LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
url=https://naforum.zapodaj.net/fcf7b6cf4714.jpg.html]
[/url]
A to My ❤ robione przed chwilka . Moje 106 chyba cm brzucha , wiecej tluszczu i szerokosc bioder niz brzucha ciazowego 👌😋
P.S normalnie mi dupa wsiąkła gdzies :oWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2019, 13:40
Darrika, Mysza, Edith, KasiaM, Camilla33, Foto_Anna, annkaa, ss25, zuzi_c, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
Piękna brzuszki !!
Wszytskie !!
Ja faktycznie jestem dość wąska w biodrach, wz bez przesady ale faktycznie moje 104 cm wydają się mega wielkie ;
Zakręcona
A mi gdzieś wsiaknelo szyje i brodę ehhehe
Mam buzie jak księżyc w pełni ;(
Ne wime czy coś się z tym zrobi jeszcze czy po prądu woda w organizmie powoduje ze taki efekt...
Ręce i stopy zdecydownie mniej napuchnięta
Ehhh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Mi za to tyłek urósł i się zaokrąglił
też jestem dosyć szeroka w biodrach więc myślę, że dlatego aż taki ten brzuch odstający nie jest
Mam nadzieję, że po porodzie brzuch się wciągnie A tyłek zostanie jaki jest D34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Dariah Ja na szczescie wcale nie mam problemu z opuchnietymi rekami badz nogami . Nic a nic nie czuje i nie widac w sumie , tak mi sie wydaje . Ale jeszcze 6 tyg do porodu wiec moze wszystko sie zdarzyc
Jezeli tak opchnieta jestes a wczesniej nie bylas to napewno woda , jezeli cie zaczna bolec nogi badz rece az od opuchniecia to wtedy lekarz . Takto pij pokrzywke a po porodzie unormuje sie
Co do bioder to nooo , Ja mam ogolnie spore biodra . Jestem wysoka z wiekszymi biodrami i udami . -
ZLrecona
Bolec nic nie boli
Ręce i stopy czuje ze są delikatnie bardzo opuchnięte
No ale na buzi widzę....wiec podejrzewam wlansie ze woda..’
Mówisz pokrzywa tak? Dużo tego dziennie można pic?
Coś jeszcze działa na to?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyMi doszło tych kilogramów, w miarę równomiernie. Tylko ręce dalej cienkie jak patyki, trochę śmiesznie to wygląda. Lekko puchną mi nogi, widzę po kostkach.
Dziś czuję się jak kupa. Może dlatego, że późno się położyłam, a wstałam jak zawsze.Taka niemoc, że aż płakać się chce. No nic, niedługo mąż wróci z pracy i napewno podniesie mi ciśnienie😁
annkaa, . Raga . lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny super brzuszki, pięknie wyglądacie❤️
Mj26 w tle widać chyba kosz Mojżesza co nie? 😁🥰
Edith super wyglądasz 😃
Zakręcona gdzie ten Twój dzidziuś tam się mieści? Na zdjęciu brzuszek wydaje się mały 🤗
Dobrze się tam gdzieś Twój synek wkomponował 😄
Haha Mysza skąd ja to znam😂annkaa lubi tę wiadomość
-
Bożenka wrote:Dziewczyny super brzuszki, pięknie wyglądacie❤️
Mj26 w tle widać chyba kosz Mojżesza co nie? 😁🥰
Edith super wyglądasz 😃
Zakręcona gdzie ten Twój dzidziuś tam się mieści? Na zdjęciu brzuszek wydaje się mały 🤗
Dobrze się tam gdzieś Twój synek wkomponował 😄
Haha Mysza skąd ja to znam😂
Tak, kosz Mojżeszamam postawiony obok łóżka. Narazie kot w nim śpi ☺️
Mysza, Camilla33 lubią tę wiadomość
28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
zulka wrote:Aprill ja w końcu trafiłam na odpowiedni stanik. Kupiłam dwupak w kappahl. Są miękkie elastyczne i nic nie umierają. Do tej pory kupiłam kilka i wszystkie leżą.
Chcialabym kupic ze 2 jakies niedrogie no tylko wole przymierzyc niz zamawiac przez internet.... Raga ., ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Ja mam Mama Alles, wzór Letizia, kosztuje trochę, ale jest po prostu ładny i wygodny. Ale ja długo karmiłam, więc już potrzebowałam jakiejś ładniejszej bielizny. Noszę go do teraz i dokupię jeszcze drugi w innym kolorze. A taki zwykły bawełniany miałam z BabyOno, był ok. Tylko że miałam okazję wszystkie przymierzyć, bo w dużym mieście mieszkałam.
-
Pieguska, weszłam na forum styczniówek i odkryłam, że tam wszystkie dziewczyny szykują się do porodu! I jakoś mnie olśniło, że u mnie też już bliżej niż dalej. U nas na forum tak błogo i spokojnie, haha! Ale jakoś mi się to udziela, chciałabym malucha jak najbardziej donosić... będę pertraktować z lekarzem żeby jak najpóźniej to cc zrobił...
. Raga ., annkaa lubią tę wiadomość
-
Edith wrote:Pieguska, weszłam na forum styczniówek i odkryłam, że tam wszystkie dziewczyny szykują się do porodu! I jakoś mnie olśniło, że u mnie też już bliżej niż dalej. U nas na forum tak błogo i spokojnie, haha! Ale jakoś mi się to udziela, chciałabym malucha jak najbardziej donosić... będę pertraktować z lekarzem żeby jak najpóźniej to cc zrobił...
No jak nee ma wskazać jako tako do CC to zazwyczaj robią w 39tc -
Co do opuchlizny twarzy jeśli 2 godziny po przebudzeniu jest już ok to nie ma problemu, opuchlizna dłoni, stóp, łydek powinna odpuscic po nocnym odpoczynku. Jesli oba stany sie itrzymuja trzeba sie zgłosić do lekarza, a w domu natychmiast zacząć kontrolować ciśnienie.
-
Edith wrote:Pieguska, weszłam na forum styczniówek i odkryłam, że tam wszystkie dziewczyny szykują się do porodu! I jakoś mnie olśniło, że u mnie też już bliżej niż dalej. U nas na forum tak błogo i spokojnie, haha! Ale jakoś mi się to udziela, chciałabym malucha jak najbardziej donosić... będę pertraktować z lekarzem żeby jak najpóźniej to cc zrobił...
Oj tam, mi pasuje, że u nas tu tak spokojnie :p ja się na wcześniejszy poród nie obrażę ale nie wcześniej jak 38tc bym sobie życzyła
Dariah, Camilla33, Edith, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Piękne brzuszki!
To ja też pokażę mój - tu był koniec drugiego trymestru! Teraz jest jeszcze większy!
(112 cm w obwodzie)
To prawda, że w zimowych kurtkach wyglądamy jak wańka-wstańka, ja na pewno. Moja już się nawet nie zapina, nie jest typowo ciążowa. Ale za to koszula nocna ma nieograniczoną ilość miejsca dla mnie
Aktualnego zdjęcia nie mam, muszę zrobić sobie by porównać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2019, 18:27
. Raga ., Edith, Dariah, annkaa, Mysza, Bożenka, ss25, ppieguskaa, Fruzia85, Darrika, Dafka, KasiaM, Camilla33, RudyLis, zuzi_c, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
Darrika wrote:Oj tam, mi pasuje, że u nas tu tak spokojnie :p ja się na wcześniejszy poród nie obrażę ale nie wcześniej jak 38tc bym sobie życzyła
No ja z jednej strony chciałabym np 37tc Aa z drugiej nam wrażenie, że jakaś mało ogarnięta jeszcze jestem ii niech siedzi jak najdłużej... Raga ., Dariah, Darrika, Fruzia85, annkaa lubią tę wiadomość