LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusiaa
Ooooo siper !!
Ja wyrodna matka w pn daje córkę do przedszkola, a z mezem jeszcze praw sklepów zaliczymyni pojdziemh na obiad od restauracji hehe
Takie same plany na 2-3 stycznia - bo maz ma wolne
Niedobra ja !!!ppieguskaa, Darrika, annkaa lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
O matulu , wrocilam i Ja . Ponad pol dnia chodzenia za prezentami ale jestem zadowolona bo wszystko od a do z kupione
Wrocilismy , przyszla do Nas siostra moja ze szwagrem na noc , ogladamy FFF walki i robie sajgonki . Chlopaki sobie pizze zamowili i o . Taki wieczorek
Dariah ze 2 nawet 3 dziennie mozesz smialo pic
Camillia no zawsze mi dzieci sie w kregoslup wciskaja hahah doslownie
I on wlasnie naprawde nie jest duzy , kurtke nosze taka sama jak mialam przed ciaza , wiadomo jest opieta ciut bardziej ale ciazowego brzucha nie widac z niej .
Z synem na sam koniec wyrabalo mnie tak , ze hej . Ciekawe jak teraz bedzie a juz prakt6cznie 34 tydzien ... okaze sie . Moze nie bedzie tak zle i zostanie nie wiele wiekszy niz teraz .
Jejku dzis siostry znajoma urodzila synka w 30 tcmaly lezy pod respiratorem ale w 70 % oddycha sam takze walczy maluszek . Wazyl tylko 800 gram ale sluchajcie tak pieknie jest wszystko wyksztalcone , ze widac jakby w terminie sie urodzil . Walczy maly wojownik
-
ZLrecona
Oj to intensywny dzieńi przyjemny wieczór na zakończenie się zapowiada
Maleństwo ! Bardzo malutki jak na 30tc... trzymam kciuki aby szybciutko wyszedł dk domku pełen sił !!!
-
Camilla33 wrote:Jejku, trzymamy kciuki za malutkiego. Poród sam się zaczął czy z jakiś względów musieli rozwiązać ciążę?
-
ZakręconaOna wrote:Wiesz co , dokladnie nie wiem . Siostra nie chciala za duzo pytac . Wie tylko , ze Mama dziecka miala zakazenie wewnatrz maciczne ale nic wiecej nie wypytywala .
A u nas zmiana imienia 😋 -
A u nas nocka z atrakcjami...
Córka poszła spać o 20:30 i o 23 zaczęła wymiotować...i tak do 3...
Oczywiście za każdym razem wszytsko do przebrania..
A potem zasnęła i już było dobrze
Coś jej zaszkodziło ?
Jedyne co to wczoraj wieczorem jadła kupne pierogi z mięsne..wiec tylko to mi przychodzi na mysl
Ale to nie pierwszy raz je jadła - ona jest maniaczka pierogów...
No nic będziemy obserwować dziś
Camilla
Pochwal się imieniem09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dzien dobry
Camilia tez tak mi sie wydaje .
Jakie imie ?
Dariah ale to jednak dzieckoja tez zawsze nie mialam problemow z pierogami a dwa razy w zyciu po nich dostalam prawie skretu jelit . Rozwolnienie , wymioty ...
Takze wszystko sie moze zdarzyc a to tylko dziecko i maly zoladeczek . Jednak kupne pierogi to kupne , nigdy na 100 procent nie wiemy jak byly wykonane tym razem .
Wazne ze przeszlo jej . ;* -
My dzis pospalismy ale wszyscy poszlismy spac MEGA pozno . Ja po 1 , maz to chyba ze szwagrem i siostra po 4 . Moje dziecko o 23 bo mial spac u Babci ale o 22 stwierdzil ze jednak nie i trzeba bylo isc po niego to zanim zjadl , wykapalam go to 23 . Szwagier go polozyl i maly wstal o 9 .
Zaraz wstaje sniadanko robic dla wszystkich .annkaa lubi tę wiadomość
-
Jejku! A u nas dziś koszmar, synek poszedł spać w wielkich bólach o 1, wstał zaraz po 2 i znowu płacz, później o 5 i tak do 6. Mi okropnie boli kręgosłup, ale tak że odbiera całą nogę. Właśnie ruszyłam się z łóżka, snu zaliczyłam dziś około 4 godzin. Dobrze, że mąż już wszystko ogarnął bo o 14 mamy gości a ja wyglądam jak z krzyża zdjeta. Co do imienia oswajamy się z dwiema opcjami, za kilka dni dam znać 😋
Dariah, ZakręconaOna, annkaa lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj na budowie, wczoraj w nocy znowu taka zgaga, że myślałam że umrę, serio.
Ale dzisiaj czuje się super, gruntuje razem z ojczymem ściany pod malowanie, szwagier ogarnia posadzkę pod panele itd, a mąż z kumplem szlifują ostatnie ściany
Trochę nadzieji mam więcej bo robota rusza. Teraz odpoczywam i zaraz jadę zobaczyć czy są dzisiaj otwarte nasze kurczaki z różna, bo muszę tych 4 głodnych facetów wykarmić
A jutro ostatnie USG! Już się nie mogę doczekaćDariah, Camilla33, Edith, annkaa lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Zakręcona
Tak myśle - gorszy dzień, zmęczenie, gorsza partia pierogów albo coś..
Najważniejsze ze wyszło i jest dobrze
Hihi
Ale nocka super... od łóżka do pralki
Widzę ze u Was nocka tez krotka...
Synek nie chciał zostać u babci?
Camilla
Współczuje nocy ;(
Zmęczenie musi się już dawać we znaki ;(
Trzymam kciuki aby nocki się poprawiły zanim Dzidzia się pojawi..
Tajemnicza jesteś z imieniem !!!zdradź rąbka tajnneicy
annkaa lubi tę wiadomość
-
Dariah wrote:Zakręcona
Tak myśle - gorszy dzień, zmęczenie, gorsza partia pierogów albo coś..
Najważniejsze ze wyszło i jest dobrze
Hihi
Ale nocka super... od łóżka do pralki
Widzę ze u Was nocka tez krotka...
Synek nie chciał zostać u babci?
Camilla
Współczuje nocy ;(
Zmęczenie musi się już dawać we znaki ;(
Trzymam kciuki aby nocki się poprawiły zanim Dzidzia się pojawi..
Tajemnicza jesteś z imieniem !!!zdradź rąbka tajnneicy
-
Zakręcona
Eh bywa tak czasami
Fajnie ze macie na tyle blisko ze można podejść j odebrać
Moi rodzice 100 km heheh wiec jak się Młodej odwidzi to przykro mi
A ostatnio miała taka akcje (pierwszy raz z reszta!) ze jak była u nich, i widziała moje zdjęcie na ścianie to w ryk i Mamusiaaaa, Tatusss, Mamusiaaaa itd
Nigdy tak nie miała, a zdjęcia zawsze wisiały, wcześniej w ogóle o nas nie wspominała
Może dorasta k zaczyna tez uzewnętrzniac emocje ?
Nie wiem
Ale moi rodzice aż nie wiedzieli co robićtaka panika na pokładzie
Udało się ja udobruchać i było Ok
Zwłaszcza ze ona uwielbia do nich jeździć !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Popakowalam prezenty chwile temu , kurew w zyciu chyba wiecej nie puscilam . Mysle , ze dziecko 5 letnie lepiej by pakowalo w papier niz Ja 😂😂😂😂 a chcialam dobrze , chcialam zapakowac jak meza z synem nie ma bo sa w miescie , zeby nie widzial maly hahaha . No coz . Musza sie cieszyc i z takiego zapakowania 😂😋
Camilla33, annkaa lubią tę wiadomość