo a zarazem nic
Bozenka , Ss ale macie piekne odstajace brzuszki .
Ss masz 90 cm z hakiem brzuszek . JA z 16 wiecej mam a Twojego brzucha mam 1/3to wlasnie to co pisalam wyzej . Widac ze Wy mega szczuplutkie .
Camilia duzo wiecej niz w ciazy mozna , ogrom wiecej !
Ale Ja juz nie pamietam dokladnie co ... seria prenalen jest ale to naturalne skladniki plus kg cukru w srodku wiec oaobiscie polecam kupic naturalny skladnik i zjesc niz zaplacic kupe kasy za to samo plus kg cukru
-
Darrika wrote:Ja nie planuje ile będę karmić, zostawiam ta kwestię czasowi
Mam jedynie nadzieję, że w ogóle uda się karmić i będzie wszystko git, potem będę myśleć o długości, choć myślę, że tak rok będzie w sam raz
Darrika, annkaa lubią tę wiadomość
-
Jejku ale mam dzis dzien posiedzenia na wc od samego rana mdlosci , ciagle na dwojke latam ale to az jakby woda ze mnie sie lala .
koszmar ... wczoraj to samo miala moja mama i siostra ale dzis juz w porzsdku u nich . Jakis wirus 1 dniowy doslownie .